Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר תקופה די ארוכה (בשבילי כמובן זה ארוך) החלטתי להחליף את הTRU 6 שלי בהגברה איכותית יותר ( לא שלTRU חסר משהו בנדון) שתעמוד ברמה אחת עם הסט אפ הקדמי שלי.

הבעיה שלעלות רמה מהTRU אינה סיפור קל ובעיקר לא זול וההתלבטות שלי היתה בין התסיסים, שעושים עבודה נפלאה ברכב של לאון לבין הסלסטרה VA, שני הסדרות הם בין הטובות שניתן למצוא בלי למכור כליה ומשפחה על הדרך. גם בלי לשמוע אותם אני לא מאמין שניתן ליפול עם אף אחד מהשניים.

לאחר התלבטות די ארוכה החלטתי ללכת על הVA, מסיבות אמוציונאליות בלבד, על 2 המגברים יש תגובות מעולות בפורומים בחול ולא מצאתי ולו ביקורת רעה אחת על 2 המגברים הנ"ל.

העיתוי שבחרתי לא היה כל כך מוצלח עקב תקופת החגים בחול (חג המולד והסילבסטר) כך שההמתנה התארכה. את הVA מרכיבים, בעבודת יד, רק לאחר ביצוע ההזמנה כשכל אחד ממוספר במספר סידורי שלי.כך שנאלצתי להמתין לא מעט. בשעה טובה השבוע המגברים יצאו מהמכס וכולי תקווה שבשבוע הבא יותקנו ברכב ויהיו מוכנים ומכוונים למפגש דרום הקרוב. מדובר בשני VA210 ובVA250.

לשמחתי קיבלתי את המגברים ממש לאחר הסילבסטר וזאת רק בגלל דני ששיגע את גיוספה, הבעלים של חברת סלסטרה וזירז אותו, הצליח לגרום לכך שהמגברים יהיו מוכנים ממש לפני הסילבסטר.

רשמים עדיין אין ולאחר ההרכבה השרשור יעודכן.

בינתיים בבקשה מס' תמונות זימה של המגבר (אחד מהם) היישר מקופסאת העץ שלו:

06012010536 (Medium).jpg

06012010524 (Medium).jpg

06012010532 (Medium).jpg

06012010561 (Medium).jpg

06012010572 (Medium).jpg

06012010570 (Medium).jpg

06012010528 (Medium).jpg

06012010523 (Medium).jpg

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אלי תתחדש ותהנה :-)

לפחות לקופסה מהעץ יש שימוש נוסף רק ליסגור אותה עם פרספקט וקצת לדים עם מאוורר ואתה מסודר :wink:

יאללה שיהיה בשעה טובה ובהצלחה

מה השידרוג הבא :roll:????

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

תתחדש נראה מדהים

אפשר לדעת במה הוא יותר טוב מה TRU המשוגע שלך?

נראה מפלצתי ביותר :evil:

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

אלי

תתחדש - תמשיך להגשים חלומות ולהשיג מטרות אחת אחרי השניה.

כיף לראות מוצרים שכאלה בארץ הקודש.

אין לי מושג אם בכלל יהיה כאן שדרוג מורגש או לא אבל בהיכרות שלי בשנה האחרונה עם מוצרים איטלקיים - אתה צפוי למערכת חמה, אנושית, מרגשת.

והרבה לילות במלונה אני מבין... :?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ישראל תודה, יש עוד משהו בקנה אבל תן לי להתאושש, 3 VAאים לא באים בקלות, אפילו לא לרופא שיניים:wink:.

ספוטניק, זה לא רק עניין של עוצמה אלא של איכות. כל מי ששמע VA רשם בDIY שזה המגבר הטוב ביותר אותו הוא שמע.

אדי, ברוך שובך:-P, תודה, אני לא מאמין שאשן במלונה הפעם, האישה עדיין לא יודעת מכלום ועדיף שכך. זה היתרון בהתקנה מוסתרת, אף אחד לא יודע מה הולך בפנים8).

אלי

פורסם

אני מאמין שהוא קנה את המגבר ולפי נתונים יבשים

אמור להיות יותר טוב מהTRU שלו במה הנתונים שלו טובים יותר מטרו שלו?

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

spootnikb ,

הטרו שהיה לו ממוצב מול הסלסטרה RA.

VA זאת הסידרה הגבוהה ביותר של סלסטרה ונחשב כמגבר היי אנד , כמו שהקופר אצל טרו.

ואני אשמח גם למגברים כאלה גם עפ"י נתונים יבשים , שמאוד מאוד מרשימים דרך אגב , אין פה שום דרך לטעות אתה מקבל את הטוב ביותר, נקודה.

עכשיו תן לי לבכות בשקט מהתמונות האלה.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

• תוכן חדש...