Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודש וחצי עברתי תאונת דרכים ברכב שכור בלוס אנג'לס , הרכב טוטאלוסט וכמו כן גם הרכב השני שנכנס בי.

למקום התאונה כמובן שהגיעו כל כוחות ההצלה של ארה"ב , משטרה , מכבי אש ואמבולנס .

פינו אותי לבית חולים , בהתחלה לא גילו שום דבר רציני , לאחר כשבועיים הייתי בסיאטל והלכתי מרצוני לבית חולים בשל כאבים עזים בחזה.

התוצאה צלע שבורה שמצאו כתוצאה מצילום רנטגן , מה שלא עשו בבית חולים בלוס אנג'לס.

את מי אני יכול לתבוע בסיפור הזה ? יש לי ניירת משתי הבתי חולים + הדוח משטרה

עד כה לא נשלח אליי הבייתה תשלום על הבתי חולים, מה שמעורר פליאה כי הייתי אמור לקבל כבר את התשלום.

הייתי מבוטח בחברת הראל , אם למישהו יש ניסיון או מידע כלשהו אשמח לעזרה.

סוף שבוע רגוע :-)

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

לצערי היה לי ניסיון דומה עם חברת הראל.

גם לי קרתה תאונה, אבל באוסטרליה, והרכב שלי, שאני קניתי היה גמור, וגם הרכב השני.

בכל מקרה אני הובלתי באמבולנס לבית חולים אחד ואחרי זה לבית חולים אחר באותו יום, התקשרתי להראל להודיע להם

שעברתי תאונה, ואני עדין באוסטרליה, והבית חולים מבקש כסף, התשובה שקיבלתי היא כל עוד אתה לא מאושפז מעל 24 שעות בבית חולים, אנחנו לא משלמים, הדבר היחיד שכן אפשר לעשות, זה לקחת את הקבלות וברגע שמגיעים לארץ לשלוח אליהם, והם אמורים לשלוח לך את הכסף בחזרה.\

לאחר מספר שיחות (לא זולות) הבהרתי להם (בהראל) שאין לי את הסכום הנדרש (מעל 1000 דולר) לשלם לבית חולים, והודעתי גם לבית חולים שאני מבטוח ולקחו את המסמכים של הביטוח ואמרו שהם פשוט יגישו את החשבון ישירות להראל.

בכל מקרה אני מקווה שברגע שהיית בבית חולים בארה"ב שמרת את כל הקבלות ו/ או אמרת להם שאתה מבטוח ויצרת קשר עם הראל בזמן הזה.

פורסם

לא הייתי מאושפז 24 שעות, מה שכן התקשרתי מיידית לחברת ביטוח והודעתי להם.

החיובים עדיין לא נשלחו מארה"ב שזה מוזר מאוד , כבר עברו חודשיים.

אני לא רוצה לגלות בפעם הבאה שאני נכנס לארה"ב שיש איזושהי בעיה בעקבות כך.

קיבלתי טפסים מהם, המון! אבל אין שום זכר לתשלום בדפים, הכל חשבון פתוח... כנראה שהם הולכים להשחיל פלומבה רצינית.

אגב אני התכוונתי בתביעת ביטוח הנהג השני בארה"ב , זה שפגע בי.

יש לי דוח משטרה , יש את כל הניירת הדרושה... השאלה איך הולכים לתהליך כזה ועם מי?

אני מנסה להתייעץ עם עורך דין מהארץ , נראה מה התהליך .

אם מישהו יכול לשפוך עוד קצת אור על הנושא אשמח מאוד.

תודה ושבת שלום :wink:

פורסם

אם הגשת את הניירת גם לבית חולים בארה"ב ולא קיבלת שום חיוב, כנראה שהביטוח טיפל בזה.

הכי טוב תתקשר אל הביטוח או איל הבית חולים ותברר מה קורה איתך והחיוב.

ותשלח עוד הפעם את כל המסמכים שיש לך עם הקבלות להראל ותוודא שהם הגיעו ושהם מטפלים בנושא.

אני לא בדקתי, אני פשוט יצאתי מבית החולים ולא הגיע אלי שום חיוב עד היום (עברו כמעט 3 שנים).

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הגיע חיוב אחד, על סך 1400 דולר :lol:

לא ידעתי שעל צילום רנטגן לוקחים סכום דמיוני כזה.

מה שמצחיק שהחיוב הזה הגיע מהבית חולים השני בסיאטל, ולא מהראשון היכן שאירעה התאונה בלוס אנג'לס.

עכשיו אני צריך לחכות לחיוב הראשון על מנת להגיש את התביעה לחברת הראל.

השאלה המרכזית היא , חזרה לארצות הברית בחודש הבא , ישנו סיכוי שהם יכולים לעשות בעיות על אי תשלום זמני?

אי טיפול בבית חולים חס וחלילה אם קורה משהו?

תודה מראש ושבוע מצויין.

פורסם

כן, אם הם רואים שלא בוצע תשלום, הם יכולים לא לתת לך להכנס לארה"ב ו/או לסדר את עינייני התשלום.

הכי טוב תשלח בפקס את החשבון שקיבלת עם פירוט מלא להראל, תסביר להם את המצב (שאתה צריך לטוס עוד הפעם לארה"ב

ואתה לא מעוניין בבעיות) ואתה מבקש שיסגרו את זה מול הבית חולים.

ותמיד טוב לברר גם מול הבית חולים.

בהצלחה.

פורסם

תודה רבה על העזרה, אני אברר מחר עם הבית חולים הראשון מדוע לא הגיע חיוב, כי אני לא יכול להפעיל את התביעה של הראל כאשר אין לי את שני החיובים .

שאלו יהיו הצרות שלנו !!!

• תוכן חדש...