Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחרי 4 שנים וחצי עם הקורולה שנת 98 שלי, החלטתי למכור אותה (והיא אכן נמכרה במהירות מטורפת) ולהשתדרג.

אני מעוניין לרכוש רכב במחיר הנע סביב 60 אלף שקלים (62-3 אם אהיה חייב) ,

אני מעדיף רכב עם מנוע גדול מ1600 אבל לא קטן ממנו,

שיהיה זריז יחסית לקורולה המשעממת שהיתה לי,

שלא ייקרע לי את הכיס בטיפולים,

שצריכת הדלק שלו תהיה סבירה יחסית לנפח המנוע ולא דומה לצריכת הדלק של אימפרזה STI או האמר H3 :wink:.

חשבתי על :

1- סובארו אימפרזה - מנוע 2000

2- ניסן אלמרה (אם כי הבנתי שאת חוויית הנהיגה אשאיר בבית..)

3- מיצוביסי לנסר ספורט (ההיא עם ההגה של MOMO)

4- מאזדה לאנטיס 1.8 או 2.0 (..על פי הרשום בפורום אצטרך נגרר עם דלק)

5- יונדאי אלנטרה 2.0 כאפשרות אחרונה למצב בו אהיה מיואש לחלוטין.

חיפשתי מספר לא מבוטל של שעות בימים האחרונים בפורום , המון בעד והמון נגד עבור כל דגם,

את עזרתכם אני צריך במתן מידע על כל דגם בהשוואה לחבריו לרשימה על מנת שאדע מהי הבחירה המושכלת ביותר עבורי.

:idea:

לידיעתכם, יש לי מערכת שמע לא קטנה שתותקן ברכב ותצטרך חשמל באופן דיי נזיל, מה שמצריך מערכת חשמל אמינה ומצבר חזק\גדול יחסית (ראו חתימה),

כמו כן, אני רוכב אופניים והרכב ייסחוב אותם הרבה, או על מתקן גג או על מתקן שיישב על וו גרירה (אם יהיה סאן-רוף או משהו כזה) .

תודה לעוזרים.:mm_yeah:

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אני מניח שהרכבים יהיו מהשנים 2004-2006 ע"פ המחירונים.

פורסם

לדעתי, אם אתה רוצה מעבר רציני מהקורולה שלך כדאי לך ללכת לכיוון המשפחתיות הגדולות.

אתה יכול למצוא מאזדה 6 2004, אוטו מהנה לנהיגה, מנוע טוב מאוד, שותה בצורה נורמאלית, אמין ועם שוק ומוניטין מצויינים.

עוד אפשרות היא המונדיאו פה אתה כבר יכול לקחת שנת 2005 גם מאוד דומה למאזדה רק יותר מהנה לנהיגה עם הגה שאין היום לשום רכב ברמה הזאת, גם אמין ואותו מנוע של המאזדה 6 ומבחינת דלק הוא גם בסדר..

פורסם

את חווית הנהיגה אתה תשאיר בבית לא רק עם האלמרה אלא גם עם כל רכב אחר מהרשימה הזאת.

מי שמציעה פה איזשהו ייחוד זאת האימפרזה 2.0 שמגיעה עם 4X4 מה שלדעתי נותן לה יתרון מסוים על האחרות (למרות שהיא לא תהיה מהירה כמו לנטיס או אלנטרה 2.0)

אם אפשרי לדחוק את התקציב ממש עוד טיפה,נגיד ל65, אזי אפשר יהיה לנסות למצוא מזדה 3 2.0 משנת 04.שהיא גם מהנה לנהיגה יחסית למשפחתית.

V5

פורסם

תודה למי שהיגיב ,

לצערי האפשרות של מכוניות כמו המאזדה 6 והמונדאו יורדת מן הפרק ,

אשמח אם תחוו דיעה על הרכבים שציינתי ותעזרו לי עם השוואה של פלוסים ומינוסים של הדגמים הללו,

כולל מחלות אופייניות אם ידועות לכם כאלה ..

אני מודה שוב למי שיענה .

תומר.

פורסם

המון אנשים קראו את ההודעות ואין לכם מידע שימושי שיוכל לעזור לי כאן ?

:?

• תוכן חדש...