Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תשובה לשאלתך

תלוי מאוד בן כמה המנוע עד 100.000 כדאי לעשות רק ראוש (במוסך טוב כמובן ) מי החליט את השטות הזאת? עד 100K? רכבים עם 200 גם עושים ראשים ומגיעים ליותר מ400 הכל תלוי בתחזוקה נכונה.

מעל אני היית מתחיל לחשוב על מנוע מיובא וזה בגלל שלרוב המנועים ההלה עם קילומטרז נמוך. וכן כל יבואן יודע בדיוק כמה עשה הרכה לפני שפורק

על ההצהרות של היבוא לא הייתי בונה ובמיוחד כמה קילומטראז', אפילו במקום מגורי שזה חו"ל המצב עם רמאות הקילומטראז' אף גדולה יותר.

לרוב גם המוסכניק יכול לדעת .

ולעצם ההחלפה נכון שהחלפה תפתור לך את הביעה אבל יכול להיות שגם החלפת מקרר שמן יכולה לפתור את הבעיה .

וזה עולה בערך כולל ניקוי 400 עד 500 ש"ח .

ויש עוד כמה דברים לבדוק לפני .

אם המנוע היתחמם וכתוצאה מזה יש את מעבר המים לשמן אז כדאי מאוד לרכוש המונע ולהחליף מעוד כמה סיבות .

בהצלחה

אורי

לפותח השרשור, מה מצב המנוע לפני שזה קרה? תדאג למצוא מקום שמתמצא בראשי מנוע במידה וזאת הבעיה, הייתי בודק זאת שוב.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

לדעתי כדאי לשפץ את המנוע, גם אם זה רק להחליף ראש מנוע משופץ כדאי.

להוריד ראש (לאחר שבטוח שמהראש הבעיה) לבדוק מה הולך ולטפל.

פורסם
כמה שטויות בשרשור אחד.

יש פה כמה אנשים שמזרזרים קישקושים שלא קשורים אחד לשני, זה פשוט לא יאומן.

אתה מוזמן להעמיד אותם על טעויותיהם אחת אחת במקום לזרוק הערות לא פרקטיות.

פורסם

בקשר לחום המנוע, מאז המקרה הייתה לי נזילה מאיזה צינור מים שעקב כך עלה החום מנוע. סידרתי את הצינור והחום לא עולה יותר. אני לא יודע אם זה צירוף מקרים שהצינוא נקרע דווקא עכשיו או שזה קשור לשמן שיש במים.

פורסם

ברגע שהייתה בעיה עם הצינור הרכב הספיק להתחמם יתר על המידה?

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תוכן חדש...