Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

נכנסתי היום לתחנת דלק, ואחרי שסיימתי לתדלק הרכב פשוט לא הניע. בנוסף לזה, האורות שיש על הלוח שעונים ברכב גם לא נדלקו - בד"כ יש בו אור בצבע אדום ואפשר לראות את הסמלים של השמן/מצבר וכ'ו..

אנשים ניסו לעזור לי עם כבלים, אבל כלום לא עזר והרכב פשוט סירב להניע. לא היתה לי ברירה אז הזמנתי גרר.

אחרי בערך 4 שעות שהרכב היה במנוחה, הלוח שעונים כן נדלק.. אבל עדיין הרכב לא הניע.

אני לא מבין גדול במכונאות, ואני אשמח אם תוכלו להגיד לי מה אתם חושבים שגרם לרכב להתכבות..?

אני אסע למוסך מחר בבוקר, אבל עד אז אני רוצה שתהיה לי אינדיקציה פחות או יותר לגבי המהות של התקלה.

תודה לכם,

וחג שמח!

פורסם

אתה מתאר לכאורה בעייה חשמלית (מצבר גמור או בעיית טעינה). כשניסית להניע עם כבלים היה סטרטר חזק או שבקושי?

• ספונסר פורום
פורסם

המצבר שלך כנראה פרוק ואין בו מספיק מתח להנעה ,

יתכן שגם יש בעית טעינה .

הרכב לא הניע עם הכבלים כי הכבלים שנמצאים היום ברכבים של אנשים

פרטיים וניקנו ברשתות השונות הם פשוט זבל סיני שלא ניתן להניע איתו רכב .

עם כבלים איכותיים כנראה ההית מצליח להניע .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

שכחתי לציין שכבר כמה חודשים יש לי בעיה עם הסטרטר (ככה לפחות זה נראה), אני צריך כמה פעמים לסובב את הסוויטץ' כדי שהרכב יניע.

כשהבעיה הזאת הופיעה לי אחרי שני סיבובים של הסוויטצ' האוטו כבר הניע, וככל שהזמן עבר מספר הסיבובים גדל.

אחרי שגררתי את הרכב חיכיתי כמה שעות, ולאחר מכן נכנסתי לרכב כדי לבדוק אם הוא בכל זאת יניע, ובאמת האוטו הניע והיה אפשר לנסוע בו.

אחרי שדוממתי מנוע, הייתי צריך לסובב את הסוויטצ' אולי 10 פעמים לפני שהצלחתי להתניע, לפעמים גם פחות - אני חושב שזה שרירותי ולא קשור למס' פעמים שאני מנסה להתניע.

כשאני מסובב את הסוויטצ' חא שומעים כלום, לא את המנוע ולא רעש אחר - פשוט שקט מוחלט עד שאני כן מצליח.

אביב - לא שמעתי כלום מצד הסטרטר, שקט מוחלט.

רון, הייתי אצלך שנה שעברה בטיפול לפני טסט. עכשיו יש לי עוד חודשיים טסט אז אולי אני אקפוץ אליך.

אתם חושבים שזה עדיין מצבר או שזה יכול להיות משהו אחר?

המון תודה לכם!

• תוכן חדש...