Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ברשותי רכב נוסף שכרגע מושבת אבל יש מצב שאני ארצה לשפץ אותו

מדובר בפאסאט 92 1.8 אוטומטית

לפני מספר חודשים הגיר הלך לעולמו

האוטו נסע לי על הילוך 2 כל הזמן ולפני זמן מה החליפו לי פליטר גיר שהתחיל לדלוף לי בצורה מטורפת עד כדי כך שכל נסיעה היתי ממלא שמן גיר

וכרגע האוטו לא נוסע כמעט בכלל רק אם אני לוחץ הרבה גז הוא מתחיל לזוז בקושי קדימה ואחורה שלו לא עבד לי כלל אבל עכשיו גם הוא עובד אבל בקושי רב

כמה יעלה לי לתקן דבר כזה ??? או שעדיף להחליף במשומש??

יש גם כאלו שהציעו לי לעשות הסבה לידני אבל אני מתאר לעצמי שזה סיפור יותר גדול

אני רק רוצה לדעת כמה בערך יעלה לי תודה :]

פורסם

נשמע שבאמת הגיר כשל אך כדאי לבדוק במוסך לפני קביעה סופית .

שיפוץ גיר בחברה (צ'מפיון מוטורס) יכול לנוע סביב 8000 ש"ח .

לגבי גיר מפירוק , זו אופציה זולה יותר משמעותית אך אתה לא יודע אף פעם מה טיבו . לעיתים כבר לאחר ההרכבה מתגלה שהוא פגום . האחריות עליהם בד"כ קצרה משמעותית ביחס לגיר משיפוץ .

לגבי מחיר של גיר מפירוק אוכל לענות רק אחרי בדיקה מול ספקים אך זה סביב 5000 ש"ח .

צביקה

פורסם

ערב טוב

אין סיהב לשפץ ץיבה אוטומטית במוסך מורשה יבואן מהסיבה הפשוט ה שהמוסך בעצמו שולח את הגיר למכון המתמחה בשיפוץ גירים ו-"גוזר קופון". אם אתה מאיזור המרכז פנה למוסך "אדמונד עשה לי טוב" באזה"ת חולון. יורם, בעלי המוסך בחור אדיב ואמין, ומתמחה כמובן בגירי VAG.

בהצלחה

פורסם

עזוב אותך מוסכים מורשים כולם גנבים לטעמי ,ישנו מוסך אך ורק לגירים אוטומטים בשפרעם "גירומט" יעשה לך מחיר שלא עובד סדר גודל של 3 אלף אם אחריות ואמינות

• תוכן חדש...