Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסכים לגמרי עם מה שכתבו מעלי.

אני קניתי את רכבי חבוט ושרוט. (הבעלים הקודם גר ברחוב חד סיטרי וצפוף במרכז תל אביב..)

הגענו להסכמה שהוא מוריד במחיר בגלל המצב הקוסמטי של הרכב.

כמובן שרציתי מיד להכניס את הרכב לצבע ופחחות כללי, אבל אבא שלי אמר לי: "תסמוך עלי ותחכה עם זה חודש.."

חיכיתי ונוכחתי לדעת שהוא צדק!

פתאום גיליתי עוד שריטה ועוד מכה ועוד ועוד..

אני יודע שאם הייתי מתקן את הרכב, כבר היו מאשפזים אותי מזמן.

היום אמנם הרכב נראה לא משהו (חיצונית) אבל אני מאוד רגוע בלילות.

הרכב לא מושך את תשומת הלב של הערס המצוי. וכבר הרבה זמן שלא ראיתי מכה או שריטה חדשה.

אז אפשר לקרוא לזה תבוסתנות. אפשר להגיד שנכנעתי לוונדליזם הישראלי. אבל זה שווה את השקט הנפשי והמנטאלי שלי.. (ושל הכיס שלי)

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

כמו שאמרו קודמיי השריטה הראשונה הכי כואבת, השניה פחות, בשלישית אתה כבר אומר "עוד שריטה" כך שאם תתקן כל פעם את השריטות, תמיד תיתבאס על חדשה כמו הראשונה (ואולי אפילו יותר).

האנשים ששורטים עושים את זה מקנאה - כדי שגם אתה תיתבאס על זה, לכן אני אומר שלא לתקן זאת לא כניעה אלא להפך להראות/להגיד שזה לא מה שמפריע לך - היי, אתה עדיין נוסע ברכב דנדש ונוצץ והוא לא!

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

• תוכן חדש...