Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה בדיוק מיותר פה??

הדו-שיח הדבילי שכל שנייה עוד אחד ועוד אחד שואל מתי היא מגיעה, זה קצת מטעה הלוא הם הזמינו דרך סוכן וכול כך פשוט להרים טלפון לסוכן ולשאול אותו מה עם האוטו והאם הוא כבר בארץ?. או שאפשר גם להתכתב בפרטי, ולשאול את אלה שהזמינו אבל זה דבילי הם לא סוכני מכירות לכן לפי דעתי! זה מיותר.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

• תגובות 869
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כפיר,

בנוגע לשלט - זה חיקוי של שלט באנגלית שאומר my porsche is in the garage. ה"מתרגם" שעיברת את השלט היה מספיק מטומטם בשביל לא להבין שלא כותבים "פורש" אלא "פורשה", ולכן השלט נראה מגוחך להחריד. בקיצור - תוריד.

בנוגע להתרשמות - ברכותיי, אתה לוקה בתסמונת הדיסוננס הקוגנטיבי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
תודה רבה.

כן כנראה שזאת שלי.

למרות שיש שם באיזור גם אחת כסופה ואחת ורודה.

אתה לומד בבר אילן גם?

כן גם אני בבר אילן :)

מקווה שבקרוב תראה שם גם את שלי

פורסם
כפיר,

בנוגע להתרשמות - ברכותיי, אתה לוקה בתסמונת הדיסוננס הקוגנטיבי.

עשרות מיליוני אנשים בעולם בטוחים שאוכל של מקדונלס זה מזון גורמה משובח. אני לא מוכן לאכול במקדונלס גם באיומי אקדח. לכל אחד מאיתנו יש סטנדרטים שונים. כנ"ל בתחום הרכב.

פורסם
עשרות מיליוני אנשים בעולם בטוחים שאוכל של מקדונלס זה מזון גורמה משובח. אני לא מוכן לאכול במקדונלס גם באיומי אקדח. לכל אחד מאיתנו יש סטנדרטים שונים. כנ"ל בתחום הרכב.

כדאי לך, הבוקר קראתי בידיעות שהקיץ הזה מקדונלדס יגרילו 63 אלטו ידניות.

מעניין רק בכמה זה יעכב את המסירות ללקוחות פרטיים :|

פורסם

ראית סרט תעודה Super Size Me? זה מה שיקרה לי אחרי שאצטרך לחיות על התפריט של מקדונלס חודשיים כדי שיהיה לי סיכוי כלשהו לזכות במכונית.

פורסם

או, כאן בדיוק הטעות שלך. אני מבטיח לך שאף אחד שאוכל במקדונלדס לא חושב שמדובר במזון גורמה משובח. יהיו רבים שיגידו לך שזה טעים מאוד, תמורה מצוינת לכסף, ארוחה מאוזנת מבחינה תזונתית... - אבל אף אחד לא באמת חושב שמדובר במזון גורמה. וזה בדיוק העניין - אני לא משווה את האלטו למקדונלדס, אבל גם במקרה הזה מדובר בתמורה מצוינת לכסף, שברור לחלוטין שבאופן יחסי לשאר ה"מסעדות", היא די למטה בשרשרת המזון (תרתי משמע). עכשיו רק נותר להסביר את זה לבעלי האלטו, כדי שלא יגיעו כאן גם ל-60000 הודעות...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני ,דווקא יש אנשים (לא אני ואתה) שארוחה במקום כמו מקדונלדס הוא סוג של פינוק עבורם.

אלו אנשים שרגילים ביום יום לאכול לאפות, פלאפל שקשוקה,סביח בכל מיני דוכנים מאולתרים.

ואז פתאום להכנס למקום ממוזג , עם מקומות ישיבה מסודרים ואווירה נקיה זה סוג של פינוק (למרות שזה תת רמה של בשר)

כדאי לך, הבוקר קראתי בידיעות שהקיץ הזה מקדונלדס יגרילו 63 אלטו ידניות.

מעניין רק בכמה זה יעכב את המסירות ללקוחות פרטיים :|

ההפך, זה יזרז את המסירות ללקוחות פרטיים דרך לוח יד 2 תוך חסכון גדול יותר בעלות הרכב כי אני בטוח ש90 אחוז ומעלה מהזוכים ימכרו את הרכב ויקנו משהו אחר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

זה בטוח. אם אני אזכה באלטו אני מוכר אותה באותו היום, מוסיף עוד קצת וקונה i10. לא שזה יקרה אי פעם, אבל עדיין פנטזיה נעימה. אגב, בטוחים שאפשר למכור? יכול להיות מקדונלס מחתימים על חוזה אסור למכור X זמן.

פורסם
זה בטוח. אם אני אזכה באלטו אני מוכר אותה באותו היום, מוסיף עוד קצת וקונה i10. לא שזה יקרה אי פעם, אבל עדיין פנטזיה נעימה. אגב, בטוחים שאפשר למכור? יכול להיות מקדונלס מחתימים על חוזה אסור למכור X זמן.

אני זוכר שהיה פעם מבצע על גראנד ויטארה (אני אפילו זוכר את הפרסומת ואת השיר) וכולם מכרו את הרכב אחרי המבצע.

Auto Emoción

פורסם

אני לא חושב שאוכל במקדונלדס- גורמה משובח. אבל אני חושב שהוא עדיף על אוכל שמישהו כבר אכל (גם אם הוא היה פעם גורמה)

לכן מחר אני הולך לקבל את הרכב :)

שאלה למי שנסע למגרש של סוזוקי( בצומת כנות) לקבל את הרכב

איך הגעתם לשם? רכב עם שני נהגים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...