Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני פחות מחודש רכשתי קליאו B שנת 99 שעבר 180,000 ק"מ.

לרכב בוצע תיקון לראש מנוע כ-4 חודשים לפני הקניה.

לאחרונה שמתי לב לבעיה שקיימת רק בבוקר כשהאוטו קר אחרי הנעה הטורים יורדים והרכב נכבה.

גם אחרי שמתחילים בנסיעה קורה לפעמים שפתאום הרכב לא מגיב ללחיצה על דוושת הגז לכמה שניות וחוזר לעצמו כרגיל.

גם הבעיה הזאת רק כשהאוטו קר ובבוקר.

הלכתי למוסך והמכונאי הציע לעשות בדיקה כללית לאוטו.

לפי הבדיקה שלו הראש מנוע פגום. הוא ביצע בדיקה בלחץ הפוך ויש בריחה מצילינדר מספר 1.

כשמכניסים לחץ לצילינדר 1 אז יוצא מים מהמיכל עיבוי.

בנוסף, לדבריו נכנס מים לפלגים ובגלל זה יש את הבעיה בבוקר.

חזרתי למכון בדיקה שבו עשיתי את הבדיקה לפני הקניה כי הרי לא הוזכר דבר על בעיה בראש מנוע.

עשו בדיקה חוזרת, פתחו ראש מנוע וגם בדיקה בלחץ הפוך ולא מצאו שום בעיה בראש מנוע.

כשהודעתי למכונאי מהמוסך שמצא את הבעיה בראש מנוע על תוצאות הבדיקה, הוא עדיין טען שקיימת בעייה והוא מוכן להתחייב לשלם על בדיקה נוספת במכון אחר אם יתגלה גם שם שלא קיימת בעייה.

חוץ מהבעיה שהוזכרה לעיל לא קיימת שום בעיה של התחממות, צריכת שמן או איבוד מים.

מה כדאי לעשות? ללכת לחוות דעת שלישית?

פורסם

תבקש ממנו שיראה לך בדיוק איך הבדיקה נעשית מבחינת בדיקת לחץ בצילינדרים וראה אם אכן יש בריחה מ-1 הצילינדרים כמו שהוא מתאר...

:)
פורסם

קצת נישמע מוזר שיש כניסה של מיים לצילינדר ואין כל איבוד מיים או היתחממות של הרכב. כמו כן אם כך הדבר הרכב אמור להיתנהג מוזר לכל אורך הנסיעה ולא רק בהנעות בוקר או בתחילת נסיעה, במיוחד שמדובר בהתזת מיים לכיוון הפלאגים. גש לאבחנה נוספת כי שמדובר בראש מנוע העסק לא זול בכלל.

:)
פורסם

גם לי זה היה נשמע מוזר..

במכון בדיקה גם אמרו לי שאם הייתה בעייה בראש מנוע אז הרכב היה מתחמם אבל בכל מקרה אני רוצה להיות בטוח כי כמו שאמרת זה לא זול בכלל.

פורסם

כעקרון במכון אמרתי להם לבדוק רק את עיניין הראש מנוע אבל לגבי הבעייה אמרו לי שזה אולי חיישן וכדאי ללכת לעשות בדיקה במוסך מרכזי.

• תוכן חדש...