Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר חיפוש בפורומים, לא מצאתי תשובות.

בקרוב אני עומד להעביר את הרכב טסט.

האם כדאי להחליף את החישוקים (מבחינת עלות הרישוי והפרוצדורה) לפני הטסט, יחד איתו או אחריו?

מה הפרוצדורה של החלפת חישוקים והאם זה להעשות בטסט?

פורסם

אתה צריך לחפש מה המידות המותרות לרכב שלך.לוודא את זה בספר אוטודאטה או במחשב בתוכנת אוטודאטה.

אחרי שוידאת תמצא בוחן שיסכים לאשר לך את המידה שבחרת.

אתה מרכיב את הצמיגים החדשים ונוסע לאשר אותם אצל הבוחן.

ברישיון רכב הבא שתקבל ממשרד הרישוי  תופיע המידה החדשה ששמת.

ללא ביצוע השלבים האלה הצמיגים שאתה תרכיב יהיו לא חוקיים ויכול להיות מצב של הורדה מהכביש על שינוי מרכב וכולי'.

האבסורד הוא שלבוחן אסור לאשר לך את הצמיגים לפני שראה אותם על האוטו שלך ומצד שני לך אסור ליסוע עם הצמיגים החדשים אליו כדי שיאשר לך אותם.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

האם זה יעלה לי פחות?

כמה עולה פרוצדורה רגילה של החלפת חישוקים בלי קשר לטסט?

פשוט עוד לא קניתי את החישוקים והצמיגים ואני רוצה לדעת אם אני צריך להאיץ את זה.

פורסם

האישור של הבוחן עולה בערך 30 שקל.

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

ברישיון רכב הבא שתקבל ממשרד הרישוי תופיע המידה החדשה ששמת.

צריך לחכות שנה עד לרשיון רכב הבא?

פורסם

אין צורך לחכות, תוציא כפל רישיון וסע לשלום.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אתה נוסע עם האישור של הבוחן בצמוד לנייר של רישיון הרכב.

fiat x1/9

• תוכן חדש...