Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שודד "הגרוטאות"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הגנב - נוכל.

ובעלי המגרשים - לא יכלו לבדוק (אפילו לא אחד מהם) שהגנב/המוכר, אינו בעל הרכבים ?!

מוזר.

כן יש הרבה דברים מוזרים בארץ הזאת , כמו למשל איך אישרו בפרוייקט הולילנד לבנות כזאת מפלצת

וזה ממש לא המקום היחיד....

:evil:

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

לא הבנתי, האם הוא גנב מכוניות שנוסעות? או סתם גרוטאות שעומדות?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

חבר לפני כמה שנים קנה פיאסטה MK2 עם מנוע 1600 ומצערות של אופנוע, מחשב megasquirt ועוד הרבה תוספות ושיפורים

ושמנו אותה אצלי בחנייה כי הייתה לי חנייה פרטית

יום אחד היא פשוט נעלמה, והשכנים אמרו שהם ראו גרר פשוט מרים אותה ונוסע

אחרי כמה ימים ראינו חלקים שלה על כל מיני רכבים באשקלון :S

פורסם
לא הבנתי, האם הוא גנב מכוניות שנוסעות? או סתם גרוטאות שעומדות?

מזה משנה מה גנב נוסעות או לא

זו חוצפה וגניבה זה גניבה !! :twisted:

פורסם

גניבה זו חוצפה מדרגה ראשונה!!!!

אותם גנבים שחושבים רק על השקל עשרים שיהיה להם בכיס לא חושבים על בעלי הרכב.

לנו גנבו BMW סדרה 7 שנת 79, לפני שנתיים. עד היום אני חושב עליה....

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם

OK, עכשיו אני יודע, מי הוריד לי מספר מהסיטרואן! לפני כחודש ראיתי, שנעלם לי מספר מהסיטרואן האדומה שלי! כמובן, שמיד עשיתי חדש. האוטו רוב הזמן עומד, אבל מדי פעם אני נוסע איתו. לדעתי- הבן ז&&ה פשוט בודק את התגובות- אם רואה, שאף אחד לא הגיב- אז כמה ימים אחרי זה פשוט היה מעלים את האוטו! לפחות עוד אוטו אחד מהרחוב נעלם- אני חושש שאותו כבר הספיק לגנוב ככה, כי יום לפני זה ראיתי, שנעלמו לו מספרים! :evil: (ומדובר, אגב, בקפריס אספנות, שהייתה עומדת רוב הזמן!). אני עוד הספקתי בזמן, כנראה!

וזה בפשוט ביזיון, מה שהולך במגרשי הברזל- אף אחד לא בודק כלום! הם גם לא יכולים, ומעדיפים "לטמון ראש בחול"!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
OK, !

וזה בפשוט ביזיון, מה שהולך במגרשי הברזל- אף אחד לא בודק כלום! הם גם לא יכולים, ומעדיפים "לטמון ראש בחול"!

הם לא רוצים, אין שום עניין של אף גורם לבצע את הבדיקות הללו, מה הבעיה בעידן האינטרנט והמחשוב של המאה ה 21 לאפשר לסוחרים לבצע שאילתא במחשב (של משרד הרישוי / משטרה או משהו משולב ) לבדיקה האם הרכב מוגדר כגנוב , או שבוצעה העברת בעלות מסודרת לגרר ,

אפשר להגדיר העברת בעלות לגרר לרכב שהולך לפירוק ללא תשלום , כמו העברת סטאטוס של רכב לרכב אספנות, ואז הגרר מבצע את ההעברה בדואר או בכל משרד רישוי ויכול למכור למגרש סוחרי הברזל, הם מצידם צריכים אישור שהרכב בסדר לכל רכב שנמצא אצלהם , אחרת מואשמים מייד במסחר בסחורה גנובה עם עונש נושך למדי.

יכולת טכנית יש, רצון ? זאת כבר שאלה לדיון אחר....

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

איזה רצון? למי? את מי זה מעניין בכלל?:? -במגרשי הברזל, מניסיון- ברגע, שמגיע רכב כזה עם הגרר- מהר מאד מועכים אותו, כדי שלא יוכלו לזהות, מעניין, למה? :evil: כאשר תפסתי פעם טרנזיט MK2 במצב טוב יורד מהגרר, וניסיתי לשכנע את הבעלים, שאני מעוניין באוטו- בפרוש אמרו לי עובדי המיגרש: "מה אתה, דפוק, זוז, אל תפריע- אולי זה גנוב, למה לך להסתבך?"! אתה מבין? -תוך 5 דקות מרגע הגעתו- האוטו נהפך לערימת הברזל, שלא ניתן לזהותה, וזה הכל!:evil: מה שעצוב- שהבן ז%%ה הזה כמעט ולא הסתכן בכלום- הסיכון היחיד שלו היה ברגע, שלקח את האוטו- "לשרוף" את הגרר שלו, ואם היה עושה זאת נניח, עם מספרים מזוייפים- בכלל לא היה סיכון! כי מישהו פעם בדק גרר, שמוביל אוטו ישן לאנשהו- לאן נוסע, למי שייך האוטו? -לא נראה לי, המקסימום, שהיו בודקים, גם אם היו עוצרים אותו- האם יש לו רישיונות על הגרר בתוקף, וזהו, לא על המטען! לפני כמה שנים העלימו לי ככה פורד אסקורט, שעמד בחניון של הבסיס צבאי- עד היום לא מצאו אותו, מעניין, איפה הוא?:evil::x

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...