Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן קוד מנוע AUQ

עכשיו בדקתי שוב, שקניתי את הרכב ניקיתי את המיכל עיבוי עכשיו יש עליו סימנים של נוזל קירור מכיוון הפקק

אז שתי אופציות

או שהפקק דורש אטם\החלפה

או שיש בעיה יותר חמורה.

מה שכן המנוע לא מתחמם מעבר למה שמצויין בספר רכב.

בוואג קום אני מקבל קריאה של 96 מעלות במקסימום (לפעמים בעמידה החום מנוע עולה מעט מ-90)

פורסם

אין גומי בתקרה של המיכל עיבוי.

החריץ שאתה רואה, נועד על מנת לנקז את ייתרת הלחץ שפולט המכסה.

שמע פקק גרמני תחליפי עולה בערך 35ש"ח , הייתי מסה להחליף אותו.

במידה והדבר לא עוזר אתה צריך ללכת למוסך שיעשה לך בדיקת CO במים, על מנת לבדוק אם חודרים לך גזי פליטה לתוך מערכת הקרור.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

הלכת רחוק ידידי :)

עשיתי עוד כמה בדיקות היום, נסעתי רגוע ונתתי לרכב להגיע לטמפ' עבודה

כמה דקות של נסיעה בתחום העבודה של המנוע הכל בסדר, יצאתי בדקתי ויזואלית את הגובה נוזל, הכל תקין.

חזרתי לתוך הרכב וחיכיתי עוד דקה שתיים

המד טמפרטורה התחיל לטפס לכיוון ה-110 בסביבות ה-95 מעלות המאווררים נכנסו לפעולה והמד חזר לאיטו ל-90 מעלות

גם שמתי לב שהמנוע מגיע מהר מאוד לטמפ' עבודה אחרי לילה שלם שהרכב חונה לוקח לו גג שתי דקות.

קראתי שיש בעיה עם החיישן של טמפ' מים, זה שיושב על פלאנג' מצד ימין של המנוע הבנתי שהחיישנים המקוריים בצבע שחור הם בעייתים ומומלץ להחליף לירוק

מה אתם אומרים? יש איזה דיאגנוסטיקה מה יכולה להיות הבעיה?

מרק האטם הוא החלק השחור שבתמונה?

פורסם

מסביב לחלק השחור קיים אטם.

בחלק מהדגמים קיימת נזילה של נוזל קירור דרך חיבור של הפלג לחיישן גובה נוזל הקירור.

פרק את הפלג מהמיכל ובדוק האם קיימים סימני נוזל קירור על המחבר הנמצא במיכל.

נראה שיש לך בעייה והתרמוסטט תפוס חלקית. בנסיעה מינהלתית רגילה בתקופה זו של השנה הטמפ' לא צריכה לזוז מעבר ל-90 מעלות צלזיוס.

איזה כייף לי :)

פורסם

חפרתי בפורומים של SEATCUPRA.NET

ממה שהצלחתי להבין מאנשים שיש להם בעיה דומה לשלי, זה כשל במשאבת מים, כנראה שהאימפלרים שבורים למחצה או בעיה יותר חמורה במשאבת המים.

הנושא יבדק בסוף השבוע שאני מחליף טיימינג, אז המשאבה תוחלף בכל מקרה למשאבה עם אימפלרים מברזל.

אגב שהטמפרטורה מתחילה לטפס מעל 90 מעלות שאני בעמידה, העלאת טורים ל1.5 מקררת את המנוע חזרה ל-90 כך שאני כמעט בטוח שהבעיה היא בסחרור המים במערכת הקירור.

הפקק נבדק שוב הוא תקין ויש לו אטם, המיכל עיבוי גם נבדק ואין בו סדקים. כך שאם הייתה נזילה בפקק זה בגלל שהיה יותר מדי לחץ והפקק שחרר אותו.

בנוגע ללחץ ברור שיווצר לחץ במערכת עקב החום, בעיה יותר חמורה של לחץ היא בעיה באטם ראש שזה פחות נפוץ מאשר שמשאבה תלך לעולמה.

בקיצור שיהיו ממצאים אני אחזור עם עדכונים

מה אתם חושבים?

פורסם

למיטב זיכרוני במידה והלחץ השורר במערכת גבוה מ-1.4-1.6 בר נוזל הקירור מתנקז אומנם דרך השסתום בפקק אבל דרך צינורית כלפי מטה ככה שנוזל קירור לא אמור להיות סביב הפקק (בדגמים היישנים של גולף לא הייתה צינורית).

פורסם

יכול להיות שאתה צודק, נזכרתי שפתחתי את המיכל שהרכב היה קצת חם וגלש טיפה נוזל, מה שכן הסתכלתי גם מתחת למיכל ויש שם סימנים ורודים של המים.

בכל מקרה הזמנתי גם פקק מקורי ואטם שיהיו לכל מקרה.

פורסם

ניתן לבדוק את תקינות הפקק ובאיזה לחץ השסתום נפתח בעזרת משאבה שנמצאת בכול מוסך המטפל ברכבי VAG קפוץ למוסך רון

פורסם

אם הייתי מהמרכז הייתי קופץ כל יום נראה לי :)

אני מב"ש וכרגע אני נמנע מלנסוע ברכב יותר מדי

אין ספק שיצא לי להיות במרכז יש לי כמה מקומות שאני צריך לבקר בהם, אחד מהם זה רון, השני אתם בטח יודעים לבד :)

• תוכן חדש...