Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי לפני כמה ימים דוח כשחניתי במקום שבו יש תמרור של אין עצירה..המקום הוא ליד הבית שלי תמיד אני חונה שם ואף פעם לא ראיתי שם תמרור(כנראה חדש) בכל מקרה יש לי רכב מסוג מיצטובישי ובדוח שקיבלתי מס' הרכב שמצויין הוא נכון אבל ביצרן רשום מאזדה!!! לפי מה שהבנתי טעות בדוח זה עילה לביטול הדוח.. האם זה נכון ואם כן מה הצעדים שעליי לעשות כדי לבטל אותו?

פורסם

זאת טעות טכנית קלה ולא ניתן לבטל דו"ח בעילה זו.

אתה יכול לשלוח מכתב בקשה לביטול הדו"ח כי זה אזור מגוריך, יש בו מצוקת חניה קשה, התמרור חדש ולא שמם לב לקיומו וכו'.

לא בטוח שזה יעזור אבל להזיק זה בטח לא יזיק.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
זאת טעות טכנית קלה ולא ניתן לבטל דו"ח בעילה זו.

אל תהיה כל כך בטוח. כמו שסוג הרכב יכול להיות טעות טכנית קלה כך גם ספרה לא נכונה במספר הרישוי. עכשיו לך תוכיח אם הוא טעה במספר הרישוי והרכב באמת היה מאזדה או שטעה בסוג הרכב ובאמת מדובר ברכבו של השואל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

היום כמעט בכל הרשויות מצלמים את המקרה. כך שסיכוי הוא קלוש, כל עוד המספר בדו"ח נכון.

לי שלחו בדואר דו"ח על סובארו אפורה, למרות שאני נוסע בסוזוקי כחולה. לא נראה לי שיש לי הרבה סיכוי כי המספר מתאים.

פורסם

אם מספר הרכב נכון אז אין לך יכולת לבטלו , ולגביי התמרור החדש שהוצב , חובת הציות לתמרור הוא שלך

והיה עליך לראות אותו , גם אם הציבו אותו דקה אחרי קבלת הדו"ח ולמרות שלא היה דקה לפניו....

לצערך כמובן.

אמיר

Mitsubishi Evolution X MR

פורסם

בהצלחה בנסיון הביטול.

אם לא תצליח לבטל ואם ידחו אותך על הסף בטענה שמדובר בטעות טכנית קלה, תבקש מכל מי שיעץ לך פה לערער שיעזרו לך לשלם את הכפל קנס.

בעצות כולם גיבורים, נראה איך הם גיבורים בשליפת הארנק מהכיס :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נראה לי שהפרט החשוב ביותר כאן הוא - האם צולם הרכב או לא. אם צולם, אין לך סיכוי. אם לא, יש לך סיכוי סביר (לא יותר מזה).

אם תבקש להשפט אתה יכול ללכת למחלקת תביעות ולבקש לראות את חומר הראיות. אם יש להם תמונה הם חייבים להראות לך.

דני

• תוכן חדש...