Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לבצע תיקוני טיח וצבע באמטיה, שלאחרונה התקלפה כולה ואף החלו ליפול חלקים מהטיח של הקיר והתקרה.

היות שהצעות המחיר של שיפוצניקים היו גבוהות למדיי, אשמח לקבל הדרכה בעניין החומרים הדרושים לצורך תיקון עצמי.

מדובר בקיר הצבוע בצבע לבן רגיל.

בתודה מראש

פורסם

לקחת שפכטל(לא את המחית אלא את הידית מריחה) ולקלף הייטב את כל מה שנופל.

במידה והבעיה היא בעיה שחוזרת על עצמה מידי שנה(רטיבות וכדומה) יש לשקול לעשות חור בקיר ולהתקין ונטה.

לאחר מכן יש לסדר את המקומות שגירדת בעזרת טיח/טיח לבן.

לתת לטיח להתייבש חצי שעה-שעה ואז לעבור עליו עם מאלש' על מנת להחליק את הקיר ולהפיל "בליטות שיצרת על ידי לחיצה לא אחידה על הקיר, לאחר יבוש שלם יש לעשות שכבה של צלוטיט(לא שכבה עבה במיוחד) לאחר היבוש יש לשייף את הקיר בעזרת נייר זכוכית עדין.

לאחר מכן יש לצבוע ב"ארקינול" (צבע שמתאים לחדרי אמבטיה).

במידה ואתה רוצה לעשות גם על הקירות שמכוסות בחיפוי קירות עלייך לקחת מסמר פלדה הכי דק שתמצא ולעבור בין כל הבלטות, להוציא את המילוי שבפנים ואז לנקות היטב ולמלא ברובע לבנה.

קובי

פורסם

סליחה "שמעתלק על השרשור אבל גם לי יש בעיה דומה.

בסלון התחיל ליפול לי חתיכות של התקרה ורואים עכשיו את הבטון גם אותם שלבים צריך לעשות?

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אני מציע לך לבדוק למה נופל לך טיח מהתקרה של הסלון, באמבטיה זה יכול לנבוע מחוסר באווירור של המקום ולכן הצעתי לו לשקול להרכיב ונטה.

בדר"כ ל נופל סתם ככה טיח מהתקרה.

בכל מקרה אתה צריך גם לבצע שלבים דומים:

לקחת שפכטל(לא את המחית אלא את הידית מריחה) ולקלף הייטב את כל מה שנופל.

לאחר מכן יש לסדר את המקומות שגירדת בעזרת טיח לבן, שים לב שלא תמלא את החור על הסוף(כי אם זה יבלוט, ברגע שתמרח את הצלוטיט תהייה לך בליטה בתקרה) אל תתיאש, בהתחלה הטיח יפול בגלל שהטיח היבש על הקיר יתפורר ולא יתן לטיח החדש להיתפס, מה שתצטרך לעשות זה להכין כמו כדור של טיח ולהצמיד לתקרה ואז להוריד אותו, זה אמור לספוג את השאריות של הטיח מהתקרה ויאפשר לך למרוח את הטיח החדש בצורה טובה, במידה וזה לא עוזר אז תעביר במקום מטלית לחה)

לתת לטיח להתייבש חצי שעה-שעה ואז לעבור עליו עם מאלש' לאחר יבוש שלם יש לעשות שכבה של צלוטיט(לא שכבה עבה במיוחד) לאחר היבוש יש לשייף את הקיר בעזרת נייר זכוכית עדין.

שים לב שתמיד ישאר שמה סימן של תיקון טיח, בעזרת שכבת צלוטיט ולשייף מספר פעמים אני מקווה שתצליח לגרום לכך שלא תשים לב לכך יותר מידי.

קובי

פורסם

לגרד ע"י שפכטל את הטיח המתפורר > למלא את החורים / הפרשי שכבות הצבע ע"י גבס (או חומר דומה אחר) > להמתין 24 שעות לייבוש מלא > לצבוע > להמתין 24 שעות > לצבוע שוב שכבה שנייה.

כך נראה חדר הכביסה שלי, לאחר שהמרזב לניקוז מי גשם של הביניין החליט להתפוצץ בתוך הקיר, ולנקז את מי הגשמים ישר לקירות. אני סידרתי את הבלאגן בעצמי, העלות היא של חומרים בלבד.

לפני:

1002484a.jpg

אחרי:

001ro.jpg

פורסם
תודה! החלקים של התקרה נפלו כי לא עשו בעבר זפת בגג אני מתגורר בקומה אחרונה 4.

בכיף, אם תצטרך משהו תפנה אליי.

סידרו את הזיפות בגג?

אחרת הכל יחזור על עצמו.

קובי

פורסם

לאמבטיה,

אם יש בעיה של עובש / פטריות יש לטמבור צבע נגד זה שעובד מצוין ,מנסיון של אמבטיה שנצבעה לפני כשלשו שנים.

אם יש רטיבות והטיח התקלף יש לגרד את כל הטיח הרטוב כמהה שניתן ,לתת לקיר להתייבש יומיים שלוש לפחות ואז לבצע את התיקון,מומלץ להשתמש בבונדרול (מקשר)בין כל שכבת חומר מילוי ששמים.(כל זה אחרי שפותרים את הסיבה לרטיבות כמובן)

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

קובי, אם כבר אתה "על הגל":

מה תפקיד הפרופילה בסיפור הזה? או שהוא מיועד רק לתיקונים קטנים?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
קובי, אם כבר אתה "על הגל":

מה תפקיד הפרופילה בסיפור הזה? או שהוא מיועד רק לתיקונים קטנים?

פרופילה הוא יותר למילוי סדקים.

במקום פרופילה הצעתי לו להשתמש בצלוטיט, אותו עיקרון כמו של הפרופילה של טמבור.

קובי

פורסם

או-קיי, אז מדובר בעיקרון באותו חומר, פשוט מוצרים מתחרים.

תודה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
או-קיי, אז מדובר בעיקרון באותו חומר, פשוט מוצרים מתחרים.

תודה.

תראה עבדתי עם 2 החומרים, אני אישית אהבתי יותר את הצלוטיט.

הוא היה יותר גמיש, ולא התקשה/ לא היו גושים.

קובי

פורסם
כן למזלי עשו זפת בגג. :-P

אני מקווה שעוד לא התחלת לעבוד, כי עכשיו נזכרתי שלפי מה שאתה אומר הועד בית צריך לשלם את עלות התיקון של התקרה שלך, כי אחריי הכל זה קרה בגלל חדירת מים מהשטח המשותף של הביניין.

אני לא בטוח ב100 אחוז שזה נכון אבל כדאי לך לבדוק לפני שאתה מתחיל לעבוד.

קובי

פורסם
אני מקווה שעוד לא התחלת לעבוד, כי עכשיו נזכרתי שלפי מה שאתה אומר הועד בית צריך לשלם את עלות התיקון של התקרה שלך, כי אחריי הכל זה קרה בגלל חדירת מים מהשטח המשותף של הביניין.

אני לא בטוח ב100 אחוז שזה נכון אבל כדאי לך לבדוק לפני שאתה מתחיל לעבוד.

במקרה של נזק שנגרם כתוצאה מחדירת מים מהשטח המשותף, האחריות היא של וועד הבית ויש לעדכן אותו בנזק ובעלויות.

• תוכן חדש...