Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביואיק לה-קרוס 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הביואיק שהיא בעצם אינסיניה במסווה היא הלה קרוס.

על הריגל החדשה אני לא רוצה לחוות דעה פשוט כי אני לא מכיר.

אתה מתבלבל - זו הריגל http://www.netcarshow.com/buick/2011-regal/1600x1200/wallpaper_02.htm

וזו הלה קרוס http://www.netcarshow.com/buick/2010-lacrosse/1600x1200/wallpaper_02.htm

אתה יכול לראות מי משניהם היא בעצם אופל עם טיפה שינויים.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכן רשם מרשים, אולם נראה שרכבי אופל אינם קורצים לטעם האמריקאי. סאטרון Aura המבוססת של אופל וקטרה הוא רכב די נדיר בכביש. גם את הלה-קרוס (הדגם היוצא והנכנס) די נדיר לראות בכביש (לפחות בפלורידה). בכלל, המצב של ביואיק באזור הזה אינו משהו וממה שאני מבין השוק העיקרי שלהם הוא בכלל הסיני.

פורסם

רק שאני לא צריך לקנות, אני אשתולל על האוטו של אבא שלך :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
8 כריות אויר במנגנון פתיחה דו שלבי,בקרת יציבות, בקרת משיכה, מה מביך פה?

בלינק שניתן בתגובה השנייה באשכול דווקא נכתב 4 כ"א. כבודן של המערכות הנלוות במקומו מונח.

172 סוסים שיודעים איזו גבינה לקנות בסופר!

פורסם

שבוע שעבר אבא שלי התחדש באחד כזאת רמת גימור CXL הגבוה יותר , לבנה (לבן מטאלי).

תקראו לה אופל , תקראו לה אוטוביאנקי מצידי, לדעתי מדובר במכונית הכי מדהימה בקטגוריה שלה שאפשר לקנות היום (חדשה) בפחות מ 280 אלף שקל

במחיר של 270 (בערך) אתם מקבלים את כל התוספות האפשריות , מנוע חדשני (ולא בהמה אמריקאית ישנה), 6 הילוכים טיפטרוניק, בקרת יציבות ואפילו עשו לו דיל טוב להתקנה של MOBILEYE.

נוחות מדהימה בסלון העור שלה (כולל שני כסאות חשמליים כולל ניפוח של המשענות).

אוטו שמונע בלי מפתח , ולמעשה מספיק שתתקרבו לאוטו מרחק של כ2-3 מטרים עם השלט ותוכלו פשוט למשוך את הידית של הדלת והיא תפתח.

גג השמש גדול ומגיע גם לאזור הכסאות מאחור , ועוד המון תוספות שב BMW ומרצדס הייתם משלמים עשרות אלפים עבורם.

אגב , האוטו הקודם שלו היה ביואיק לוצרן 2006 CXL והוא לא מתקרב אפילו לאוטו הזה.

מי שמעוניין אני יכול להעלות קצת תמונות.

פורסם

היום יצא לי לראות אחת לבנה מקרוב.

הלה קרוס הקודמת הייתה אומנם יפה מאוד עם עיצוב קלאסי ויוקרתי, אבל החדשה פשוט צועקת "תראו כמה כסף יש לי" לכל השכונה.

מרשימה מאוד מבחוץ (אבל חבל שלא נפטרו מתוספות הכרום המגעילות) ומבפנים מדהימה, שיפור ענק מהקודמת.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

לא רואה סיבה בכל אופן לרכוש את הגרסה היקרה יותר. עוד 40K על סאנרוף, חימום מושבים ועוד כמה שטויות.. ממש לא מצדיקות את הפער.

מה גם, הופתעתי מהתאוצה מאפס למאה של הספינה הזו (8.4 שניות) אחרי הכל, היא שוקלת קרוב ל-2 טונות!

Twincharger Stratified Injection

פורסם

הבאסה הכי גדולה עם הרכב הזה מבחינתי היא שכחדש אני לא מסוגל לרכוש אותו וכמשומש, בהתחשב במי שמיבא אותו, אין סיכוי שאני אוכל לעמוד בהוצאה הכלכלית של לתחזק אותו :x

פורסם
הביואיק שהיא בעצם אינסיניה במסווה היא הלה קרוס.

על הריגל החדשה אני לא רוצה לחוות דעה פשוט כי אני לא מכיר.

לא בדיוק,

הלה-קרוס החדשה נקראת גם ביואיק אלוור בקנדה או דייהו אלפאון בקוריאה.

היא גם מיוצרת או בארה"ב או בסין.

הריגאל החדשה היא העתק מדויק של האופל אינסיניה (בויקיפדיה רשום also called אופל/ווקסהול אינסיניה) מה שגם שחוץ מהייצור בארה"ב ובסין, היא מיוצרת במפעלי אופל ברוסליהם, גרמניה.

moz-screenshot-2.png

למה אני מכיר את הנושא מקרוב? אבא שלי 30 שנה באופל. החל מהרקורד סטיישן שלו, הוא התאהב, קנה מאז אסקונה 87', ווקטרה 92', ווקטרה 01', ווקטרה 03' בנזין ו-03' דיזל.

האחרונה ברשותנו כבר 7 שנים, אבא שלי רוצה להחליף את האוטו למרות שהוא אוהב אותו, הוא מעוניין להתקדם. ההיצע של אופל בארץ הוא מגוחך, אבא שלי לעולם לא יקנה רכבים קטנים כמו הקורסה והאסטרה. אם האינסיניה הייתה מגיעה לארץ הוא היה קופץ על המציאה ישר, אבל כנראה והיא לא תגיע, הוא מקווה שהריגאל (שהיא העתק מדוייק, ואם היא תשווק, יהיה לה מנוע 2.4 אקוטק של אופל) תגיע לישראל, מקסימום נפנה לייבוא אישי.

אבל עזבו, UMI מעדיפים לשווק דייהולט.

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

פורסם

הריגל היא פשוט אינסיניה עם תג של ביואיק, הלה קרוס והאינסיניה מבוססות על פלטפרומת אפסילון 2 הגלובלית של ג'נרל מוטורס (פיתוח של אופל) ונשענת על טכנולוגיה מרובה של אופל.

פורסם

הדבר היחיד שמשותף לביואיק ולאופל זה השלדה שמשמשת עוד הרבה רכבים מבית GM.

בנוסף הביואיק יותר רחבה וגדולה מהאופל ויש לומר שבארה"ב יש גרסת הנעה כפולה מה שלא נמצא באופל.

בלי שום קשר אני חושב שזה הרכב הכי טוב שיצא לביואיק עד היום.

גם המנוע החדש שלהם בהרבה יותר טוב מהקודמים שהיו בביואיק.

אם אני לא טועה ביואיק משתמשת במנוע שלקדילאק CTS כך שיש לצפות להרבה יותר כוח מהדגמים הקודמים.

פורסם
גם האמינות של ביואיק (ע"פ מבחני הקונסיומר ריפורט) מפתיעה לטובה...

זה לא משהו חדש, מזה כעשור ביואיק בין המובילות בארה"ב במבחני אמינות. אפילו הלה סייבר שלי זכתה במקום ראשון בסקר אמינות של JDPOWER לשנת 2001

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

• תוכן חדש...