Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדיף המורל אבל אם מה אתה הולך להגביר אותם? דרך הרדיו או עם מגבר ומה שאר כיבי המערכת?

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

כרגע אני לא מעוניין לקנות מגבר אולי בעתיד אני אקנה משהו נחמד

יש הבדל מסויים בין ה קומפוננט ‏6.5 ‏אינטש PULSE 6 Morel

לבין ה

קומפוננט ‏6.5 ‏אינטש Tempo 6 Morel?

ולגבי המערכת יש לי מערכת של KENWOOD מלפני איזה שנתיים שלוש משהו כזה אין לי מושג פרטים עליה יותר מידי לא אני קניתי אותה

פורסם

הם ישמעו לך די נחמד ללא הגברה,אבל רצוי להגביר עם מגבר כמובן להדגשה.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

בתקציב הזה לא תוכל להביא משו ששווה את ההשקע תוכל להביא רק עוד איזה זבל סיני מין המיניין,במידה ותיהיה פתוח ליד 2 אני מאמין כי תוכל להשיג מציעה

ואו להגיד מעט את התקציב ב700שקלים יש לך את CS של JBL שזה מגבר 4 ערוצים הכי מינימלי שיש בשוק והוא יעבוד טוב עם הקומפוננטים האלו

וגם בעתיד תוכל לגשר אליו סאב למשל C12 של קיקר.

כל מגבר סיני שתרכוש במידה כל שהיא לא יהיה שווה את ההשקעה ואתה תתחרט על היום שהכנסת את היד לכיס בשבילו.

פורסם

אם אני אביא זוג רמקולים  קומפוננט TEMPO MOREL 6

ומגבר JBL CS-60.4

זה יהיה מספיק נחמד?

אני לא מחפש משהו מטורף

אני מחפש שישמעו קצת חזק ואיכותי

• תוכן חדש...