Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקנתי בשעה טובה את המערכת עכשיו הטוויטרים הורסים לי תבריאות (רוצה לומר את הבריאות. קשה להשתמש בשפה תקנית?) איך אני מחליש אותם.

קומפוננט של MOREL DOTECH OVATION 6

מגבר HIFONICS ZEUS ZXI8408

HU:Clarion785 Comp:Dotech Ovation 6(Dead) Amp:Hifonics ZXI8408 Sub:Helix DB12S

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

אם אני לא טועה אתה יכול להחליש אותם דרך הקרוס/ לכוון אותם לשמשה/ לכוון בHU ע"י שינוי אקולייזר והגדרות נוספות.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

וואלה אין לי איך =\

לא רואים טוב אפילו רועים רע, רע מאוד בפאלפון שלי.

שאלה כמה זמן אני יכול לשמוע מוזיקה על המצבר בלי להניע?

רכיבים הם ככה:

רכב הונדה סיוויק 09.

קומפוננט מוראל דוטק אובישן 6.

סאב הליקס דארק בלו 12 אינץ . http://www.autos-sound.co.il/RegularSaleDetails.aspx?productID=445

מגבר היפוניקס ZXI8408.

פורסם

מותקן ברכב שלך מגבר לכן אתה צריך להניע בזמן שאתה שומע מוזיקה/מכוון מערכת על ווליום מכובד יחסית.יש מקרים בהם תוך פחות משעה המצבר יכול להתרוקן,או לגרום לו נזק בלתי הפיך ולהחליש אותו משמעותית,בקיצור-בשביל חצי שעה של כיוונים עדיף שתניע וילכו ליטר שניים מאשר מצבר של 500-700 שקל.

פורסם

אני מדבר על שמיעה רגילה .

לא רק בשביל הכיוונים בשביל לשמוע מוזיקה ככה בכיף.

ובקשר לשפה זה לא בעיה אני פשוט שוכח שצריך פה לדבר בצורה תקין.

פורסם

כל עוד יש מגבר אני אישית לא ממליץ לשמוע ללא הנעת הרכב

HU : Pioneer Premier P510UB ;Amplifier Kenwood 240W RMS; Soundstream Ls692 6x9 Speakers + Comp' Image Dynamics CTX65(100RMS) ; Sub-woofer Pioneer 800Watt

פורסם

אפילו עם זה על ווליום נמוך?

פורסם

אני לא מבין למה אנשים מחפשים בעיות,בפירוש אמרו לך שלא מומלץ,תעשה עם זה מה שניראה לך נכון לעשות,בא לך לדפוק את המצבר תעשה את זה ותיהיה אחראי לתוצאות,כמה כבר דלק תעבד אם תשמע עם רכב מונע?

אני לא בא בגישה תוקפנית או משהו שלא תבין לא נכון,אבל אם ענו לך כבר אין צורך לשאול שוב,ווליום נמוך או גבוהה מזה משנה,המערכת עדיין עובדת ללא טעינה (למרות שבפרוש בווליום נמוך היא צורכת פחות חשמל ויש הבדל בין ווליום גבוהה לנמוך)אבל מצד שני קח בחשבון שלהשאיר רכב מונע הרבה זמן ללא תזוזה זה בכלל לא בריא וזה סתם מחמם את המנוע,רכב חדש או ישן שניהם מקבלים מזה בלאי,אבל זה נושא שלא קשור לעניין,אז תעשה את השיקולים שלך.

פורסם

נחזור לנושא, תשתדל להביא לנו את הכיוונים שלך בקרוס ובHU לפחות, יכול להיות הקרוס והHU חותכים אחד את השני זאת אומרת אחד ב160 ואחד ב120 וכו'...

אם תביא לנו את הכיוונים שלך נוכל לעזור לך ואני מאמין שהתוצאה תהיה טובה גם...

אם אתה לא מבין על מה אני מדבר אז בבקשה:

באיזה תדר לחתוך את הקומפוננט והסאב ולמה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showth...579#post279579

שרון.

• תוכן חדש...