Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הייתי מעוניין לנסות להחליף בעצמי נורה של פנס קדמי שרוף (סיטרואן C3 HDI ידני,דיזל, 2005).

1. כדאי לי להכנס לסיפור הזה בעצמי ? (סתם מעניין אותי להתחיל לנסות לטפל בעצמי בעיות קטנות אז זאת התחלה טובה)

2. איך מוציאים את הפלסטיק של הפנס ? יש איזשהו מדריך או משהו שאני יכול למצוא בעניין במידה וזה מורכב ?

3. כמה נורה\פנס קדמי אמור לעלות ? כמה יעלה לי כל הסיפור במוסך ?

תודה, וסליחה על כל השאלות :)

פורסם

הייתי מעוניין לנסות להחליף בעצמי נורה של פנס קדמי שרוף (סיטרואן C3 HDI ידני,דיזל, 2005).

אז לא כל כך הבנתי מה אתה רוצה להחליף: פנס עצמו (כל המודול) או רק אחת הנוריות?

אין שלמות, לך על בחירת (ליבך) כיסך! עכשיו CitroenC4_Picasso&Peugeot308

Fiat Brava / Volvo850 / CitroenC5 mk1 & mk2_HDI & mk3 / Skoda OctaviaTD / Peugeot407 & 207

פורסם

אם זה דומה להחלפת פנס ביונדאי, זה הכי פשוט בארץ.

אחרי שתפתח את מכסה המנוע, תמצא מן מכסה עגול (במקרה של יונדאי גם מפוספס) שמכסה את הנורה.

סובב אותו עם כיוון השעון, בערך חמישית סיבוב - והוא בחוץ.

את בית המנורה שיחשף, תוכל לשלוף ע"י לחיצה על חוט הברזל שתופס אותו.

המודול עצמו ייצא החוצה.

שלוף את הנורה, הכנס חדשה וסגור הכל בסדר הפוך לפתחיה.

עניין של פחות מ 5 דק'.

לי לקח 4 כולל צילום התמונות.

21012010166.jpg

21012010167.jpg

21012010168.jpg

21012010169.jpg

21012010170.jpg

21012010171.jpg

21012010172.jpg

21012010173.jpg

לנטרה 96' 138 כ"ס

אשה חונה = אשה הורסת

פורסם

תוספת קלה,

לאחר הוצאת הנורה הישנה, שים לב שאתה לא נוגע בחלק העשוי זכוכית בנורה החדשה - החזק אך ורק בחלק המתכתי.

פורסם
תוספת קלה,

לאחר הוצאת הנורה הישנה, שים לב שאתה לא נוגע בחלק העשוי זכוכית בנורה החדשה - החזק אך ורק בחלק המתכתי.

כן ראיתי על זה סרטון ב EHOW. הנורה תישרף או משהו כזה אם תגע בה. עדיף עם איזה מגבת או חולצה או איזה סמרטוט

פורסם

כן אבל אתם מדברים על יונדאי..

סיטרואן אוהבים לסבך ולספק עבודה למוסכניקים ככה שאני לא בטוח שזה כזה פשוט, לכן אני שואל לגבי הC3 שלי.

ראיתי באחד השרשורים לגבי קסארה, ושם זה אכן מסובך, השאלה היא האם זה ככה גם לגבי C3 או שמא זה יותר פשוט..

מה דעתכם ?

• ספונסר פורום
פורסם

הגישה ב C3 מאד קשה ומתבססת בעיקר על מישוש של

התפס שיחרור הנורה והתקנתה ,אני ממליץ לך להיכנס

לא לנסות לבד כי תוכל לגרום לנזק לקליפס הנועל של הנורה ,

תיכנס לבעל מקצוע ותראה איך הוא מחליף ,אולי פעם הבאה תוכל לבד .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...