Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

פולו החדש או פגו 207


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפולו עדיפה בביצועים, צריכת דלק, תחושת איכות, מרווח פנים מאחור. בצע נסיעת מבחן בשתיהן לפני הקנייה, בדוק גם הבדלי אבזור.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הפולו החדשה עדיפה כימעט בהכל,

אך גרסת ה1.2 ליטר טורבו שדברת עליה תעלה 113,000 ש"ח.

 

נ.ב מתי יגיעה דגם הTSI של הפולו?

פורסם
אתה מתלבט בין שני רכבים לא סחירים לא אמינים ועם שרות לקוי (לציין השרות של VW יותר גרוע והחלקים יקרים משמעותית בדוק סקרי אמינות ועלויות תיקון ) אני מבין שקורץ לך השייק לא הפאן הכלכלי. פיגו הגיעו לרמה של VW באיכות הפנים ואפילו עולים עליהם. והפיגו מעוצבת יפה מאוד מבפנים, את הפולו לא ראיתי מבפנים. אבל לפחות אני מציע תקח רכב יותר כלכלי כרגע זה נראה הפיגו.

 

 

מצטער, אבל התגובה שלך נובעת מחוסרי ידע גדולים מתחום הרכב. אין לך דרך לכמת את הסחירות והאמינות של ה-207, ובטח שלא של הפולו החדשה. שירות תלוי בהרבה גורמים, ובנוגע לחלקים - אין לך באמת מושג מה ההבדלים אם בכלל, נכון?

 

207 לא עולה על הפולו באיכות הפנים. מבחינה כלכלית, אגב, הפולו תהיה חסכונית יותר באופן משמעותי, וזה גם שיקול.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ה207 הרבה יותר יפה עם תא נוסעים מרשים ואיכותי מאד,הנוחות גבוהה,עלויות האחזקה יהיו זולות בלא מעט וכמובן האחריות 3 שנים מלאות ועוד שנה על המנוע הגיר ועוד לעומת שנתיים בלבד בפולו.

כמו כן ה207 הוא דגם שהוכיח עצמו כמוצלח ואמין,הפולו דגם חדש לגמרי שחובת ההוכחה עוד עליו.

פורסם
אתה מתלבט בין שני רכבים לא סחירים לא אמינים ועם שרות לקוי.

 

איך החלטת שהרכבים הנ"ל לא סחירים ולא אמינים?

אלה שני רכבים חדשים ובמיוחד הפולו שהוצגה רק ביום שלישי האחרון

ואפילו לא בגרסה שפותח השרשור דיבר עליה?

פורסם

שים לב שהיורו נמצא בצניחה חופשית. הוא איבד עשרה אחוזים בשלושה חודשים, ונכון לעכשיו רק לובינסקי הורידו מחירים במעט (לפחות לפי הפירסומים ברשת). התירוץ הקבוע של היבואנים הוא שהם לא רוצים לפגוע במי שרכש רכב לאחרונה במחיר הגבוה. אבל זה בכל זאת אומר שייתכן ובזמן הקרוב הם יפגינו יותר נדיבות בזמן סגירת העסקה.



מניסיוני מבחינת השירות לובינסקי מעולים. עונים מהר לטלפון ומנסים לפתור תקלות. הרגיזו אותי הרבה פעמים אבל אף פעם לא התנערו מכלום. הבעיה היא יותר במוצר שנוטה לתקלות קשות לשיחזור. בדיוק הסוג שמריץ אותך למוסך בלי סוף. בזה אין לדעתי כמעט הבדל בין פולקסווגן ופז'ו. לפחות בפז'ו יש אחריות ארוכה יותר ולפעמים מציעים אפשרות להארכת אחריות ו/או תוכנית "ראש שקט" (טיפולים משולמים מראש).

פורסם
ה207 הרבה יותר יפה עם תא נוסעים מרשים ואיכותי מאד,הנוחות גבוהה,עלויות האחזקה יהיו זולות בלא מעט וכמובן האחריות 3 שנים מלאות ועוד שנה על המנוע הגיר ועוד לעומת שנתיים בלבד בפולו.

 

שנה רביעית אחריות על מנוע, גיר , מדחס מזגן בתוספת תשלום של 560 ש"ח.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
הפולו מיוצרת בספרד.האם זה מרכיב בחישוב?

כמו כן,לא נתן לעשות נסיעת מיבחן בטורבו כי יגיע רק באפריל...

 

בטח, אבל זה תלוי אם מדובר בצפון ספרד או דרום ספרד. הספרדים הצפוניים מחברים את הפלסטיקים הרבה יותר טוב מהדרומיים.

 

האם נכון שה207 יש שכירות נמוכה מאוד,פחות גם ממזדה 2?

 

תלוי בכמה כסף אתה שוכר אותה. אה, התכוונת סחירות? כנראה שפחות ממזדה 2, אבל למזדה 2 יש שוק לא רע, ככל הנראה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

×
×
  • תוכן חדש...