Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכותרת אומרת הכל.

תקציב 72אלף.

- 90% מהנסיעות ברכב אני נוהג לבד, מקסימום עם עוד מישהו 1, לכן לא צריך רכב גדול ומרווח.

- הרכב יסע כל יום מכפר-סבא לרמת החי"ל הלוך חזור סה"כ 30ק"מ ביום (אחת הסיבות לרכב אוטומטי.. עמידה בפקקים).

- פעם ב... נסיעה לצפון\דרום.

* חשוב לי אמינות, טיפולים זולים יחסית, בטיחות, חסכוני בדלק, אוטומטי.

אפשרות 1: סוזוקי אלטו אוטו' חדשה וראש "שקט" 3 שנים.

אפשרות 2: רכב יד שנייה כלשהו.

אז לפני שאני קונה אלטו עם ה"מבצע" של הוט שמגרד לי 2800ש"ח מהמחיר.

הייתי רוצה לדעת אם יש אלטרנטיבה יותר מעניינת.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במילה אחת: אלטו

בשתי מילים: סוזוקי אלטו

בשש מילים: לך תעשה נסיעת מבחן על האלטו

ועכשיו ברצינות.. הבקשה שלך זועקת אלטו. מבחנת כל הפרמטרים. באמת.

תהנה ובהצלחה!!!

כפיר הג'ינג'י

פורסם

ממליץ גם לבדוק את ה-I10 במידה ותוכל להרחיב טיפה את התקציב (לדעתי עדיפה עשרות מונים מהאלטו האוטומטית).

אופציה נוספת היא דייהטסו סיריון בת שנה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לדעתי האלטו עדיפה,פותח הנושא יכול לקנות רכב חדש מהיצרן.

אני אישית מעדיף לקבל רכב חדש מאשר רכב ברמה דומה כמשומש.

אם היה צורך לרכב מרווח או משהו יקר יותר אז אולי שווה ללכת על משומש

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
ממליץ גם לבדוק את ה-I10 במידה ותוכל להרחיב טיפה את התקציב (לדעתי עדיפה עשרות מונים מהאלטו האוטומטית).

אופציה נוספת היא דייהטסו סיריון בת שנה.

אתה בטוח שאין לך קשר ליבואן של יונדאי? כל שרשור על האלטו זה פזמון חוזר :lol:

אם המראה החיצוני של האלטו אינו מעורר בך תהיות על נכונות בחירת המעצב, היא אכן בחירה מעניינת וכדאית עד מאוד.

דוקא כשהעיצוב זה הצד החזק של האלטו? תראה איזה מותק היא מקדימה!

2009-suzuki-alto-front.jpg

סיריון משומשת בת שנה עדיפה לדעתי על אלטו אוטמטית חדשה.

חביבי ברור שסיריון בת שנה תהיה עדיפה, אבל הבחור מדבר על רכב שעולה 73 שהוא יכול לקבל ב70, למה להציע לו רכב שעולה 90? סיריון בת שנה עולה 90!

ב70 אלף אפשר לקבל במקרה הטוב סיריון 2007 שכבר לא בתקופת אחריות או סיריון 2008 מליסינג/השכרה - לקראת סוף אחריות.

ואם תשאל לדעתי, האלטו האוטומטית נחותה מהידנית והיא לא מרגישה כל כך זריזה ונעימה.

אם אתה חייב אוטומטית אני דוקא לא בטוח שהאלטו היא האלטרנטיבה הטובה ביותר בשבילך - אישית הייתי הולך על סויפט 2007 שיכולה כן להכנס בתקציב (ליגה מעל הסיריון, מניסיון על שתיהן) - אבל מצד שני אם יותר מכל אתה רוצה רכב חדש ו3 שנות אחריות חשובות לך יותר מכל דבר אחר, אז האלטו כן שווה בדיקה.

תתחיל מנסיעת מבחן, אני בטוח שאחריה תדע הרבה יותר אם זה הכיוון שלך או לא.

פורסם

אין לי שום קשר ליבואן ובניגוד אלייך אני ממליץ גם על המתחרות ומודה שגם ליונדאי יש חסרונות.

בגרסא הידנית יש לאלטו יתרון על היונדאי למי שלא אכפת לו לקבל רכב ערום מכל אבזור אבל בגרסא האוטומטית האלטו פשוט רכב גרוע, הביצועים עלובים והרכב מתקשה בעליות קשות/תחת עומס. ההרגשה של חוסר האיזון של המנוע (ויברציות) הרבה יותר מורגשת באוטומט ועם אבזור מלא ההפרש במחיר אל מול היונדאי עומד על פחות מ-10K ש"ח.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אין לי שום קשר ליבואן ובניגוד אלייך אני ממליץ גם על המתחרות ומודה שגם ליונדאי יש חסרונות.

בגרסא הידנית יש לאלטו יתרון על היונדאי למי שלא אכפת לו לקבל רכב ערום מכל אבזור אבל בגרסא האוטומטית האלטו פשוט רכב גרוע, הביצועים עלובים והרכב מתקשה בעליות קשות/תחת עומס. ההרגשה של חוסר האיזון של המנוע (ויברציות) הרבה יותר מורגשת באוטומט ועם אבזור מלא ההפרש במחיר אל מול היונדאי עומד על פחות מ-10K ש"ח.

הקשר ליבואן היה בצחוק, בכל אופן אני גם לא ממליץ במיוחד על האלטו האוטומטית אלא אם כן לבנאדם חשוב זה שהרכב יהיה חדש יותר מכל דבר אחר.

הנה ציטוט מהודעה אחרת שלי מלפני כשבועיים:

עריכה* רציתי להוסיף שלמרות שקניתי את האלטו הידנית אני חושב שלקנות את האוטומטית זה טעות ולא משנה איך תסתכלו על זה. 13 אלף נוספים על אוטו חסכוני פחות ועגלה יותר זה כבר מוגזם, גם הוא לא מגיע עם שום ציוד נוסף, בהתחלה חשבתי שבטח הם מביאים באוטומטית לפחות אבזור נוסף כמו מד סל"ד, מגנזיום, אורות ערפל אבל לא, נאדה. במחיר הזה אם הייתי חייב אוטומטית הייתי מחפש סוויפט 2007.
פורסם
אם המראה החיצוני של האלטו אינו מעורר בך תהיות על נכונות בחירת המעצב, היא אכן בחירה מעניינת וכדאית עד מאוד.

דווקא היא ממש חמודה לדעתי

כפיר הג'ינג'י

פורסם
דווקא היא ממש חמודה לדעתי

מכבד מאוד את דעתך, אך בתור חובב 'ספינות' אמריקאיות מכוניות קטנות וקומפקטיות אף פעם לא משכו אותי.

בברכה,

יונתן.

[email protected]

פורסם

בניגוד לכולם (ופעם ראשונה האמת) אמליץ לפותח השרשור על גולף כמו שלי (ויש המון ביד2)

אוטומט - גיר 6הילוכים מעולה

חסכוני - בבינעירוני עם מזגן בד"כ 90% מהזמן אני לבד,הוצאתי כבר 1:14

בטיחותי - 6כ"א,TCS,ושאר בקרות אלקטרוניות ;)

אומנם בטיפולים מעט יקר אך שווה את זה (שוב,הכל לעניות דעתי בלבד :))

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הזמנתי היום את האלטו לאחר הרבה התלבטויות, לקחתי את האוטומטית לנסיעת מבחן והיא תפקדה בדיוק כמו שציפיתי ממנה

בכוונה הבאתי עוד 2 אנשים (לא רזים במיוחד) שישבו במושב האחורי וידווחו לי איך ההרגשה שם מבחינת מקום וצפיפות הפעלתי מזגן כל הנסיעה ובנוסף ישב ליידי הבחור מהסוכנות של סוזוקי... וואלה האוטו נסע טוב מאוד, המנוע זועק קצת בעליות אבל לפחות שומעים שיש מנוע :) בנסיעה על מישור הייתי בטוח שהרכב כבוי מרוב שהוא שקט.

-החברה השמנמנים אמרו שישבו בנוח והקפיצות לא היו מורגשות "מדיי".

-מישהו כאן כתב שהסוויפט מומלצת , אני יודע שהיא מצויינת יש להורים שלי אותה אבל היא מחוץ לתקציב והעדפתי כבר "ראש שקט 3 שנים".

-לגבי העיצוב , אני חושב שהוא מאוד חמוד ומודרני לעומת ה I10 שמכוער לטעמי (ד"א נסעתי על ה-i10 לא התלהבתי כ"כ).

-בנוסף בגלל שיש להורים שלי רכב של סוזוקי הם "באו לקראתי" והוסיפו לי חינם גלאי רברס (לא סובל את הציפצופים אבל זה חינם ואני ישראלי אחרי הכל, לא מסרב למתנות).

* רציתי רק לדעת אם יש אפשרות להתקין רדיו דיסק אחר מלבד מה שמגיע איתו (הסוכנות אמרו שאי אפשר :( )

* ואם יש פה בעלים של אוטו' שיכתוב מה הצריכה האמיתית בנסיעה משולבת.

דילמה אחרונה כחול או כסוף או חום יש לי עוד כמה ימים להחליט כי כולם קיימים באוניה שתגיע חודש הבא?

03-01-10hudd_036_3221143256.jpg

suzuki_alto03.jpg

974439_1.jpg

פורסם

אני לקחתי כחול (תכלת).

בכל מקרה מתי מגיע האוטו שלך? באפריל???

אני המזנתי בינואר ומקבל אותה רק ביוני.

כפיר הג'ינג'י

• תוכן חדש...