Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה יכול לגרום לרכב להגיב רק בלחיצה חזקה על הגז, אם לוחצים לחיצה קטנה על הגז(עד חצי מהיכולת לחיצה שלו) הרכב לא מגיב אבל שלוחצים חזק(לחיצה על הסוף) הרכב מפרפר ומאיץ, הרכב שלי הוא אקסנט שנת 2000 אבל אני רוצה לדעת בכללי מה יכול לגרום לרכבים לא להגיב

פורסם

שטיח שמפריע לדוושה ? דוושה לא מכוונת ? פילטר אויר סתום ? בעיה ברכיב הנעה ? יש עוד הרבה אפשרויות. גש למוסך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

האוטו הוא אוטומט

ואת המצערת הזאת אפשר לנקות לבד או שחייב מוסכניק?

ואם כן כמה בערך עולה ניקו כזה

פורסם

האוטו שהוא בניוטרל לא קופץ כזה אבל שאני לוחץ קצת על הגז אז הוא קופץ

אני פשוט מנתק את המקום שנכנס האויר למנוע (מה שמוקף בתמונה) ומנקה בתוך החור שהאוטו מכובה?

צירפתי גם תמונה של הפילטר אויר אני חושב שהוא גם מלוכלך נסעתי אבל בלעדיו והאוטו עדיין עשה לי את הבעיה הזאת

תמונה237.jpg

תמונה236.jpg

תמונה240.jpg

פורסם

קראתי את זה ומזה הבנתי מה זה המצערת ואיפה היא ממקומת ערכתי את ההודעה הקודמת כנראה אחרי שהגבת וצירפתי תמונות

"האוטו שהוא בניוטרל לא קופץ כזה אבל שאני לוחץ קצת על הגז אז הוא קופץ

אני פשוט מנתק את המקום שנכנס האויר למנוע (מה שמוקף בתמונה) ומנקה בתוך החור שהאוטו מכובה?

צירפתי גם תמונה של הפילטר אויר אני חושב שהוא גם מלוכלך נסעתי אבל בלעדיו והאוטו עדיין עשה לי את הבעיה הזאת"

נ.ב. אתה עשית את הניקוי מצערת לבד?

פורסם

לא ניקתי יסודי כלומר לא פירקתי את בית המצערת כי לא היה לי כלים בבית.

אלא טבלתי סמרטוט עם ספרי קרבורטורים וניקתי סביב הפרפר של בית המצערת.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

ישנם 2 דרכים לנקות את בית המצערת:

1. לפתוח את הפרפר, ולנקות בעזרת מטלית ספוגה בספרי קרבורטורים.

2. ניקיון יסודי- שזה אומר פירוק המצערת מהרכב וניקוי יסודי שלה כשהיא בחוץ.

כמובן שהאופציה השניה היא המומלצת אבל הבאלה היא האם אתה יודע לעשות זאת.

קובי

פורסם

קניתי ספריי לקרבורטורים אני אמור לרסס את זה לתוך הפרפר הזה שהאוטו מונע ואני לוחץ גז?

פורסם

משום מה זה לא נותן לי לערוך את ההודעה אז אני מוסיף את זה בעוד הודעה

האם בתוך הדבר הזה אני מנקה עם מטלית שיש עליה את הספרי קרבורטורים שקניתי או שצריך להוציא את הדבר הזה שיש בפנים ואז לנקות והאם אני עושה את זה שהאוטו מונע והגז לחוץ או שהאוטו מכובה

norm_F2F7ED8922274C78A6FC871C0F61686E.JPG

• תוכן חדש...