Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

דבר ראשון סליחה על הכותרת לא ידעתי בדיוק איך לתאר את הבעייה שנתקלתי בה.

בתחילת השבוע התקנתי אצל מתקין סאב וופר חדש של CERWIN VEGA-VEGA 122 והיום סוף סוף היה לי קצת זמן לשחק עם כיוונים.

במהלך "הכיוונים" שמתי לב שהסאב מנגן עוד צלילים חוץ מה-"באסים", הסאב פשוט משמיע עוד צלילים אמנם בצורה מאוד חלשה ועמומה חוץ מזה הוא מוציא באסים טובים ואני מרוצה סה"כ.

רציתי לדעת האם זה תקין? או שיש בעייה?

תודה מראש לעוזרים :)

פורסם

תנסה לבדוק אם הוא מכוון על LPF כלומר לנגן תדרים נמוכים או על HPF שזה אומר תדרים גבוהים.

ותבדוק גם שהוא מחובר ליציאות 3/4 במגבר זאת אומרת REAR ולא FRONT.

פורסם

זה תקין מבחינת האלמנט שלך.

זה לא תרקין מבחינת כיוונים- אם הוא מנגן "צלילים" זאת אומרת שהוא חתוך גבוה מדי כלומר מנגן מעל 80 הרץ.

תבדוק את הכיוונים במגבר\רדיו שלך.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

הסאב מחובר ל- FRONT עקב כך שיש בעייה במגבר ביציאת ה-REAR אשר מונעת מהסאב "להיפתח" כמו שצריך-זה לפחות ההסבר שקיבלתי מהמתקין, ובמגבר זה נמצא על "FULL".

פורסם

לא אין לי אפשרות לשלוט על הסאב דרך הרדיו דיסק, ממה שאני מתחיל להבין זה שאני צריך מגבר חדש?

פורסם

עד כמה יהיה שיפור בתפקוד של הסאב עם מגבר חדש? יהיה שיפור משמעותי?

פשוט כרגע לצערי אין לי אפשרות לקנות מגבר חדש.

פורסם

מה שבעצם רציתי לשאול זה עד כמה זה משפיע שהסאב "מנגן" עוד דברים בנוסף לבאסים על איכות הבאסים שהוא מוציא?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא נראה לי שהכרחי לקנות מגבר חדש,

קרוסאובר חיצוני לא יעשה את העבודה?

פורסם

או קיי,

כנראה שאני יחסוך קצת למגבר חדש, ולמען האמת אני לא מבין איך "הניגון" המאוד חלש הזה שהסאב מוציא משפיע על הסט הקדמי, רק כמצמידים את האוזן לסאב עצמו אפשר לשמוע את זה.

• תוכן חדש...