Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דרוש רכב עבודה חזק לגרירה,מי מהבאים הכי מתאים לכך מבחינת סחיבה ואמינות?

פורד אקונוליין מנוע 7.3 ליטר דיזל?

ג'י אם סי סוואנה שנת 2000 מנוע 6.5 ליטר טורבו דיזל?

ג'י אם סי ונדורה 6.5 ליטר דיזל?

הרכב צריך להיות בעל כושר גרירה וסחיבה ולא עצלן כדי לגרור משקל נכבד ועוד 5-6 איש.

פורסם

שרשור כלבבי !!!

טוב. עושה רושם שהאקונוליין טובה יותר. אבל באמת שאין לי ניסיון.

למה בכ"ז נידחפתי לפה ?

ובכן, אני מכיר מישהו שנוהג ברכב ששוריין נגד ירי, מה שהופך את הרכב לכ-ב-ד מ-א-ד .

הרכב שיש לו זה אקונוליין בגרסת ה 350 כוחות סוס.

בוא נאמר, שהרכב לא ממש יעיף את הראש שלך אחורה בתאוצות, אז אם היה מדובר במנוע חלש יותר.

אז בכלל יש מצב שבעליות היה נתקע.

אם זכור לי נכון, עם הרכב הכבד הזה, הוא עולה בעליות המייגעות של ירושלים על 80 - 90 שזה בהחלט יפה

למשקל העצום שהוא נושא.

ולמי שצריך הבהרה נוספת, האקונוליין הנ"ל היא לא הארוכה, חיצונית נראית רגיל לחלוטין אבל מחייבת רישיון ג'.

עכשיו תישאל השאלה, אם המשקל שאתה תסחוב, חוצה את ה 5 טון שמצדיק גרסה חזקה שכזו, פרט לכיף צרוף.

פורסם

מנסיון ארוך מאד:

האקונולין אמין ומסיבי עשרות מונים בהשוואה לסוואנה.

ברשותינו (משפחה) אחת משנת 1998, יד ראשונה, מדהימה באמינותה, רכב סוס עבודה.

אני לא אתחיל לספר לך על תלאותינו עם וונדורות ,זה לא יגמר.

רק אקונוליין.

• תוכן חדש...