Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כל מה שיש לי על המחשב - מוזיקה, סרטים וכו' - אני רוצה שיגיע אל הטלביזיה ומערכת הסטריאו.

אני יודע שיש "Media Streamers" אלחוטיים. אני יודע שטווח המחירים נע (באירופה) בין 29 יורו ל-אין סוף.

אני לא רוצה להשתגע בהוצאה, אבל אני מוכן להשקיע 100 יורו פלוס.

מישהו יכול להמליץ על המוצר הנכון בשבילי ?

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

בבאג יש אחלה סטרימר קוראים לו:

XTREMER

הוא קורא הכל כולל סרטים בפול HD.

וגם תרגומים בעברית , ולמיטב ידיעתי עולה בסביבות 700 ש"ח.

מומלץ בחום .

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אתה מוזמן לבדוק את הסיקור המקיף הנ"ל:

http://www.dtown.co.il/articles/1048.html

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

בתור אחד שעובד בחנות של באג , אומר לכל דיכפין שהמוצר שווה את המחיר שלו, הוא מצויין,

יחד עם זאת אל תנסו להשוות אותו לאריות שבחבורה כמו DVICO 7000 או POPCORN HOUR C-200,

מחיר המוצר הוא 749 ש"ח והוא מספק תמונה וסאונד טובים מאוד,

קחו בחשבון שעבודה בצורה אלחוטית לא תאפשר (ברוב הכמעט מוחלט של המקרים) להעביר FULL HD בגלל רוחב הפס והפרעות למיניהן, הכי טוב לחבר שם HDD חיצוני (בUSB עד 3TB) או לשים אחד פנימי (בגודל של 2.5 אינץ' - כמו של ניידים, עד 500GB) ולעבוד איתו.

מקווה שזה עוזר למישהו.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

מנצל"ש, יש גם מכשירים שעושים את מה שהסטרימר הנ"ל עושה, ובנוסף גם יכולים להקליט תוכן המשודר בטלויזיה?

או שהפתרון היחידי בשבילי הוא לתרום כסף ל-yes בשביל השירות הזה, דרך יס מקס/טוטאל או שטות אחרת?

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

לא ראיתי סטרימר שמקליט.

בשביל זה יש מקליטי DVD עם דיסק קשיח בפנים.

יש גם מקלטי לווין כאלו - אבל הם עובדים עם צלחת פרטית כמובן....

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
מנצל"ש, יש גם מכשירים שעושים את מה שהסטרימר הנ"ל עושה, ובנוסף גם יכולים להקליט תוכן המשודר בטלויזיה?

או שהפתרון היחידי בשבילי הוא לתרום כסף ל-yes בשביל השירות הזה, דרך יס מקס/טוטאל או שטות אחרת?

הפתרון הוא התקנה של "HTPC" שבעקרו הוא מחשב המיועד לצרכים סלוניים. HTPC שיכלול גם כרטיס טלוויזיה יוכל להקליט.

באופן כללי היתרונות של מכשיר כזה הוא האפשרות האין סופית שיש לך בסלון החל מצפיה בסרטים, שמיעת מוזיקה, תמונות, גלישה ברשת ותמיכה בכל הפורמטים שיצאו ועוד ייצאו. שליטה בעזרת שלט רחוק ותוכנה אחת שמרכזת את כל האפשרויות בממשק נח.

האפשרויות רבות ומגוונות ואם זה מעניין אותן בצע חיפוש ברשת. מקום טוב להתחיל הוא hometheater.co.il

עלויות החל מכמה מאות שקלים תוך שימוש במחשב ישן ועד אין סוף.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

רענן, כל מה שאתה אומר נכון - רק שכחת להציג את הצד שני של המטבע.

וזה התעסקות אין סופית (ואל תנסה להכחיש).

מי שרוצה PLUG AND PLAY לשים סרט ולראות - זה לא בשבילו.

זה מתאים למי שרוצה להוציא מקסימום יכולות ויש לו סבלנות לזה.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

יבגני, צודק ב-100%. זה צד שלא ציינתי ואין ספק שיש לו משקל כבד מאוד בלקיחת ההחלטה.

מי שעושה צעד כזה צריך להיות ברמה מספקת של הבנה לטיפול ותפעול שוטף ובנוסף חייב להיות מוכן לתקלות ואי אילו הפתעות.

התעסקות "אין סופית" לא הייתי מגדיר את זה. אצלי יש מערכת כזו שיושבת בסלון ופרט לעדכון ספריית המוזיקה והסרטים אינני משנה כלום. הכל עובד פיקס ואין הפתעות מיוחדות. (מצד שני זה רץ רק כמה חודשים) לא תמיד חייבים את המקסימום במיוחד כאן כשהמקסימום הוא אינסופי.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הקפצה לצורך עצה -

מבחינת העברת סרטים אלחוטית ז"א מהמחשב בחדר לטלוויזיה בסלון , הXTREAMER או ה XTREAMER PRO עושים עבודה טובה? סרטי 720 או 1080p , זה שיקול דיי גדול בקנייה שלי אני שוקל או XPRO או popcorn a210 החדש שאין עדיין בארץ ואצטרך לחכות (ואני שונא לחכות)

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תוכן חדש...