Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני בעד גריטת רכבים, תאר לעצמך שלא היו גורסים רכבים, היום היית רואה כמו בשנות ה-90 המון רכבים זרוקים בחניות בצידי דרכים וכו', דבר מאוד לא יפה בארץ,

אבל מה ההגיון שעומד מאחורי חוסר האפשרות למכור חלפים ?

יש לזה חסרות ויש יתרונות, היתרון הוא שמי שיש לו איזה לנסר ישנה במצב מתפרק והם מציעים לו 3000 ש"ח על רכב שבקושי שווה 500 ש"ח

אגב גם היום רואים הרבה רכבים זרוקים בעיקר באזורי המוסכים ובשכונות מצוקה.

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

הלו, עד הלנסר!!!! בגלל הח%&&א הזה אני עכשיו לא אמצא לנסר 89 במחיר סביר!!!!:evil::2gunfire::mad2::bad-word:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
הלו, עד הלנסר!!!! בגלל הח%&&א הזה אני עכשיו לא אמצא לנסר 89 במחיר סביר!!!!:evil::2gunfire::mad2::bad-word:

ממש לא בעיה למצוא עכשיו לנסר בזול כנס ליד 2 ותראה כמה לנסרים נמכרים במחיר של פחות מ3000 ש"ח כולם מנסים להפטר מהם

הבעיה היא שבעוד מספר שנים (פחות מ 5 שנים) יהיה בלתי אפשרי להשיג לנסרים, פיאסטות, סובארו DL, ביאנקי פילה, שריידים, אונו ועוד, זה לא יהיה כמו שהיום שעוד ניתן למצוא אסקורטים, קורטינות וחיפושיות זרוקות בחצר

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

הגריטה לא תנקה את הרחובות ממכוניות זרוקות פה ושם, כי בדרך כלל רכב "זרוק" לא יהיה לו טסט וזה מן הסתם ובגריטה לא יקבלו אותו כי צריך טסט.

אמרו שהסיבה לגריטת רכבים ישנים היא הזיהום אוויר הגבוהה יחסית שיש להם, אבל אני לא מבין מה ההבדל בין זיהום אוויר של רנו 5 שנת 1990 עם טסט שזה אומר שהיא עברה את בדיקת הזיהום אוויר בהצלחה לבין זיהום אוויר של אופל קורסה שנת 2004? סתם דוגמה.!

פורסם

ההבדל ביניהן הוא שבקורסה 2004 יש הזרקה רב נקודתית שנותנת כמויות דלק מדויקות יותר, וכמובן ממיר קטליטי.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

ממש לא. אותה רנו 5 קרבורטור לא מתקרבת בכלל לערכים המותרים של רכב 2004 למשל.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

כל אותם אלה שמתלוננים על כך שגרטו ב.מ.וו סידרה 3 "קלאסית" ושואלים "מה,היא לא שווה יותר מ-3K שקלים??".

אם הייתם רואים את המודעת מכירה שלה ב-7K שקלים,הייתם רצים לקנות אותה ?

כנראה שלא,אחרת לא היו רכבים לגריטה.

מדברים פה כאילו כל רכב מעל גיל 20 הוא "קלאסי\אספנות",תתעוררו,רכב בן 20 הוא סה"כ רכב ישן,זה לא יין שמשתבח עם השנים.

כבודם של הרכבים הבאמת קלאסיים,אלה שיש להם באמת איזשהו ערך מוסף,במקומם מונח,אבל בואו לא נעשה מכל ב.מ.וו או מרצדס ישנה קלאסיקה לאספנים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לדעתי תוכנית הגריטה תעלה באופן חד ביותר את שיעור העברות הטסט שלא כדרך הטבע.

בא מאכער וקונה גרוטאה, נאמר ב 300 ש"ח. נותן אפילו 500 ש"ח למי שצריך והרכב עובר טסט ללא נוכחות במכון עצמו, עוד כ200 ש"ח העברת בעלות רשמית לאחר מכן, והופ - רווח נקי של 2000 ש"ח ליחידה :roll:

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
ומה הקשר בדיוק?

אני מבטיח לך שהפיאסטה המקרטעת ששורפת שמן באיילון שתיגרט תמורת 3000 ש"ח , או אפילו סתם הסובארו המיושנת מאוד - לא יהיו פרארי או שלבי גם לא בעוד 40 שנה.

וגם במדינות ה"נאורות" אתה לא תראה כמעט סתם מכוניות מיושנות (ולא אקזוטיקה ספורטיבית שגם בארץ אף אחד לא יגרוט) נוסעות בכביש.

תעיף מבט מה קורה למכוניות בגרמניה בסף השווי גריטה שלהן לדוגמא.

חפש משפחתית רגילה שנת 90 שם למכירה.

ליביו

בתור נהג של סובארו 1978 הרכב שלי נוסע 120 בלי שום בעיה וגם לא מזהם שום דבר אז פעם הבא שאתה אומר"סתם סובארו מיושנת" תחשוב פעמיים שרכב כזה יותר ירוק משברולט או כול דבר בסיגנון

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

פורסם
בתור נהג של סובארו 1978 הרכב שלי נוסע 120 בלי שום בעיה וגם לא מזהם שום דבר אז פעם הבא שאתה אומר"סתם סובארו מיושנת" תחשוב פעמיים שרכב כזה יותר ירוק משברולט או כול דבר בסיגנון

מה משמעות "לא מזהם שום דבר"?

מכונית משנת 1978 מוגבלת ל- 5% CO בסיבובי סרק, ללא כל דרישה בסיבובים גבוהים וללא התייחסות לגזים אחרים.

מכונית משנת 1994 ואילך - 0.5% בסרק, 0.2% בסיבובים גבוהים + דרישות מחמירות לגבי גזים נוספים ("בדיקת 4 גזים").

כאשר מערכת ההזרקה והפליטה תקינות, ערכי ה- CO בפועל נמוכים הרבה יותר (מאיות האחוז או פחות).

מכאן - הרכב שלך מזהם את האויר פי 10 עד פי 100 מרכב מודרני. אם כי יכול להית שהוא ירוק :-)....

עודד

פורסם
לדעתי תוכנית הגריטה תעלה באופן חד ביותר את שיעור העברות הטסט שלא כדרך הטבע.

בא מאכער וקונה גרוטאה, נאמר ב 300 ש"ח. נותן אפילו 500 ש"ח למי שצריך והרכב עובר טסט ללא נוכחות במכון עצמו, עוד כ200 ש"ח העברת בעלות רשמית לאחר מכן, והופ - רווח נקי של 2000 ש"ח ליחידה :roll:

החיים והמוות ביד הלשון...

• תוכן חדש...