Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם

יש לי רדיו דיסק, דגם Kenwood KDC-MPV7023

הבעיה היא שאין מגע בין הפאנל לבין במכשיר עצמו וכל רעידה הכי קטנה באוטו או לא משנה מה, המסך נכבה

בנקישה, שתיים במסך, המסך נדלק שוב פעם עד ללרעידה הבאה.

ניסיתי לעשות לו ניקוי מגעים וזה לא עוזר..

אולי יש עוד פתרונות לזה?

תודה מראש עומר.

פורסם

אני לא מצליח להבין למה אנשים לא יכולים להגיב..

כל אחד אחר שפותח שרשור, אחרי דקה שתיים יש תגובות

אצלי האשכול יכול להיות קיים חודש אם 500 צפיות ו0 תגובות..

תודה לעוזרים באמת..

פורסם

אף אחד לא חייב לענות לך,כניראה שאף אחד לא באמת יודע איזה תשובה לתת לך,גש למתקין שיפתור את הבעיה או תישלח את הרדיו דיסק לתיקון אם זה בכלל שווה את המחיר שלו,בהצלחה!

פורסם
אף אחד לא חייב לענות לך,כניראה שאף אחד לא באמת יודע איזה תשובה לתת לך,גש למתקין שיפתור את הבעיה או תישלח את הרדיו דיסק לתיקון אם זה בכלל שווה את המחיר שלו,בהצלחה!

טוב אולי אתה באמת צודק

סליחה על ההתפרצות.

התקשרתי ושאלתי בקשר לתיקון ואמרו לי שזה החלפת מגעים וזה נע בין 200-250 שקל

לדעתי פשוט לא שווה

מה אתם אומרים?

פורסם
כניראה שגם עלות תיקון של מתקין (אם הוא בכלל מתעסק בזה) לא תיהיה משתלמת,אז תאלץ להחליף רדיו דיסק.

אני חושב שאתה צודק

יש אולי רדיו דיסק יחסית טוב שנע בין המחיר 700-500 ש''ח?

תוכל אולי להמליץ על משהו?

• תוכן חדש...