Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

בהמשך לאשכול על האופל מריבה החדשה, וכהמשך ישיר להתעניינותי באחד הדגמים היותר מיוחדים בנוף האירופאי, הייתי מעוניין לברר מתי (אם בכלל) UMI מתכננים להעלות את האסטרה החדשה לכבישי ארצינו, ובנוסף - האם האסטרה כבר החלה להימכר בעולם, ואם כן - ממתי?

אשמח אם תאירו נושא זה עבורי.

תודה מראש.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

UMI ויתרו על מותג אופל, אני כבר לא מצפה לכלום מהם.

פשוט בושה.

את האינסיניה הייתי קונה בשניה אם הם היו מביאים אותה...

Auto Emoción

פורסם

לדעתי לא UMI וויתרו על המותג

אלא עם ישראל וויתר על מכוניות איכותיות

היבואן בסך הכול מייבא את מה שקהל הלקוחות דורש .

פורסם
לדעתי לא UMI וויתרו על המותג

אלא עם ישראל וויתר על מכוניות איכותיות

היבואן בסך הכול מייבא את מה שקהל הלקוחות דורש .

אבל לא דרשו אופל מאז הרבה זמן, כמה וקטרות נמכרו? כמה אסטרות מהדגם הקודם נמכרו? אין עוררין שמדובר ברכבים איכותיים.

זה קשור ליבואן מבחינת, רמת אמינות, רמת טיפול במוסכים המורשים, שירות, פרסום.

כנ"ל לגבי אלפא רומיאו, זה לא כלכך קשור לשרשור אבל היצרן סובל בארץ מבעיות דומות לדעתי, אלה רכבים מדהים לכל הדעות עם מנועים מצויינים, אבל משום מה בארץ, לא כלכך "חוטפים" אותו.

עצוב מאוד.

פורסם

דווקא אלפא השתפרה מאוד בנתוני המכירות - מה שמראה לך מה יבואן עם קצת רצון לשווק מותג יכול לעשות, גם אם המכוניות שלו לא קורצות לישראלים (תדמית, תיבות ידניות ורובוטיות).

פורסם
דווקא אלפא השתפרה מאוד בנתוני המכירות - מה שמראה לך מה יבואן עם קצת רצון לשווק מותג יכול לעשות, גם אם המכוניות שלו לא קורצות לישראלים (תדמית, תיבות ידניות ורובוטיות).

אז אם ככה, זה אפשרי ובאמת תלוי ברצון של היבואן, להחזיר את הרצון והאמון של הנהג הישראלי במותג שהוא מיבא.

פורסם
אבל לא דרשו אופל מאז הרבה זמן, כמה וקטרות נמכרו? כמה אסטרות מהדגם הקודם נמכרו? אין עוררין שמדובר ברכבים איכותיים.

איכותיים יחסית למה? כי האסטרה הקודמת לא הייתה איכותית כלל וכלל. הפלסטיקה הייתה מגעילה ברמות והריפודים גם כן.

פורסם

על מנת שהאסטרה החדשה תצליח כאן, היא זקוקה לשני תנאים שהינם יהרג בל יעבור בשוק הרכב שלנו - גיר אוטומטי "נורמאלי" ותמחור נכון.

אופל הוכיחו כשאשר מולאו שני תנאים אלו, האסטרה נימכרה כאן לא רע בכלל בתחילת שנות ה 2000.

גיר רובוטי גרוע ותמחור לא נכון חיסלו כמעט כליל את מחליפתה, וכשזו הוצגה עם גיר אוטומטי קונבנציונאלי, זה כבר היה מאוחר מידי.

אפשרות שנייה היא לנקוט בגישת סמל"ת, שהבינה ששום דגם של פיאט\אלפא רומיאו לא יסכן את מעמדה של המאזדה 3\יונדאי I 30\טויוטה קורולה, והחלה להתמקד בפלח שוק קטנים יותר, וכדאי לזכור שעם כל הכבוד לעלייה החדה במכירות, עדיין מדובר בכמויות מכירה נמוכות למדי.

כדאי גם לזכור שלא קל להחזיר לשוק מותג שנעלם כמעט כליל, ולא מדובר במותג שיש לו עדת מעריצים כמו אלפא, אלא במותג שפנה שנים רבות לגיל השלישי או לבעלי הצווארון הכחול.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
UMI ויתרו על מותג אופל, אני כבר לא מצפה לכלום מהם.

פשוט בושה.

את האינסיניה הייתי קונה בשניה אם הם היו מביאים אותה...

דבר ראשון, אתה יכול לקנות את האינסיגניה כבר היום. רק במקום הלוגו של אופל יהיה לך הלוגו של ביואיק.

דבר שני, UMI מתכננים "השקה מחודשת" למותג אופל בארץ, וזה אומר שהם מתכוונים להביא את רוב המגוון של אופל (כולל האינסיגניה והאסטרה).

עריכה:

http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=ds20100328_6925814

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הביואיק לה קרוס מתבססת על שלדת האינסיניה אבל היא לא בדיוק תאומה שלה. הביואיק ריגל היא למעשה אינסיניה עם סמל של ביואיק.

פורסם

כמה דברים עולים מתוך המאמר:

א. מעולה שהם מביאים את ה- 140 כ"ס (1.4T), אבל תמחורו מתחרה ישירות בגולף, וזו קרקע לא בריאה. לא כי האסטרה לא טובה, אלא כי זו חומה שקשה לחדור אותה, במיוחד אחרי היעדרות. תמחור גם היתה הבעיה (ביחד עם שירות מכירות לקוי ביותר) של ה- 1.8 בדגם היוצא, שהיה דווקא רכב מוצלח. בזמנו, הוא נמכר במחיר קרוב מידי לגולף 140 דור קודם ולא ממש השאיר לי התלבטות לאור ביצועים פחות טובים (וכאמור, שירות לקוי).

ב. קורסה תחליף את האוואו בציי רכב? סימן שעד עכשיו מכרו אותה במחיר OVER מוגזם, אם הליסינג יהיה מוכן לרכוש אותה בכמויות. לכשעצמי, אני כמובן חושב שחזרת האופל היא מבורכת.

ג. אני לא קונה את ההבטחות שלהם למכירות וניסיונות לחדור חזרה לשוק. הסיבה היחידה יכולה להיות שדגמי "שברולט" לא נמכרים מספיק ולכן הם נזכרים שיש גם דבר כזה אופל. ובאמת, אני לא רואה הרבה קרוז על הכביש. ברגע שימצאו שפן חדש של "שברולט", ישכחו שוב מאופל. וחבל. כי הגרסאות החמות שלהם תמוד מצאו חן בעיני, וגם העיצוב של הרגילות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

UMI הוא באמת יבואן נוראי שהרג במו ידיו את אחד היצרנים הכי מוצלחים באירופה,אבל בוא נגיד שלא הייתי רוצה להיות בעליו של רכב מסוגVW ולהזדקק לשירות של היבואן בשביל תיקון תקלה.

פורסם

חברים, האם ידוע לכם החל ממתי החלה האסטרה החדשה להימכר באירופה (או בעולם בכלל)?

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

אופל אכן רכבים מדהימים, זו האופל השישית שלנו (אבא שלי כבר 24 שנה באופל ברצף) ואנחנו מרוצים עד הגג מהווקטרה שיש לנו היום (TDI 2003). בהחלט שאם האינסיניה הייתה נמכרת, היינו קונים, אבל ב-UMI מעדיפים דייהולט.

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

פורסם

אני חושב שברובו, עניין ההיעלמות של המותג מהשוק הישראלי הוא באשמת היבואן. עם ישראל ויתר על המותג כיוון ש-UMI ויתרו עליו ממזמן. הם ממעיטים בערך של השיווק, הם לא נוקפים אצבע להחדרת המותג לשוק. ובאמת חבל שכך, יש להם מוצר איכותי ביד (כאחד עם אסטרה 1.8 ).

האסטרה החדשה עברה כברת דרך גדולה בכל הקשור לאיכות הפנים, וכעת ברת השוואה לגולף - המובילה בסגמנט הזה. מניסיון. לצערי, ההתרשמות שלי ממנה היתה במצב סטטי בלבד, וממה שקראתי ברבים ממבחני הדרכים, היא דווקא מאכזבת מעט בתחום הדינמי. בכל מקרה, האסטרה J תהיה אחת האופציות העדיפות בקטגוריה, אני רק מקווה ש-UMI יצליחו לגרום לזה להתבטא בנתוני מכירות.

חברים, האם ידוע לכם החל ממתי החלה האסטרה החדשה להימכר באירופה (או בעולם בכלל)?

המסירות של האסטרה החדשה התחילו בדצמבר 2009.

• תוכן חדש...