Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ומה הקשר בדיוק?

אני מבטיח לך שהפיאסטה המקרטעת ששורפת שמן באיילון שתיגרט תמורת 3000 ש"ח , או אפילו סתם הסובארו המיושנת מאוד - לא יהיו פרארי או שלבי גם לא בעוד 40 שנה.

וגם במדינות ה"נאורות" אתה לא תראה כמעט סתם מכוניות מיושנות (ולא אקזוטיקה ספורטיבית שגם בארץ אף אחד לא יגרוט) נוסעות בכביש.

תעיף מבט מה קורה למכוניות בגרמניה בסף השווי גריטה שלהן לדוגמא.

חפש משפחתית רגילה שנת 90 שם למכירה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אין.... הכל כבר נגרט מזמן! וחבל- כי היו שם מכוניות כמו מרצדסים ובמוו, סתם לדוגמה, במצב מצויין, אני כבר לא מדבר על המכוניות היות "עממיות", כמו פורד קאפרי, למשל, סיטרואנים, וכ"ד!:-(

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ליד העבודה שלי גורטים את המכוניות ותאמין לי כואב לי הלב לעבור מישם אני עושה סיבוב בכדי לא לראות את הרכבים. רק בשבוע שעבר הכניסו לשם 2 BMW סידרה 3 במצב חדש

פורסם

עד כדי כך אין לזה שוק- שהם שווים פחות מ-3 אלף?!:shock:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
עד כדי כך אין לזה שוק- שהם שווים פחות מ-3 אלף?!:shock:

גם ראיתי באחד מהגרשים האלה איך גורטים BMW סידרה 3 הקלאסית במצב חדש לגמרי !!

איך זה יכול להיות ? רכב כזה במצב נורמלי נמכר ביד 2 במחיר של בערך 15000-10000 ש"ח אני מכיר מישהו ששילם על רכב כזה עם בעיה במנוע 7000 ש"ח

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

טוב, עם כל הכבוד ליד2- זה, שאנשים מנסים למכור במחירים מסויימים- לא אומר, שיקנו את זה במחיר הזה! אבל עדיין- פחות מ-3 אלף עבור אוטו קלאסי לכל הדעות ובמצב טוב?!:roll:

פורסם

ב"עולם הנאור" גורטים רכבים כבר הרבה שנים טובות, עוד לפני שחשבו על זה כאן בארץ. אם מישהו החליט לגרוט את הרכב שלו במקום להציע למכירה - אין לזה שום קשר לנאורות, ואין לאף אחד שליטה על זה.

השאלה היחידה שצריכה לענין אותנו בתהליך הזה, היא האם הרכב אכן עובר למיחזור כדת וכדין. כאן יש לנאורות מקום ומשקל.

פורסם

לא נראה לי שהרכבים שאתה רואה הם ממש טובים עד כדי כך שיש להם מיזוג תקין אפילו.

אי אפשר לדעת מה עבר על הBMW או על המרצדס, יתכן מנוע,גיר,שניהם,שאסי שלא רואים,בעית רישוי,ועוד.

תאמין לי אם הייתי עובר משם ורואה רכב במצב טוב לא הייתי מהסס לכנס ולשאול מה יש לרכב, כמובן שאני לא הולך לקנות אבל במצבים כאלה אני חייב לכנס.

פורסם

קודם כל- בעיית רישוי בטוח, שאין להם- לא ניתן לגרוט רכב ללא רישוי בתוקף, ורשום על שם הבעלים, שגורט!

דבר שני- לא יעזור לך להכנס ולשאול- בשלב הזה האוטו כבר הורד מהכביש באופן סופי, ולא ניתן לעשות איתו שום דבר, מלבד החלפים- שלא יתנו לך בכל מיקרה, כי אסור להם!

פורסם

גנאדי,

האם אתה בטוח לגבי חוסר האפשרות לקנות חלקים מהרכבים הגרוטים ?

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
גנאדי,

האם אתה בטוח לגבי חוסר האפשרות לקנות חלקים מהרכבים הגרוטים ?

לצערנו אי אפשר לקנות משם אפילו בורג אסור להם לעשות זאת יש שם פקחים שמסתובבים במקום.

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

אכן!:cry::?:-(:evil:

פורסם

הגריטה נכונה ונבונה. מעבר לעולם האספנות ישנו גם עולם אמיתי (הכדור שעליו אנו חיים) שצריך לעשות כל שניתן כדי לשמור עליו למען הדורות הבאים. אחת הדרכים היא החלפת צי הרכב במדינה למזהם פחות.

בסופו של יום מדובר בשוק חופשי. ואם הרכב שווה 3,001 ש"ח אז אין סיבה שייגרט. רכבי אספנות היו, ישנם כעת ויהיו בעתיד.

פורסם

אני בעד גריטת רכבים, תאר לעצמך שלא היו גורסים רכבים, היום היית רואה כמו בשנות ה-90 המון רכבים זרוקים בחניות בצידי דרכים וכו', דבר מאוד לא יפה בארץ,

אבל מה ההגיון שעומד מאחורי חוסר האפשרות למכור חלפים ?

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...