Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות סט כלים, כמו כן ראיתי עוד מספר שירשורים שאני פירסמו שהם מעוניינים בכלים.

לכן יזמתי קניה מרוכזת של כלי עבודה.

פניתי ל"פלד אספקה טכנית" היבואנים של SIGNET והם לא רוצים למכור ליחידים אלא מפנים לחנויות שלהם, ולכן אני לא יבצע קניה מרוכזת דרכם.

פניתי ל"ורדין" יבואני KASCO והם שולחים לי קטלוג של הכלים ואנחנו נקבל 50 אחוז הנחה מהמחיר בקטלוג.

כמו כן יש אחריות לכל החיים בתנאי שהשימוש הוא נכון(כלומר לא לשים בוקסות לבנות על פטיש אוויר וכדומה).

התייעצתי עם מספר אנשים בניהם אורון חבר הפורום שהמליץ לי על הכלים שלהם.

כל מי שמעוניין שיפנה אליי בהודעה פרטית, או בשירשור הנ"ל.

קובי

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כנ"ל , מעוניין גם בסט הזה.

איך יודעים מה מחירו?

כמו כן יתכן שארצה גם סט אלן או טורקס איכותי וכמה מברגים, קטר ,פלייר פטנט וכו'.

(אני רוצה להרכיב ארגז כלים חדש ואיכותי)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני צריך לקבל את הקטלוג שלהם היום בערב מאחד הסוכנים שלהם שגר לידי.

בקטלוג מצויין מחיר, בקניה מרוכזת המחיר יהיה 50% פחות מהמחיר בקטלוג.

בערב אני יעלה את המחירים לכלים שביקשתם.

שכחתי לציין, יש להם את האתר הנ"ל:

http://www.kasco-tools.com/main.asp?cat=catagory&numbernav1=3&M=3

שבו אפשר לראות את הכלים ואת הפירוט של הסטים.

כתוב שמה גם את המק"ט, זה יקל עליי את החיפוש במידה ותתנו לי את המק"ט כמו שהוא כתוב באתר שלהם.

קובי

פורסם

אני מעוניין במד מומנט 3/8 מק"ט - K308065602

6-30 NM

בנוסף גם סט ריג ראצ'ט פתוח מק"ט K31024017P

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

1.אני מצטער שלא העלתי את המחירים לפורום.

הקטלוג לא הגיע עדיין, כנראה יגיע הערב.

שכחתי לציין שהמחירים אינם כוללים מע"מ.

2. האם אתם מעדיפים כלים של SIGNET? דיברתי עם סוכן שלהם והוא יעשה לנו הנחה, לא ידוע עדיין בכמה זה יהיה יותר זול, אבל בטוח שהוא יהיה יותק יקר מKASCO.

3. מישהו מכיר את הכלים של חברת KING TONY? הסוכן המדובר הציע לי כלים שלהם, ואמר שהם יותר טובים מSIGNET.

קובי

פורסם

אני מניח שהכלים של סיגנייט כפולים במחיר.

וד"א קסקו סה"כ ברמה לא רעה בכלל.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

אני אמביוולנטי - אבל מוכן להשקיע סביבות ה250 לסט 1/4 - לא משנה לי האמת - כי יש סטים יותר פשוטים של סיגנט שגם יספיקו לי בטווח הזה.

לגבי KINGTONY לי יש סט מפתחות פתוחים שלהם - נראה איכותי , אבל לא מכיר את שאר המוצרים שלהם.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני גם רוצה לקנות משהו.

לפני כמה זמן התחלתי לחדש את הארגז כלים שלי.

קניתי ארגז כלים חדש של סטנלי, סט מפתחות של חברה לא מוכרת, משהו עם Clips,

מברגה בוש GSR-12-2, וביטים של WERA, ביטים של סיגנט,סט בוקסות סיגנט 24 חלקים 2\1 דרייב מ"מ מ10-32 פלוס בוקסות לפלאגים 16 ו21(כלול בסט),סט 8\3 פרוקסן 26 חלקים ארגז ברזל אדום, קאטר של HUNTER,מפתח פתוח-סגור אחד של סיגנט 10 ממ,מלחם ובדיל,מברשת פלדה, נייר זכוכית, ברגים, בקיצור אני מכור. קניתי גם בוקים 3 טון, גם קניתי איזה סט בוקסות מעפן מACE של 2\1 דרייב. אבל הראצ'ט נראה חזק. קניתי גם JIGSAW של וולף זול מהום סנטר.

צריך עוד כמה דברים. בקיצור, תחליטו מאיזה חברה מזמינים ונראה לי שאני ישתתף.

פורסם

השגתי לנו מחיר טוב לכלים של SIGNET.

(קרוב מאוד למחיר של KASCO)

לכן אני חושב שנקנה את הסטים של SIGNET שנחשבים איכותיים יותר.

כמו כן יש את חברת KING TONY שלפי מספר שיחות עם מוסכים, אנשי פורום וכדמה נחשבת לחברה טובה מאוד ומקבילה של BETA. אני יקבל את המחירון בימים הקרובים ויעדכן לגביי המחירים.

תיכנסו לאתר הנ"ל, תיסתכלו בקטלוג של SIGNET ותתנו לי מקטים של המוצרים שאתם רוצים ואני ישלח לך בפרטית הצעת מחיר.

http://www.peledtech.com/catalogue/

קובי

• תוכן חדש...