Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ידידי, היום התחדשתי במגבר ALPINE PDX 4.100 בנוסף יש לי HU Kenwood DDX 5024

אני הולך לכוון של סאב וסט קומפוננטים 6.5

על איזה כוון היתם ממליצים לי? אני היתי מעדיף סט חדש אבל פתוח להצעות.

וסאב שיתאים, שיהיה מדוייק.

לגבי תקציב אני לא סגור אבל בטוח לא מעל 2500/ 2700 כולל התקנה.

דבר אחרון זו התקנה, איזה מקום היתם ממליצים באיזור הצפון, נהריה עכו קריות אני מוכן אפילו לחיפה אם ההתקנה שווה את זה.

יש לי רכב חדש וזה חשוב שההתקנה לא תהיה חאפרית. וכמה בערך התקנה בסדר גודל כזה תעלה?

פורסם

בקשר לסאב הייתי הולך על HERTZ ES250 וקומפוננט מורל טמפו או פולס,בכל מיקרה כך בחשבון התנה איכותית ושוב דגש על איכותית תנועה בין 600 ל-800ש"ח.

אבל שוב אם אתה פתוח ליד שניה זה אחלה אפשר להרכיב משו יותר טוב. אבל חכה למבינים טיפ טיפה יותר ממני שלא יתלהבו:-P סתם היום הכל בנימת צחוק לא באמת חכה אולי יתנו לך משו יותר מתאים לך .

ג'ינו.

פורסם

תתחדש, אבל מאיפה שאני מבין קודם קונים רמקולים ואז מתאימים להם מגבר.

יש מגוון רחב מאד של חברות ודגמים בארץ ,ולהמליץ לך על משהו מסוים יהיה לא נכון מכיוון שרמקולים בוחרים קודם כל לפי טעם אישי (צריך לשמוע כדי להחליט)

שמעת אצל מישהו משהו שאהבת? משהו שהתחברת אליו?

ממליץ לך לשמוע מערכות קיימות אצל חובבי התחום ולא אצל מתקינים, שישבחו את סחורתם כאילו היא הטובה ביותר (שחלק ממנה היא בטח מצוינת) אבל אתה צריך להחליט מה מתאים לך לפני מעמד הרכישה.

מתחדשת*

פורסם

חברים אני מאוד חדש בתחום, קניתי את המגבר בגלל שיהיה עליו מחיר טוב, ואמרתי צריך להתחיל ממקום כל שהוא. מה שכן הקומפוננטים לא יכולים להיות מאסיבים בגלל בעיות בדלת (אני בעל איביזה 2009) לכן אם שמתם לב בפרוייקט שהופיע בפורום הרמקול מחובר לדיפון הדלת וכדי לשנות את זה זה כרוך ב 1001 דברים שאני לא רוצה להתעסק בהם עכשיו.

פורסם

תתחדש,יבגני! :wink:

בתקציב שלך הייתי ממליץ על סאב הרץ ES250

וקומפוננט הרץ היי אנרג'י

כל זה אפשר לסגור ב2200-2500

אצלי על המגבר הזה הם עבדו מצויין (היה לי ES300)

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

יאן אפשר להגיד תתחדש על המכירה ?

בכל אופן בקשר למתקין גש לליאור מולטימדיה ברח' העצמאות שבחיפה, תבדוק שם גם על קומפוננטים ועל סאב.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

כן,אלעד,אפשר להגיד.

+1 על ליאור מולטימדיה,יש לו מבחר גדול,גם מתעסק עם הרץ,גם תוכל לשמוע הרץ מול ID,והמחירים זולים

ECLIPSE 7200 MK II

פורסם

וקומפוננט הרץ היי אנרג'י

כולל התקנה? אני צריך לעשות את כל החיווט...

פורסם

וקומפוננט הרץ היי אנרג'י

הוא ביקש ב2700 כולל התקנה ,

אם הוא רוצה הוא יכול ללכת על es300יד שניה והיי אנרג'י יד שניה או מורל דוטק אוביישן חדש.

התקנה בערך 700 -800.

פורסם

זה משתנה ממקום למקום

בד"כ,אם אתה רוכש מוצרים ועושה התקנה באותו מקום,אז או שהתקנה עושים בחינם,או במחיר נמוך יותר

ECLIPSE 7200 MK II

פורסם

יש לי אפשרות להביא כבלים מארה"ב, מה היתם ממליצים ערכת התקנה מלאה או רק RCA איכותי?

ואם כן אז איזה? שמתי לב שיש את המונסטר בעל 4 ראשים ב איזה 50/60 דולר...

פורסם

ערכה מלאה תמיד יותר משתלם מאשר להביא בחלקים, השאלה אם שווה לך לחכות את הזמן הזה עד שיגיע או שאם יש לך מישהו בארה"ב שמגיע לארץ בכדי להמנע ממיסים שייקרו את הערכה.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

• תוכן חדש...