Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה שבועות (כשזוגתי היקרה שברה פנס ראשי בדייהו שלה) נסעתי אוטומטית לכביש אזור. למרבה ההפתעה נעלמו משם כל פירוקיות הרכב שהיו לאורך הכביש (וגם סימה פנסים אליה כיוונתי. לא נורא במקרה ההוא, באזה"ת חולון מצאתי את "אלי פנסים" שתוך 40 דקות (של שתיית קפה ושיחה נעימה),הביא לי פנס חדש בקופסא מהספק שלו ,תמורת 120 ש').

בכל מקרה-בעיה חדשה-ישנה צצה. מנעול מכסה תא המטען שוב נשבר (הוא הוחלף,קניתי כך את הרכב לפני שנתיים וקצת והחלפתי (גם) אותו במסגרת ישור הקו שביצעתי. אז הייתה דייהו תורמת איברים בפירוקיה ליד סימה).

לכל סוחרי החלפים החדשים (שאני מכיר) אין מנעול חדש. (שמהנסיון עם הקודם ששבק גם הוא זו האופציה המועדפת).

המאגר-סגור ביום שישי.

נדמה לי שראיתי משהו בסגולה, אבל אני לא מצליח לאתר אותם בדפ"ז.

אני מעדיף (אם יש עוד דבר כזה) אזור כמו כביש אזור ז"ל ,שבו אני יכול לעבור מפירוקיה אחת לשניה ולאסוף מציאות.

(אם אני מוצא דייהו רייסר בשלבי פירוק ראשוניים, אני כבר אפרק לי עוד כמה דברים מעניינים לאוסף).

מנסיון, כאשר אני מפרק לבד מרכב שעומד במגרש, גם המחירים שאני מקבל טובים הרבה יותר מקניה במקום "מאורגן" כמו המאגר.

סיכום-אם מישהו מכיר ספק עם מנעול חדש במלאי - מה טוב.

או איזור עם פירוקיות-גם מצויין.

תודה מראש

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

כן, תודה. באמת ראיתי אותו במקרה תחת "חלפים משומשים" בדפ"ז. באין תשובות טובות יותר, אני אלך לשם מחר.

סימנתי לי גם את א.ד מרחוב התעשיה באזה"ת ראשון.

וכן הלאה...

בכ"ז, זה לא נראה לי אותו הדבר כמו להתלבש על תורמת במגרש עם ארגז כלים, ולצאת עם חלפים שמיישרים לי קו לזמן הקרוב, ובמאתיים ש"ח במקרה הרע.

תודה בכל מקרה.

נתקו

פורסם

או.קיי. סיכום אירוע.

(לטובת ארכיון הפורום וכל מי שיכתוב בחיפוש "יזדי" או "א.ד חלפים")

ביום שישי האחרון שמתי בכיס אחד את הלדרמן בכיס השני את הGPS (ובכיס האחורי מזומנים:lol: ) ושמנו פעמינו , אני ובני, לכוון רחוב שמוטקין בראשל"צ.

הדרך לרח' שמוטקין היתה קלה, בזכות הGPS אך מיד כשפספסנו את הפניה שמאלה לרח' יעקב פרידמן בהנחייתה הקולית של אורית, היא נעלבה עד עמקי נשמתה, והמכשיר קרס סופית וסירב להנחות אותנו לכתובת. (מיד אחרי החג אני ב NAV'N'GO לעשות להם שחור). זכרתי שבאתר של יזדי היה כתוב "בקצה הרחוב" אז נסעתי. לשני הקצוות. פעמיים. אין יזדי. בפעם השלישית שהגעתי לקצה הקרוב לקריה למחקר חקלאי (השם מזכיר רק לי משהו אחר, קצת יותר סודי?:lol: ) ראיתי פניה ימינה לדרך עפר, ובהתייעוצות עם בן החמש שלצידי החלטנו להכנס אליה. כ-50 מ' בתוך דרך העפר כבר ראינו את השלטים "יזדי שירותי רכב" (לא יכלו לשים אותם על הכביש?:x ).

בקיצור- המקום הוא גן עדן לחקי חילוף, אבל רק לרכבים שמקובל לעשות להם ביטוח מקיף. (כלומר רכבים שלא עולים פחות מ30K ש"ח). הבחור (החביב ומאד שירותי) שמאחורי הדלפק הסביר: "אנחנו קונים רכבים אך ורק מחברות הביטוח ע"מ להיות בטוחים שאנחנו לא מתעסקים בסחורה גנובה, או לא חוקית וכדי לשמור על איכות חלפים גבוהה (כאלו שפורקו מרכבים חדישים יחסית, אני מניח). דייהו כזו יכולה להגיע אלינו רק אם נפגעה ע"י צד ג' שהיה גם מבוטח וגם אשם, וזה לא קורה לאחרונה, גם אם כן,היא לרוב תשלח לברזל כמעט ללא שיונצלו ממנה חלקים".

אנשים אחרים שהיו לפני בתור, יצאו משם מאד מרוצים, גם מהמחיר וגם ממצב החלפים שקנו. מסקנה: אם מדובר ברכב מש"י אחרונות, כדאי בהחלט להגיע לשם. אם לא, רצוי להתקשר קודם (למה אני לא חשבתי על זה?:brickwall: ) כדי לא לנסוע סתם.

המקום מסודר מאד. יש משרדים, חניה בשפע, ומוסך להתקנות (ופירוקים אני מניח). אין ללקוחות גישה לרכבים או לחלקים, הכל סטרילי, מאחורי דלפק.

אנחנו יצאנו משם מאוכזבים. ביציאה ראינו משמאלנו שלט "המאגר" (שידוע כסגור בשישי) אז חזרנו ימינה, לכוון הכביש. ממש לפני שמגיעים חזרה לשמוטקין, יש מגרש גרוטאות, כמו שאני אוהב, עם רכבים שאפשר למשש ולפרק לבד שנקרא "א.ד חלפים לרכב".

בשמש שיצאה לרגע ישבו כמה בחורים שמיד סייעו לי למצוא בתוך ערימת האוצרות מכסה אחורי של דייהו (מצב טוב מאד, צבע שמפניה. מי שצריך ולא אכפת לו שעכשיו הוא לא כולל מנעול-זה הזמן:lol: ) הבחור פירק לי בעצמו את כל הקומפלט (כולל מנוע הפתיחה החשמלית,המובילים והצילנדר. שיהיה בבית.) המחיר-נוח מאד. המגרש יחסית (למגרש גרוטאות) מסודר, ואפשר למצוא בו לא מעט מציאות. השירות נעים מאד יחסית לפירוקיות של כביש אזור זצ"ל.

הבאגאז'? נפתח ונסגר כמו בשנת 94.:lol:

תודה לכל העוזרים והמפנים.

נתקו

• תוכן חדש...