Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל - אם פתחת את זה ושום דבר לא נשבר - אני לא הייתי מרכיב את החופה עד שהכל מושלם.

תחליף גם נורות בלוח שעונים.

עכשיו, אם אתה חושב שיש לך אפשרות להדביק את זה עם איפוקסי אז תנסה.

אם צריך להחליף כבל אז זה הזמן, כשהכל מפורק

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

למען האמת אני לא כל כך חושש מפירוק הדשבורד , עשיתי את זה כל כך הרבה פעמים , ושיפצתי דשבורד לרמה שהוא נראה חדש והוא מחוזק מאוד , כך שזה לא מה שמטריד אותי , הפרוק וההרכבה...

אני לא הצלחתי לראות שום קומבינה להדקה עם אפוקסי... זאת אומרת , אין גם כל כך גישה לעשות את זה...

אבל בכל זאת תודה על העזרה

פיג'ו 205 - האהבה הראשונה.

פורסם
למען האמת אני לא כל כך חושש מפירוק הדשבורד , עשיתי את זה כל כך הרבה פעמים , ושיפצתי דשבורד לרמה שהוא נראה חדש והוא מחוזק מאוד , כך שזה לא מה שמטריד אותי , הפרוק וההרכבה...

אני לא הצלחתי לראות שום קומבינה להדקה עם אפוקסי... זאת אומרת , אין גם כל כך גישה לעשות את זה...

אבל בכל זאת תודה על העזרה

לי היה בדיוק אותו דבר בגאסטי שלי פשוט החלפתי קבל ספידומטר וחיברתי ללוח שעונים ולגיר וברוך השם עובד קטלני[\

תיקנה בחנות חלקי חילוף קבל ספידומטר יעלה לך לא יותר מי 80 שח לי עלה 80 החלפתי חברתי קצה אחד לגיר וקצה השני ללוח

תעשה ככה

1. תקנה קבל ספידומטר אורגינאל

2.תחבר ללוח שעונים ותסובב תקצה ותיראה עם הלוח שעונים זז (מסתובב)

3.ואחרי זה חבר לגיר וזה חייב לעבוד והכול יעבוד לך פיקס

4.הייתי ממליץ שתחליף גם מנורות

תהנה אני הייתי אורן תהנה

חי ונושם הרץ , כי הרץ זה החלום

פורסם

בהמשך לפירוק . אצלי מה שנשבר זה חלק (מתאם) שיושב ממש על הקבל ונכנס לתוך השעון , כנראה אצלך זה סוג מעט שונה כי אצלך הקבל מתכת נכנס לתוך השעון (או שהמתאם תקוע בתוך החלק השבור שעדיין מחובר לשעון). אצלך נשבר כל הבית שאמור להחזיק את הכבל לשעון. פשוט תלך לחנות חלפים ותקנה חדש אי אפשר לתקן את זה. זה הסוג שמכרו לי ולא התאים .

• תוכן חדש...