Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני מספר ימים החלה תופעה שהחלון לא נפתח/נסגר (לעתים), והיום כבר אין תגובה גם כשמנסים שוב לאחר כיבוי והתנעה של הרכב (בקיצור - מצב תקול קבוע....).

מה שמוזר - שומעים תקתוקים מהדלת (המנוע החשמלי) בתגובה ללחיצה על לחצן הפתיחה של החלון אולם השמשה לא נענית...

מה פשר התקלה והדרך לפתרונה?

בתודה לעונים היודעים!!

פורסם

אם אתה כן שומע את המנוע של החלונות בלחיצה על הכפתור מעלה/מטה אזי יש בעיה במנגנון.

צריך לפרק את הדיפון של הדלת ולראות מה התקלקל לך שם.

אצל חבר עם פז'ו 306 (אני מעריך שזה אותו המנגנון) הכבל יצא מהמסילה של המנוע והייתה אותה בעיה - זה היה לפני איזה 7 שנים.

בכל אופן פירקתי את המנגנון וסידרתי את החוט בחזרה - זה דרש קידוח בניט שמכסה את המנוע ולאחר מכן סידור חזרה במסילה/מנגנון ולסגור עם ניט או בורג בחזרה - סיפור לא פשוט בכלל אך עם ידיים טובות והרבה סבלנות ניתן לתיקון.

אם אין לך מושג על מה אני מדבר אז כדאי לגשת לבעל מקצוע...

אלכס

פורסם

אם התגובה של החלון היא בדיוק כשאתה לוחץ ומפסיקה כשאתה ממשיך ללחוץ יש סיכוי שזה המתג.

אצלי ובעוד כמה מכוניות, פשוט לוחצים על הכפתור מהר וחזק עד שהוא מסתדר (עבד באוטו שלי כבר כמה פעמים)

פורסם
עם הכפתור מהצד של הנהג / נעילה עם אזעקה החלון מגיב?

מצטער, אך לא הבנתי את השאלה...

המתגים והחלונות האחרים מתפקדים כולם כרגיל. אין אזעקה, רק נעילה מרכזית מקורית.

• תוכן חדש...