Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצגת בכורה בז'נבה - Porsche 918 Spyder

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהבתי! :-D (בשנים האחרונות פורשה נראית קצת אנמית וחסרים לה קצת שרירים וצבע בפנים ואני מקווה שגורמים ממנה יזלגו לליין). מה גם שהגיע הזמן שפורשה ישקיעו בג'אנטים כפי שהם עושים כאן כיוון שהג'אנטים הנוכחיים שלהם די משעממים ולא ממש תורמים למראה הרכב).

אם כי... יש מספר מקומות שבהם הייתי מבצע ליטושים והייתי מותר על האגזוזים בצדדים שלטעמי אינם מחמיאים לה.

פורסם

אמנם ייצור הקרארה GT פסק ב-2007 ללא מחליפה, אבל כנראה עכשיו פורשה חושפים אחרי המשבר הכלכלי דגם תצוגה.

הקהל יאהב אותו...אז כנראה היא תכנס לייצור.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ!

פורשה אומרת שאם יצברו 1000 הזמנות למכונית היא תיוצר:-D

תחזיקו אצבעות.

כרגע כבר יש 900 מתעניינים...

לינק

Insane things comes from insanely people.

פורסם

The hardest part of owning a Hybrid is telling your mom you are Gay

המשפט הקורע הזה גנוב מחתימה של אחד מחברי הפורום (לא זוכר מי. נראה לי איזה מנהל)

מה עם ה-9ff?

פורסם

המשפט הזה נאמר במקור ע"י קלארקסון בתוכנית TOP GEAR.

אם אני זוכר נכון, הוא אמר את זה כתגובה על כך שאחד הגברים בקהל היה הבעלים של טויוטה פריוס.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...