Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פניית פרסה בתמרור אין-פרסה בצומת

LDLDLD
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם.

בביצוע פניית פרסה בצומת, כאשר יש שלט האוסר על פניית פרסה, יחד עם זאת - הרמזור בו בוצעה הפניה היה ירוק, והנתיב היה נתיב פניה שמאלה - משמע לא יכול להיות שרכב יגיע מהכיוון הנגדי מולי; בלא שוטר בזירת האירוע, בלא דו"ח שקיבלתי עקב כך (נכון לעכשיו) - האם ייתכן מצב שמצלמה צילמה אותי בזמן האירוע (ללא תאונה כמובן) והדו"ח יגיע בדואר בעוד מספר ימים?

האם ייתכן כי מצלמה מצלמת על פניית פרסה אסורה, ולא על אור אדום כמובן? מה העונש במקרה שהנ"ל אפשרי ומצלמה צילמה? האם ייתכן בכלל שמישהו במשטרה עוקב אחרי מצלמה (וידאו ולא "סטילס" במקרה זה) 24 שעות ביממה ורואה דברים כאלה? ובמקרה שהצילום כן במצלמת "סטילס" - האם היא מופעלת בכלל במקרה של פניית פרסה אסורה, ולא רק במקרים של מעבר באור אדום? או רק במקרים של תאונה?

תודה, אלעד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה לא משנה הרמזור.

יש שלט האוסר על פניית פרסה ואתה צריך ללכת לפי השלט ולא לפי מה שנראה לך.

כל אזרח יכול לצלם אותך מבצע את העבירה ולשלוח את זה עם תלונה למשטרה ככה שלא צריך שיהיה שוטר או מצלמה סמויה. פשוט מספיק אזרח שיגיד נגדך תלונה על העבירה שביצעת.

some people need a high five

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב, אני לא מזלזל לשניה אחת כמובן, אבל הרעיון שאזרח כלשהו יעמוד בצומת בדיוק באותה מאית-השניה עם מצלמה, גם אם מצלמת-פלאפון לצורך העניין, גם אם מתוך רכבו שלו, ויספיק לצלם את הרכב שלי עושה את הפרסה האמורה (זה חייב להיות צילום וידאו, סטילס כמובן לא יוכיח כלום במקרה זה) הוא.. אפסי? לפי דעתי לפחות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הוא לא חייב אפילו לצלם, מספיק שיגיד נגדך תלונה.

לך תדע אם עבר שם שוטר באמצע טיול משפחתי ראה את זה ורשם את המספר רכב, או שתצפיתן ראה ורשם את המספר רכב.

בקיצור, דוח אתה יכול לקבל ע זה גם אם אף אחד לא צילם או עצר אותך בעניין.

some people need a high five

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אלעד אף אחד כאן לא נביא ולא יכל לדעת אם היה שוטר/מתנדב, או אזרח שרשם את מספר הרכב שלך וידאג שתקבל דוח בהמשך.

מצלמות רמזור מצלמות רק אם עברת באור אדום ולא מעבר של פניית פרסה.

תנסה בפעם הבאה להמשיך את הנסיעה ישר אני בטוחה שבהמשך הרחוב תהיה לך פניית פרסה חוקית, כך תחסוך את השרשור הזה ואת הדאגה אם צולמת או אם תקבל דוח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדיוק אותה סיטואציה שאתה מתאר אני פוגש מדי שבוע,רק ללא עניין המצלמה.

20 פעמים עברתי בירוק ועשיתי פרסה,למרות שישנו שלט אשר אוסר פנית פרסה,בפעם ה21 עמדה ניידת שתפסה "חכמים" כמוני.

כמובן שקיבלתי דו"ח.

אגב בשעות הלילה המאוחרות אין הפרעה לתנועה שבאה משמאל ולכן ניתן לבצע פרסה ללא מפריע[נגד החוק כמובן].

מצלמת רמזור אם קיימת מצלמת רק מעבר באור אדום.

Renault Clio TCe 120 EDC

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...