Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף דור 5 דגמים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי לחשוב מחוץ לקופסא ולא ללכת על מאזדה אלה על מכונית אירופאית באיזור ה- 50-60k אוטומטית,

החלטתי לקנות גולף דור 5 אבל משהוא מוכן להסביר לי את ההבדלים בין הדגמים (מלוי יצחק כמובן):

דור ‏5 1600 אקונומי

דור ‏5 1600 בסיס

דור ‏5 1600 ג'נריישן

דור ‏5 1600 טרנדליין

דור ‏5 ג'נריישן FSI

דור ‏5 טרנדליין FSI ‏03‎-05

דור FSI 5 ‏1600

תודה רבה

פורסם

קשה לי להאמין שהיא נכנסת בתקציב שלך אבל ככה:

דגם 1.6 הרגיל (102) כ"ס נמכר לרוב בגימור טרנדליין שאומר 6 כריות אויר ובקרת יציבות, מערכת שמע מקורית, בקרת אקלים ו...זהו בערך, אין מגנזיום מקורי ואם קיים סאנרוף אז הוא בהתקנה מקומית. באיזשהו שלב (ממודל 2007 לדעתי) המראות הפכו לשחורות במקום בצבע הרכב

מ-2006 הגיע גם דגם ג'נריישן עם מגנזיום וסאנרוף מקוריים וריפודים שונים, אם אני לא טועה גם הכיסאות הקדמיים שונים. מבחוץ פסי החיכוך הם בצבע הרכב.

דגם GT ספורט החל להימכר משנת 2008 וכלל פגוש קדמי בסגנון ה-GTI וגלגלי מגנזיום שונים אבל בעיקרון האיבזור הוא כמו בג'נריישן.

1.6 FSI עם 115 כ"ס הגיע ברמת טרנדליין כמו ב-1.6 הרגיל ובשנת 2005 בלבד הייתה גם רמת גימור טרנדליין פלוס שכללה מגנזיום, גג שמש ושליטה מההגה על מערכת השמע.

מנוע 2 ליטר הגיע ברמת גימור קומפורטליין שכללה כיסאות קדמיים מסוג קומפורט וחישוקי מגנזיום. ב-2005 הייתה גם רמת גימור קומפורטליין פלוס שהוסיפה גג שמש ושליטה על המערכת מההגה.

בנוסף הגיע ברמות גימור ג'נריישן ו-GT ספורט.

דגמי דיזל 1.9 עם 105 כ"ס ו2.0 עם 140 כ"ס הגיעו בגימור טרנדליין בלבד.

דגם TSI 140 כ"ס הגיע ב-2008 ובהתחלה הוצע רק ברמת גימור אימושן שכללה סאנרוף ומגנזיום כסטנדרט ולאחר מכן גם ברמת טרנדליין.

מקווה שאני זוכר הכל ושהצלחתי לעזור.

פורסם

עוד תוספת קטנה,

ה 1600 FSI מנוע 16 שסתומים, ה 1600 עם 102 כ"ס מנוע 8 שסתומים.

קח את זה בחשבון אם זה משנה לך (לא לכולם זה חשוב).

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

1.6 FSI עם 115 כ"ס הגיע ברמת טרנדליין כמו ב-1.6 הרגיל ובשנת 2005 בלבד הייתה גם רמת גימור טרנדליין פלוס שכללה מגנזיום, גג שמש ושליטה מההגה על מערכת השמע.

מקווה שלא שאבת את הנתון הנ"ל ממחירון לוי יצחק כי הוא פשוט טועה.

ברשותי דגם כזה והוא מגיע ללא מגנזיום,גג,שליטה מההגה ועוד,אלא רק עם 6 כריות אוויר,מזגן מפוצל (לאחור),בקרת אקלים,מערכת מקורית (רדיו מקורי עם רמקולים בדלתות,קצת עלוב) וזהו.

נ.ב פסי הקישוט והמראות הם בד"כ בצבע הרכב :)

לפותח השרשור (פעם שלישית שאני עורך את ההודעה :p) אם תמצא (בהנחה שאתה רוצה) ידנית כמו שלי - לך על זה. (למרות שגם האוטומטית לא רעה בכלל,אבל אין תחליף אמיתי לידני [לדעתי בלבד] :))

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הרכב שלך הוא טרנדליין רגיל לא? ולכן הוא לא צוייד בגג נפתח ובשליטה מההגה.

הטרנדליין פלוס נמכרה רק בשנת 2005 ונמכרו מעט רכבים כאלה. הרכב בתמונה שצירפתי הוא טרנדליין פלוס. אגב תיקון, גג השמש בדגם הטרנלדיין פלוס הוא בהתקנה מקומית.

220.jpg

פורסם

רק בגלל הפלוס ;)

אגב במחירון לוי יצחק באינטרנט הוא מכליל את המגנזיום\בקרת מהירות וכו' למרות שאין..:|

במחירון המודפס אתה בוחר בקומפורטליין,ומוריד 4% למיטב זכרוני בגלל שזה טרנדליין :) (מצויין בסוגריים)

על כל מקרה מחירון יד2 יותר מעודכן.

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם
מקווה שלא שאבת את הנתון הנ"ל ממחירון לוי יצחק כי הוא פשוט טועה.

ברשותי דגם כזה והוא מגיע ללא מגנזיום,גג,שליטה מההגה ועוד,אלא רק עם 6 כריות אוויר,מזגן מפוצל (לאחור),בקרת אקלים,מערכת מקורית (רדיו מקורי עם רמקולים בדלתות,קצת עלוב) וזהו.

נ.ב פסי הקישוט והמראות הם בד"כ בצבע הרכב :)

לפותח השרשור (פעם שלישית שאני עורך את ההודעה :p) אם תמצא (בהנחה שאתה רוצה) ידנית כמו שלי - לך על זה. (למרות שגם האוטומטית לא רעה בכלל,אבל אין תחליף אמיתי לידני [לדעתי בלבד] :))

בדגם FSI לא חייבים בנזין 98 ? שמעלה את עלות האחזקה ולכן אולי עדיף דגם רגיל ( לא FSI)

כמה באמת הוא יותר חסכוני אם בכלל ?

ואיך עלות האחזקה שלך (תיקונים/אמינות ) ?

פורסם

לא שאני יודע.

גם ההורים שלי נוסעים ב FSI וממלאים 95.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

לא חייבים והרכב מתפקד מצוין ב95 (אם יש לך עודף כסף שים 98,השינוי כמעט ולא מורגש)

טיפולים מעט יקרים (אם הולכים למורשה) אפשר זול יותר במוסכים אחרים מן הסתם :)

די חסכוני,לי יוצא בד"כ 1:13-14 על נסיעות רגועות,85% בינעירוני (עם\בלי מזגן)

לא יודע לגבי הבדלים בין ה FSI לדגם שלא FSI חוץ מכ"ס (15 לטובת ה FSI).

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

אז אני מבין שאין ממש הבדל משמעותי בין הדגמים,

משמועותי = מרכב/מנוע/תיקונים ואמינות כל הדגמים שווים , רק גימורים שונים.

חוץ אולי מעניין הדלק שכנראה FSI יותר חסכוני במקצת, ושסתומים 8v לעומת ה- 16v,

• תוכן חדש...