Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ביום ראשון בקרוב דודה שלי טסה לחו"ל וקנתה לי מערכת לרכב. לצערי הרב היא לא מבינה במערכות, ועל אף העובדה שאמרתי לה לצלצל אלי כשהיתה שם, היא לא צלצלה וקנתה לי.

לצערי המערכת שם לא משתלמת בעליל (יקר ב200 ש"ח מחנויות), וגם לא מתאימה לצרכיי.

כרגע המוצר בשמירה בנתב"ג ומחכה שהיא תחזור ותקח אותו (בעת חזרתה מחו"ל).

מה עושים במצב כזה? האם ניתן להחזיר ולקבל את הכסף חזרה? האם יש חוק לצרכן בנושא?

ואם לא ניתן לקבל את הכסף חזרה, אז האם מישהו יודע אם יש משהו מעניין כרגע בדיוטי פריי? טלויזיות, פלאפונים או כל דבר שניתן להחליף.

האם ניתן להחליף מוצרי אלקטרוניקה במוצרי אלכוהול?

תודה ולילה טוב לכולם,

סם.

פורסם

לא אמורה להיות בעיה (יש להם מדיניות החזרה 14 יום מהקנייה) אבל עבר הרבה מאוד זמן מאז שקניתי שם, מהסיבה שציינת. אני הייתי פשוט מתקשר ושואל.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

אאל"ט חנות האלקטרוניקה בנתב"ג שייכת כעת לבאג. שווה להתקשר אליהם ולשאול אם ניתן להחזיר את המוצר באחד הסניפים.

1-700-707-202

מעניין מה המדיניות אם דודתך פשוט לא תיקח את המערכת בשובה ארצה. אני מניח שלאחר זמן מה פשוט יחזירו אותה למלאי (את המערכת, לא את הדודה), ויזכו את חשבונה. או שלא ....

• תוכן חדש...