Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שטיפה ידנית בחיפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אשמח לקבל המלצה על מקום טוב לשטיפה ידנית ואולי גם ווקס בחיפה, אני בטכניון אבל יש לי רכב (:roll:)

תודה!

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

ברחבה ליד אגדיר מבצעים שטיפה חיצונית ידנית בעלות של 30 ש"ח ועושים עבודה טובה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מעולה שיש לך רכב להגיע לשטיפה אחרת זה יכל היה להיות מאוד מביך וכואב (בעיקר הקטע עם הגרניק).

מצטרף לעידן, במקום בו היה פעם "מגרש אורנים" יש חברה מעוספיא שעושים יופי של עבודה (45ש"ח חוץ+פנים ידני כמובן)

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

ברח' המגינים במקום שהיה "מוסך BMW המגינים" ליד מסעדת אבו יוסף, מול התחנה האחרונה של הכרמלית "ככר פריז" יש מקום שנקרא "יד רוחצת" . לדעתי מס' 1 . 50 או 60 שח ושווה כל שקל.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
30 שקל פנים חוץ?

עספיא, 30 שקל פנים חוץ. השטיפה הכי טובה שהייתי בה עד היום...

מחזק ++ אין הרבה דברים כאלה פשוט יושבים לי שמה על הרכב שעה פלוס ולא משנה כמה אנשים יש בתור.

ואכן המחיר מצחיק ביותר.

אחרי שדיברתי עם בעל העסק התברר לי שיש לו מים חינם.:shock:

Audi A4 2002 2.4 V6

פשוט כי הגיע הזמן להתקדם ! 8)

206CC לעולם נזכור :-D

• תוכן חדש...