Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי ב mazda 3 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש kibub, אחלה רכב רק חבל שהלכת על הגרסה האוטומטית ולא על הידנית (מפונק שכמותך :twisted:).

ד"א האיש גר בקנדה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה לכiלם:-D

כן זה אוטומט טיפטרוניק (בגלל האישה:oops:).

וכן אני גר בקנדה וחשבתי על רכב שאני יוכל לייבא לארץ בעוד כשנה שאני יחזור (אם זה בכלל יהיה משתלם).

2010-mazda3-sedan.jpg

MAZDA3 2010 GT 2.5L 170HP

פורסם

תמות שצילמתי אתמול:

9aprsy.jpg

14lkn7s.jpg

r0dr9f.jpg

o6l5ic.jpg

2zqd94h.jpg

15ebjb9.jpg

אחרי כמעט שבוע עם הרכב אני מאוד מרוצה חוץ מכמה דברים קטנים שמציקים לי כמו המראות ברכב שהם לא אמיתיות וקטנות מידי.

וגם עניין המזגן- חשבתי שברכבים חדשים איך שנכנסים לאוטו ומדליקים חימום אז החום עובד (אולי איזה סליל שמחמם ולא צריך לחכות לחום מנוע שיעלה) אבל כנראה זה לא כך ולוקח איזה 2 או 3 דקות לחימום להגיע, אפילו שיש חימום כיסאות מיידי אבל עדיין שהאוטו עומד בחוץ במינוס 20 אז מאוד קר באוטו.

2010-mazda3-sedan.jpg

פורסם

תתחדש! אין מושבי עור?

ויש לי דבר אחד להגיד על המאזדה הזו(לא זו ספציפית, על ה-3) שמסכן מי שיושב מאחורה. לצערי יצא לי לשבת מאחורה ב3 החדשה, ומה אני יגיד לכם עדיף גטס מאשר ה3. צפוף!

פורסם

מושבי עור זה תוספת של לפחות 1000$ או להוסיף את ה LUXRT PACKAGE וזה עוד 5k$:-(

נכון מאחורה דיי צפוף עם המושבים הקדמיים עד הסוף אחורה אבל מקדימה יש מקום ואפשר לקרב את המושב ,וההגה הוא טלסקופי ואפשר לדחוף אותו קדימה. אני אוהב לנהוג שההגה משוך החוצה והמושב עד הסוף אחורה ושוכב (ומסכן מי שאחרי):)

2010-mazda3-sedan.jpg

פורסם

נחמד לראות שאתה לא רק בעסקי המחשבים .. שוב, תתחדש וסע בזהירות.

Clarion CZ500 | Infinity CS6500 | Kicker KX650.4 | JBL GTO 1202D

פורסם
אני אוהב לנהוג שההגה משוך החוצה והמושב עד הסוף אחורה ושוכב (ומסכן מי שאחרי):)

ומסכן אתה (או בר המזל שינהג במקומך מבלי לשנות את המושב) שיעשה תאונה כשהוא יושב ככה.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

תתחדש ,מדהימה.

אגב המנוע הוא הדגם המוגדש?

לא. הדגם הגודש זה ה-MPS. והוא בהחלט - :twisted:. למרות שגם הגרסא שהוא קנה נחמדה :-D

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אז מה הקטע שפירסמת את התמונה הראשונה שהיא ידנית?

וד"א

תתחדש ,כמו שאמרו בליילה נראה יפה!

פורסם

אתה לא חושב שאתה "קצת" מגזים? בכל זאת זו לא פיג'ו 206 CC עם כל הכבוד :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...