Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:-P

לכל הספקנים -

שבוע שעבר הוכנסו המידבסים כך שינגנו לתוך חלל הדלת האטומה ב-307, כמו שצריך באמצעות חיתוך (פנאומטי) של פח הדלת והגבהות MDF.

כמובן תודה עצומה לישראל התותח-על.

IMG_0001_RSZ.jpg

IMG_0002_RSZ.jpg

IMG_0003_RSZ.jpg

IMG_0004_RSZ.jpg

IMG_0005_RSZ.jpg

IMG_0006_RSZ.jpg

IMG_0007_RSZ.jpg

IMG_0008_RSZ.jpg

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קולולולוששששששש

מזל טוב איש עכשיו אפשר לשמוע כמו בן אדם ?

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

כמובן השיפור בשמע הוא מקצה לקצה, ואת הבסים/סאב מרגישים מקדימה עכשיו ללא ספק בגלל משיכת הבמה קדימה.

היה צורך גם בכמה חיתוכים קלים בדיפון לשם הכנסת ההגבהה.

כמו כן התחלתי לעבוד על RTA (תמונה אחרונה)

תגובות בכיף, יום טוב פורום יקר!

IMG_0009_RSZ.jpg

IMG_0010_RSZ.jpg

IMG_0011_RSZ.jpg

IMG_0012_RSZ.jpg

IMG_0013_RSZ.jpg

IMG_1781_RSZ.jpg

IMG_1753_RSZ.jpg

פורסם

BMW - כן ,ידוע :-P

אבל הם כמובן סודרו הודבקו ונאטמו בידי אומן.

אגב, גם הדבקנו DEFLEX שהבאתי (או יותר נכון DYNAXORB) מאחורי המידבסים על הצד הפנימי של הדלת. לא ממש יכול לתת התרשמות כמה הדבר הזה תורם, אבל סבבה, שיהיה.

גורל - פחות עניין של עלות/תמורה - יותר עניין של: בלי זה, אין מה לדבר בכלל על SQ.

פורסם

אכן קולולוש

סוף סוף פתרת את הבעיה שאין ממנה מנוס במקום לנסות לעקוף אותה מכל כוון ודרך אפשריות.

מזל-טוב,

אני בטוח שעכשיו יש לך באס קדמי מורגש היטב.

מה שאני אוהב אצל ישראל זה שהוא מסוג האנשים שיכולים לצאת למלחמה עם רובה מסמרים - ולנצח!

העגלת קניות והמדחס הביתי ביחד עם המעריך וכל זה בכדי להפעיל מסור פנאומטי - התעלות הנפש על הגוף ממש.

מהו חופש אם לא נצחון האדם על עצמו :-P

עידו - מזל טוב.

ישראל - שאפו!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מ-עולה! בלי התגובה של אדי הסיפור הזה לא היה גמור.

עכשיו אני רגוע.

ועכשיו באמת, אני חייב להקדיש לך קליפ (נוראי):

http://www.youtube.com/watch?v=dNHbL9e1Lq4

למה אתה כבד?

למה אתה תמיד יושב על נקודות?

תהיה משוחרר, תהיה אוטנתי.

בהומור.

פורסם

אני מעדיף את הגרסא הזאת

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מזל טוב עידו!

ממש גורג'ס פוביולס.

אני שמח בשבילך שאתה מרוצה סוף כל סוף מהסט המעולה שלך!

אשמח להשמעה באחד המפגשים..

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

שגיא: אתה יותר ממוזמן לרכבי.

אני בטוח שלחישות הרוח אצלך ברכב מספרות בשקט על שדרוג מטורף שמתקרב בצעדי ענק... 8)

• תוכן חדש...