Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

אני חדש בפורום ויצא לי לדפדף,מידע מיקצועי ושימושי כל הכובד:mm_yeah:

לנושא

אני מחפש מכונית יד שניה:

תקציב: 22,000גמיש בכמה אלפים (נטו על האוטו)

את הביטוח ועוד סכום מסוים על מוסך תוקונים וכו,לא כולל במחיר הנ"ל.

אני סטודנט,וברמן הנסיעות יהיו בעיקר עירוניות.

צפיה מהמכונית:

ידנית

החיצוניות די חשובה.

מחפש אוטו זריז מהיר,וחזק יחסית.

מיותר לציין שהוא לא צריך להיות משפחתי.

הנטיה היא מכוניות יפניות (לפחות על פי המראה)

אני פתוח לגמרה להצעות.

פורסם

יש קצת בעיה עם אנשים שמעוניינים ברכב קטן ידני חסכוני ושיראה טוב וגם שהוא יהיה אמין

לא ממש מסתדר הדרישות האלה, מהדרישות האלה תוכל לקנות אך ורק רכב צרפתי , רק צריך להוריד מהדרישות את האמינות , כי זה לא מסתדר עם רכבים צרפתיים .

אני ממליץ לך על רכב יפני כמו מזדה סדאן ידני = טיל בליסטי , מניסיון.

או שאפילו גם יונדאי אקסנט ידני מנוע 1500 שהיא יחסית חסכונית ורכב חזק פחות או יותר אבל הבעיה שהוא לא נראה כל כך טוב, אבל במחיר כזה אי אפשר לדרוש יותר מדיי מבחינת יופי.

כעיקרון מגנזיום יכול לשנות את היופי של הרכב.

ואל תתפתה לרכב צרפתי רק בגלל שהוא זול ונראה טוב, אתה תשלם ביוקר בתיקונים . בדוק!!!

אין אדם יכול לטפס בסולם ההצלחה כשידיו בכיסים :wink:

פורסם

על צרפתיות תשלם ביוקר,מזדה 323 טיל בליסטי ואקסנט 1.5 רכב חזק.

אוקיי. :?

אז ככה,פונטו ספייס :lol: רכב נאה,אמין יחסית,קומפקטי וזול לקנייה.לא ממש חזק אבל אי אפשר לקבל הכל בחיים.סה"כ חבילה טובה.

כנ"ל פיג'ו 206,שאתה יכול למצוא כזאת עם מנוע 1.6 (90 כ"ס,110 בא יותר מאוחר) רכב זריז וחמוד שלדעתי יתאים לך.

V5

פורסם
על צרפתיות תשלם ביוקר,מזדה 323 טיל בליסטי ואקסנט 1.5 רכב חזק.

אוקיי. :?

אז ככה,פונטו ספייס :lol: רכב נאה,אמין יחסית,קומפקטי וזול לקנייה.לא ממש חזק אבל אי אפשר לקבל הכל בחיים.סה"כ חבילה טובה.

כנ"ל פיג'ו 206,שאתה יכול למצוא כזאת עם מנוע 1.6 (90 כ"ס,110 בא יותר מאוחר) רכב זריז וחמוד שלדעתי יתאים לך.

כן מסכים הפיג'ו 206 בהחלט אוטו חמוד,מה דעתך על המצובישי קולט בהשווה לפג'ו 206?

פורסם
הוא מדבר על הלנטיס כמו שיש לו בסמלון.

הטיל הבליסטי בכבודו ובעצמו! :lol:

אני ממש לא אוהב את המראה של הלאנטיס

פורסם

קולט תצריך ממך ירידה בשנתון.

לרוב הבעיה העיקרית של הקולט זה הבעלים,יותר מדי אנשים (ילדים) מתקשים להפנים שזה סה"כ סופר-לנסר הצ'בק ומחזיקים ממנה אוטו ספורט.(כמו עם סיוויק הצ'בק למשל)

לכן נוסעים בה כמו על אוטו ספורט,ואח"כ מרגישים שזה ממש לגיטימי לדרוש עליה מעל מחירון.

הרכב עצמו אמין מאוד אם התייחסו אליו יפה,וזריז מאוד.אבל יקר יותר לקנייה ועד כמה שידוע לי גם יקר יותר לביטוח.

V5

פורסם
קולט תצריך ממך ירידה בשנתון.

לרוב הבעיה העיקרית של הקולט זה הבעלים,יותר מדי אנשים (ילדים) מתקשים להפנים שזה סה"כ סופר-לנסר הצ'בק ומחזיקים ממנה אוטו ספורט.(כמו עם סיוויק הצ'בק למשל)

לכן נוסעים בה כמו על אוטו ספורט,ואח"כ מרגישים שזה ממש לגיטימי לדרוש עליה מעל מחירון.

הרכב עצמו אמין מאוד אם התייחסו אליו יפה,וזריז מאוד.אבל יקר יותר לקנייה ועד כמה שידוע לי גם יקר יותר לביטוח.

הבנתי,ז"א אם קונים קולט במצב טוב ובמחיר מחירון,הוא לא ירד מהפג'ו 306 גם אם השנתון נמוך יותר?

אגב ההונדה הצ'בק נחשבת ספורטיבית בכלל?

יש מכוניות ספורטביות במחירים האלה ?

פורסם

ההונדה האצ'בק והקולט לא בדיוק ספורטיביות, אבל מכיוון שקשה להגדיר את משמעות המונח ספורטיביות אי אפשר לקבוע באופן חד משמעי מי מהן ספורטיבית.

פיג'ו 206XS נורמלית כנראה לא תכנס לך בתקציב, לדעתי גם 206 1400 סמ"ק טובה תתקשה למצוא בתקציב כזה.

ספורטיביות אחרות בוודאי שאפשר למצוא, אבל אז כדאי שתדע שרובן המוחלט לא נכנסות לקטגוריית הרכבים הזולים לאחזקה. רכב ספורטיבי שננהג חזק ועל המגבלות מפתח בלאי, ומאופי הרכב ברוב המקרים התיקונים שלו יקרים יותר מאשר רכב "סטנדרטי".

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
ההונדה האצ'בק והקולט לא בדיוק ספורטיביות, אבל מכיוון שקשה להגדיר את משמעות המונח ספורטיביות אי אפשר לקבוע באופן חד משמעי מי מהן ספורטיבית.

פיג'ו 206XS נורמלית כנראה לא תכנס לך בתקציב, לדעתי גם 206 1400 סמ"ק טובה תתקשה למצוא בתקציב כזה.

ספורטיביות אחרות בוודאי שאפשר למצוא, אבל אז כדאי שתדע שרובן המוחלט לא נכנסות לקטגוריית הרכבים הזולים לאחזקה. רכב ספורטיבי שננהג חזק ועל המגבלות מפתח בלאי, ומאופי הרכב ברוב המקרים התיקונים שלו יקרים יותר מאשר רכב "סטנדרטי".

תודה,אז מה אתה היית ממליץ לי?

פורסם

מרפרוף ביד 2 עולה ש206 1.4 משנים 99-00 כן אמורה להכנס בתקציב (יש שם הרבה,חלק מהן בטח נורמליות)

ולגבי סיוויק האצ' - אז היא ספורטיבית בערך כמו הקקטוס שיושב לי על אדן החלון :roll:

לסיוויק תמיד היו גרסאות ספורטיביות מובהקות (VTI,TYPE-R)...וכל השאר,זה פשוט לא זה.

V5

פורסם

היה לי פעם קקטוס ספורט. אחלה כלי.

רק כדי לחדד את השאלה - אנחנו מדברים על רכבים אוטומטיים או ידניים?

206 1400 סמ"ק ידנית מהמודלים הראשונים היא אחלה אופציה. לא ממש חזקה ומהירה אבל עושה את העבודה.

אתה יכול גם לחפש פורד פיאסטה מסביבות אותן השנים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם אפשר אנשים שלא מבינים ברכבים שלא יגיבו הודעות ויראו כאילו הם בטוחים כי אתם מטעים אנשים!

בן אדם או שאתה לא רואה טוב או שאתה לא מבין במכוניות אחד מהשניים

הרכב שיש לי בסמלון זה מזדה לאנטיס ואני דיברתי על מזדה סדאן 1.6 גיר ידני

ולגביי ה-206 תנסה אולי אני סוף סוף ישמע בן אדם שמרוצה ממנה ושהיא לא תשב יותר במוסך מאשר בחניה מול הבית !

שבת שלום לכולם

אין אדם יכול לטפס בסולם ההצלחה כשידיו בכיסים :wink:

• תוכן חדש...