Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצגת בכורה בז'נבה - Porsche 918 Spyder

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או איך שלא תסתכלו על זה ה-Carrera GT של העשור השני...

פורשה תחשוף בקרוב אב-טיפוס של מכונית ספורט העונה לשם 918 Spyder (העיצוב בבסיסו נלקח מדגם המירוצים הפופולארי של פורשה ה-RS Spyder).

המכונית תהייה היברידית ותציג ביצועים גבוהים, מעבר לזאת, המכונית תהייה קלה במיוחד כאשר חלק מהמכונית תהייה עשוייה מקראבון במטרה לקבל ייחס משקל-כוח גבוה.

עוד פרטים תחשוף פורשה בתערוכת ז'נבה.

26126335343652667538552.jpg

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

ולמי שמחפש קצת יותר פרטים ומידע על הרכב..

http://www.worldcarfans.com/110030124825/porsche-unveils-918-spyder-super-sports-car-concept-in

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
מילת המפתח היא concept

בתרגום לעברית,לא ייצרו מכונית כזאת.

פרטים מלאים פה:

http://www.autoblog.com/2010/03/01/porsche-918-spyder-plug-in-hybrid-concept-gets-78-mpg-hits-62-m/

מחר מתחילה תערוכת הרכב בג'נבה עם כל ההפתעות

מה הקשר? להזכירך המון מכוניות התחילו כקונספט ועברו לייצור סדרתי, R8 נקראה בהתחלה LeMans והייתה גרסת קונספת ששונתה מעט והפכה מאוחר יותר לR8, ומה עם הקאמרו קונספט? והניסאן GT-R שהתחילה כגרסת קונספט ולאחר מעט שינויים בפרונט גם כן עברה לייצור סדרתי... כמובן שיש לא מעט מכוניות כאלה אני לא אפרט על כולם, בכ"מ זה לא איזשהו עיצוב עתידני מדי שלא צפוי להתממש, נראה כמו רכב סביר לגמרי, אני מאמין שכן ייצא ייצור סדרתי

פורסם

למרות שהיא קונספט, אני בכלל לא אתפלא אם היא תגיע לייצור.

כמובן שהיא לא תשאר 1:1 כמו שהיא בדגם הקונספט והיא תעבור אי-אילו שינויים.. אבל לא מן הנמנע שתוך כמה שנים נראה משהו מאוד דומה לזה מבית פורשה.

השאלה הגדולה היא האם מדובר יהיה בדגם שיהווה את "הדור החדש" למכונית הסופר-על של פורשה - בדמות מחליפת הCarrera GT,

האם מדובר בדגם קונספט שמרמז על איך יראה הדור הבא של הבוקסטר/קאיימן (שאמור להחשף בפרנקפורט 11'),

או האם מדובר ברכב שיהווה קטגוריה חדשה לחלוטין וימוצב מתחת לקאיימן/בוקסטר ועליו תתבסס האודי R4 הצפויה גם היא בעוד כשנתיים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני מאמין שהיא תגיע לייצור סדרתי, הרי ה-Carrera GT כבר יירדה ממזמן מייצור ויש להביא לה מחליפה עדכנית יותר.

לא סתם כתוב Porsche intelligent Performance... המשפט הזה מרמז את התיכנונים הבאים של פורשה לעשור הזה (כמו קאיין הייבריד, 911 הייבריד לראשונה במירוצים ועכשיו הספיידר 918 ).

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

סוף סוף מישהו התעורר שם, והבין שאחרי לא מעט שנים אם יוותרו על העיצוב המוכר כל כך לא ייגרם מזה משהו רע,והראיה שיצאה תוצאה מעולה מבחינת מראה.

• תוכן חדש...