Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שתלוי אם הרפידות "לבשו" את הצורה של הדיסקים הקודמים. אבל אני לא מומחה אז אל תתפוס אותי במילה.

אבל אני יודע שהדיסקים נהרסים בגלל רפידות גמורות וזה מה שעושה את החריטות הלא שוות על הדיסקים.

חכה לתגובה מאיש מקצוע.

פורסם

לפי דעתי לא אלא הם נסעת עד שהרפידות חרטו את הדיסקים.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

כעיקרון לא.

אם החלפת את הרפידות בזמן אז צלחות הבלימה לא אמורות היו להישחק.

בכל מקרה אתה יכול לבדוק בעצמך ע"י כך שתעביר אצבע על הצלחת עצמה לאורך הרדיוס. אם אתה מרגיש שהיא גלית ולא ישרה אז כנראה שצריך חריטה או אפילו להחליף (זכור כי אין לחרוט את הצלחות יתר על המידה)

פורסם

לעניות דעתי במקרה שלך אין שום טעם לחרוט דיסקים. גם אם הם קבלו קצת סימנים מהרפידות הישנות הרפידות החדשות עם הזמן ילמדו את הסימנים הישנים ויביאו חדשים משלהם.

אם מדובר ב"חריש עמוק" לתוך הדיסק וחריטה עלולה להביא אותו למינימום עובי המותר יותר נכון בטיחותית להחליף את הדיסקים.

פורסם

לא חייבים אבל מאוד מומלץ!

ביצוע חריטה צלחות יחד עם החלפת רפידות ימנע בעיות של רעשים, התאמה של הרפידות מהירה ובלימה יותר איכותית.

פורסם

חריטה כדאית,תתן בלימה יותר שקטה וללא רעשים,להעביר את האצבע זהירות שלא יהיה חם ולבדוק אם יש קנט בצלחת

אם לא אפשר לוותר,אני אישית היתי עושה חריטה בכל מקרה

• תוכן חדש...