Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי Kleber לפולו 01' 185/55/14

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מעוניין להחליף את ארבעת הצמיגים בפולקסווגן פולו שלי (שנת 2001). הם על הכביש בערך 5 שנים ונראים די שחוקים (למרות שאני לא נוסע הרבה). אחרי כמה בירורים, מצאתי את הצמיגים הבאים:

Kleber - 185/55 R 14 80H DYNAXER HP2

Yokohama - 185/55R14 80V S. Drive AS01

יש גם צמיגים זולים במעט (Sonar, Hankkook) ויקרים יותר (מישלן, קונטיננטל), אבל אני לא רוצה משהו זול מדי ולא בטיחותי, ומצד שני לא רוצה להשתולל ולהשקיע יותר מדי. אני מחפש בטיחות ויציבות, ואחיזה די נוחה על הכביש. לא משהו מעבר. שמעתי דברים טובים על Kleber ועל Yokohama, השני יקר יותר (כ-100 ש"ח יותר לצמיג), וכן לא מצאתי אותו בשום מקום בירושלים. האם אתם ממליצים ללכת על הדגם הזה של Kleber? הוא מספק את הסחורה? תודה על העזרה..:?

פורסם

אתה בטוח שהיוקוהומה זה S DRIVE ?

בעקרון אין לך צורך בצמיג כזה, מה גם שהוא ממש יקר.

חפש יוקוהומה A DRIVE או C DRIVE.

סביב ה 350 לאחד.

גם הקלבר טוב מאוד אך לדעתי עדיף היוקוהומה.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

היתה לי פולו במשך 5 שנים ואני מכיר את המידה הזו טוב, היא קצת בעייתית כי אין הרבה דגמים במידה הזו.

תנסה לחפש קונטיננטל ECO CONTACT צמיג טוב, איכותי (מיוצר בצרפת או גרמניה) ובמחיר נוח. (אין צורך להשקיע בSPORT CONTACT שבדרך כלל המוכרים מציעים).

גם צמיגי הנקוק לא רעים (נדמה לי שיש רק דגם אחד במידה הזו) , השאלה מה התקציב שלך ומה הפרשי המחירים בין הצמיגים השונים.

אני אישית לא מתלהב מתוצרת קלבר, לטעמי הם לא נותנים תמורה טובה למחיר.

בכל מקרה- המדיניות שלי תמיד היתה שבשביל עוד 400 או 500 ש"ח לרביעייה, לא צריך להתפשר על איכות. במיוחד כשמתכוונים לנהוג ברכב בשנים הקרובות ולא למכור אותו מחרתיים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ביום שבת האחרון קניתי 4 צמיגים במידה הנ"ל לרכב של ידיד שלי פולו 2003 אצל אנטון חנניה ברחוב יפת ביפו

4 צמיגים 1150 ש"ח

ContiEcoContact 3

קונטיננטל

• תוכן חדש...