Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מאזדה לנטיס 2001 .

לפני כשבועיים הרכב כבה תוך כדי נסיעה . הסתבר שהרדיאטור היה מפוצץ, בעקבות זה הוחלף לרדיאטור חדש. סביר שהרכב התחמם במהלך כל האירוע המצער הזה.

בשבועיים שאחרי החלפת הרדיאטור, הרכב סבל מבעיות בהנעה עד שאתמול כבר לא הצליח להניע. מידע נוסף: הפלאגים היו רטובים ויוצא עשן לבן מאחור. לאחר בדיקה המוסכניק טוען שיש לשפץ את הראש מנוע, להחליף רינגים וכן פלאגים וכו' (5000 ש"ח לא כולל מע"מ). מוסכניק אחר טוען (ללא הסתכלות על הרכב) שעדיף להחליף (ראש מנוע מייבוא) מאשר לשפץ ושהוא יכול לעשות את זה ב-6000 ש"ח.

שאלות:

1. האם המחיר שהוצע לי הוגן?

2. כמה צריך לעלות כולל מע"מ שיפוץ ראש מנוע/החלפת ראש מנוע/החלפת מנוע שלם?

3. מה ההבדל בין לשפץ ראש מנוע ולהחליף (ראש/קומפלט) (מקורי/חלופי)? מה עדיף?

4. איזה אחריות נהוג לקבל אחרי טיפול שכזה? איך משרד התחבורה נכנס לסיפור?

תודה רבה,

אריאל.

פורסם
במחיר הזה אתה יכול להחליף כמעט שני מנועים :shock:

שלום.

אני מציע לבחור לפנות אלך בפרטי

ואתה בטח תצליח להחליף לא מנוע מיבוא כולל כול החלקים הנלוים

+ פרוק והרכבה מהרכב כמו שאמרתה 3000 ש"ח.

מאחל לך פרנסה טובה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום.

אני מציע לבחור לפנות אלך בפרטי

ואתה בטח תצליח להחליף לא מנוע מיבוא כולל כול החלקים הנלוים

+ פרוק והרכבה מהרכב כמו שאמרתה 3000 ש"ח.

מאחל לך פרנסה טובה.

בברכה בני ל.

אין בעיה,תביא 3.5 אלף ש"ח תשאיר את האוטו ותוך יומיים מוכן והמספר שלי מופיע כאן איפהשהוא אם תרצה..

בני,אני גדלתי בתוך הענף הזה ואני יודע בדיוק כמה עולה ומה עולה ומה לא עולה.

מצחיק שכול מוסכניק שמחייב בנאדם 1200 ש"ח על משהו שאני חייבתי אותו 450+20% הנחה מתקשר אלי לבכות שאני גונב לו את הפרנסה.

שיהיה לך אחלה ערב.

פורסם
אין בעיה,תביא 3.5 אלף ש"ח תשאיר את האוטו ותוך יומיים מוכן והמספר שלי מופיע כאן איפהשהוא אם תרצה..

בני,אני גדלתי בתוך הענף הזה ואני יודע בדיוק כמה עולה ומה עולה ומה לא עולה.

מצחיק שכול מוסכניק שמחייב בנאדם 1200 ש"ח על משהו שאני חייבתי אותו 450+20% הנחה מתקשר אלי לבכות שאני גונב לו את הפרנסה.

שיהיה לך אחלה ערב.

שלום.

יפה לך וכול הכבוד לך שאתה עובד בהתנדבות .

שיהיה לך לבראות.

בברכה בני ל.

אגב כדאי לראות אותי בוכה תצטרך קודם כול לשתות את הים ולסנן את המלח דרך השינים.

פורסם

בני תבין אני לא עובד עם לקוחות פרטיים אני עובד בעיקר עם מוסכים ומספק להם שירותים טכניים.

אני לא מכיר אותך אישית ואני לא מאמין שאני יכול לדעת איך אתה כבנאדם דרך המקלדת וזה תקף גם לגבי,אני בטוח שאתה בחור אחלה,פשוט כבר נמאס לי לשמוע כול היום בעלי מוסכים בוכים לי בטלפון,וזה לא מופנה אליך שלא תבין לא נכון.

פורסם
בני תבין אני לא עובד עם לקוחות פרטיים אני עובד בעיקר עם מוסכים ומספק להם שירותים טכניים.

אני לא מכיר אותך אישית ואני לא מאמין שאני יכול לדעת איך אתה כבנאדם דרך המקלדת וזה תקף גם לגבי,אני בטוח שאתה בחור אחלה,פשוט כבר נמאס לי לשמוע כול היום בעלי מוסכים בוכים לי בטלפון,וזה לא מופנה אליך שלא תבין לא נכון.

שלום.

תנסה פו אולי תלמד עוד משהוא מה יכול להיות?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=247317

בברכה בני ל.

• תוכן חדש...