Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

משום מה נעלו את השרשור הקודם שקשור לנושא (אולי כי הוא גלש למקומות אחרים לגמרי?) אז אני אנסה לעשות משהו יותר רשמי ומסודר.

לי יש רכב ליסינג ולכן אין באפשרותי לעבור איתו את הגבול!

כל מי שמעוניין אנא הודיעו בשירשור וכן אם ברשותכם רכב בבעלות פרטית שאתם מוכנים שיעבור את הגבול

מקווה שנוכל לארגן כמה רכבים מלאים באוהדי WRC

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חברים

כמי שהיה בירדן מספר פעמים כמתחרה ומכיר היטב את האטמוספירה והאוירה , אינני רוצה להשבית שמחות אבל בימים אלה בגלל המצב הפוליטי לא הייתי ממליץ לישראלים להיות חשופים ולנסוע.

שוב!!!!

,זו הרגשה אישית שנובעת מנסיון.

בכל אופן למי שנוסע שיהנה

דני

מירוצי מכוניות

פורסם

אף אחד לא רוצה?

תתעוררו!!!

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם
אף אחד לא רוצה?

תתעוררו!!!

לסלי

שלא למטרות ספורטיביות או תחרותיות,אבל אני הייתי שם שבוע עם הסיירה הקודמת שלי,זה היה שבוע חלומי.

פורסם
חברים

אינני רוצה להשבית שמחות אבל בימים אלה בגלל המצב הפוליטי לא הייתי ממליץ לישראלים להיות חשופים ולנסוע.

,זו הרגשה אישית שנובעת מנסיון.

דני

דני, אתה יכול בבקשה לפרט?

פורסם

הייתי שמח להצטרף לקבוצה מאורגנת שיוצאת מהארץ (בכל זאת, לואב ורייקונן במרחק נגיעה) ולהשתתף בהוצאות, אבל לאור האזהרה של דני, אחשוב פעמיים.

דני, כפי שביקש קודמי בשרשור, יש אפשרות שתפרט יותר?

מספר שאלות למי שכבר היה שם או באירועים דומים:

האם יש אפשרות להספיק לראות, ביום אחד, את הנהגים הן ב-SS כלשהו וגם ב-SERVICE AREA של הקבוצות השונות- לעיתים הראו ביורוספורט את הנהגים מצטלמים עם האוהדים ומחלקים חתימות, בעוד צוות המכונאים מטפל ברכב, שנמצא על הליפט, ממש בסמוך?

עד כמה עמוסים האיזורים הללו בירדן בפרט?

תודה מראש,

חג פסח שמח ושקט,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

רבותי

שהמצב בשטחים מסלים,שהאמריקאים לוחצים,ישנה בעייה להיות ישראלי בירדן.

80 % מהם פלסטינאים,ברחוב מזהים אותנו מייד וזה לא נעים.

אנחנו כמתחרים היינו מגובים ומוקפים באבטחה סמוייה כל הזמן,אבל גם במלון הרגשנו אי נוחות.

אתם כמטיילים,עם רכבים ,צופים במירוץ,מתחככים עם האוכלוסייה המקומית .

זו דעתי שאגב זו גם דעת משרד החוץ

איסור אין,אבל שכל אחד יחליט לעצמו.

מירוצי מכוניות

פורסם

כדי להטמע ביניהם צריך לדמות להם ,יש כאלה שהיו שם ולא הרגישו שהם ישראלים,צלמים ועוד....:lol::lol:

אל תיקחו סיכון

אפשר לראות את הסטייג' שעובר בים המלח בסמוך מאד לגבול שלנו

דובי מילר צפה במירוץ הקודם אפשר לשאול אותו

מירוצי מכוניות

פורסם

מתי זה?

יכול לארגן סובארו DL בבעלות פרטית של חבר טוב, החבר יבוא איתנו. אני לא רוצה לנסוע עם הקליאו כי הביטוח המקיף לא תקף, תקנו אותי אם אני טועה!. (עם הוולקן הייתי נוסע בלי ספק).

עם הסובארו בטוח יחשבו שאנחנו ערבים :)

פורסם

תכננתי לנסוע עם אשתי ועם הרכב.

תרגמתי רשיונות ועשיתי ביטוח.

לאחר ששמעתי אתמול על מישהו שפירקו לו את הרכב לגורמים בבדיקת המכס ואפילו שלחו אותו לדרך עם 2 גוז'ונים בלבד בגלגל (מופיע בג'יפטריפ וג'יפולוג)

ובהמשך למצב הביטחוני המעורער משהו,

שלא לדבר על זה שכנראה שלא יחשבו שאני מקומי...

החלטתי אתמול שלא לנסוע.

מה שכן,סביר להניח שנלך לראות את החלק שקרוב אלינו ואפשר לראות מהמרפסת בבית (בקעת הירדן..)

מי שכן נוסע, שיעשה חיים וישמור על עצמו.

נתי

פורסם

אני בעד ים המלח, אם יש שם מקום שאפשר ליראות טוב..

מי שרציני ויודע את המיקום שיצור קשר ניתארגן.

REALITY BEATS FICTION BY FAR!!!

פורסם

לאחר מספיק אזהרות, גידי נכנס למעקב.

חבל.

שמח ששמרתם על תרבות דיון נאותה ולא נסחפתם. אחלה שבוע לכולכם!

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...