Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיוון שטרם נתקלתי בתופעה הנ"ל בתצורה לה נחשפתי הערב. זאת, למרות שהכביש ומשתמשיו ההזויים לא זרים לי (ואני מניח שכך המצב גם מבחינת רובכם) החלטתי לשתף אתכם ב"חוויה" :?.

לא מזמן, בסביבות השעה 00:35, הייתי בדרכי חזרה מירושלים למרכז, בכביש 1 כאשר באזור של מחלף ענבה חלפו על פני במהירות גבוהה שני רוכבים על אופנועי אה-לה CBR ושות' (עד כאן שום דבר מיוחד שלא נתקלתם בו בעבר). אלא שבנקודה זו התחילה לה "החוויה". למרות שהכביש לא היה עמוס ונהגי הרכבים נסעו להם בשני הנתיבים הימניים ביותר (כן, גם לי היה קשה להאמין! :-P), שני רוכבי האופנועים הגדילו לעשות, האיטו את מהירותם והתחילו לזגזג (ספק לחתוך) בין הרכבים באופן שלא הותיר מקום לספק כי המדובר כאן במשחק :shock: (להזכירכם הנתיבים השמאליים שוממים...).

חשבתי לתומי שאלו סתם שני רוכבים פוחזים אך לאחר מכן חלפו על פני עוד 3 רוכבי אופנועי אה-לה CBR ושות' (כמדומני שע"ג אחד מהאופנועים אף היה נוסע), שאומנם נראה היה כי נסעו במהירות מופרזת ביחס למותר בחוק, אך לא התפרעו או הפריעו לתנועה. על כן, אני מעריך כי הם שייכים לאותה קבוצת רוכבים כיוון שעד עתה, טרם נתקלתי בכמות כזו של רוכבים בסוג שכזה של אופנועים במרווחי זמן קצרים שכאלה בשעות הלילה.

בהתחשב בקהילה המצומצמת של הרוכבים על אופנועים מהסוג הנ"ל בקבוצות, כולי תקווה כי הרוכבים הנ"ל אינם חברי פורום או בעלי זיקה לפורום וחבריו...

פורסם

יש הרבה אנשים גם בפורום הזה שחושבים שבגלל שהם הגדילו את הבלמים בפיג'ו לכאלו של ברלינגו או עשו פרוייקט רציני אז הם יכולים לעשות שטויות עם הרכב שלהם, כי הם "מבינים".

מה שהם לא מבינים, זה שאתה עולה על הכביש אתה לא שולט על כל הגושי מתכת של טון שזזים ב100קמ"ש ליידך.

עם אופנוע אפשר לעשות סלאלום, אבל זה לא קונוסים וחבל שמה לעשות פתאום נהג נלחץ וטועה, ומסיים את הסיפור של האופנוען, סתם ככה ללכת.

פורסם

מי שקונה כזה אופנוע הוא מכור קשה לאנדרנלין, סמים קשים לא משפיעים עליו.

כל סוף שבוע נוסעים לנס הרים אפילו שמלא משטרה שם ופעם בחודש מישהו נהרג.

אל תנסה להבין אופנוען אם לא ניסית את זה.

מה שנראה לך כאילו הוא עוד רגע מתרסק הוא עושה כל חמש דקות.

אין הרבה שמצליחים להבין את שני הצדדים.

אייל

פורסם

הבעיה בזה היא:

א) אני לא רוצה שהוא יתרסק לי על האוטו ויגרום לחפש צבעי/פחח/חלקי פלסטיק כאלה ואחרים.

ב) אני גם לא רוצה להגיע למצב שכדי להימנע מלהיכנס בו אני אפגע באוטו אחר, ואצא אשם בתאונה, אשל השתתפות עצמית של צד ג', והפרמיה שלי תוגדל. אני בטוח ב-100% שהמניאק ייעלם מהר מאוד מהמקום וישאיר אותי להתמודד לבד עם שוטרים והנהג הנפגע (טוב אם הפגיעה תהיה רק ברכוש). כבר אמרתי, שאצא אשם.

ג) אני גם לא רוצה להגיע למצב שבו כן אפגע באופנוען אידיוט, ואיגרר למשפטים מפה עד הודעה חדשה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בתור אחד שבשנים האחרונות בגמילה מאופנועים ובעברו כל מיני כלים מעניינים אני רק יכול להצדיק את הממזר השמן!

הבעיה היא שיש לא מעט אופנוענים שפשוט לא מבינים את המשמעות וכבר היה מקרה שנהגת נילחצה עקב רעש מפחיד בלחיצת גז מאגזוז של אופנוען שעשה את זה בכוונה כדי להפחיד אותה (רק בשביל הצחוקים) פגעה בו או בחבר שלו ונהרג.

הכי גרוע זה שהם חושבים ש" אני מסכן רק את עצמי כי אני זה שימות" אבל זה לא נכון והם לא חושבים על ההשלכות לנהג המסכן שהיה מעורב איתם בתאונה והכי גרוע זה רגשות האשמה על זה שהרגת בן אדם (ולא משנה כרגע אם זה היה גם באשמתו או לא)

פורסם

בתור אופנוען לשעבר אני לא מבין איך אפשר לזגזג מהשמאלי לנתיב הימני אם יש שם רכב?

ככל הנראה הראשונים ירדו במהירות המותרת וחיכו לאלו שירדו במהירות איטית יותר בזיגזוג כנראה כדי לשמור על הצמיגים חמים ורכים ללחיצה הבאה.

פורסם

ככל הנראה הראשונים ירדו במהירות המותרת וחיכו לאלו שירדו במהירות איטית יותר.

הזיגזוג בשמאלי כנראה כדי לשמור על הצמיגים חמים ורכים ללחיצה הבאה.

פורסם

ככל הנראה הראשונים ירדו במהירות המותרת וחיכו לאלו שירדו במהירות איטית יותר.

הזיגזוג בשמאלי כנראה כדי לשמור על הצמיגים חמים ורכים ללחיצה הבאה.

למען הסר ספק, במידה ודברי לא היו ברורים:

שני האופנוענים שחלפו על פני במהירות גבוהה,במקום להמשיך כסדרם בנתיבים הפנויים, האיטו את מהירותם והתחילו לעשות סלאלום בין הרכבים בנתיבים הלא פנויים כשהם מאיטים ומאיצים שלא באופן רציף וטבעי בסמיכות יתרה לרכבים . דהיינו, שיחקו להם בין הרכבים ולאחר מספר רגעים המשיכו בטיסתם...

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה? ככה הנסיעה הרבה פחות משעממת! גם שלך וגם שלהם :-D.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
זה היה משהו בסגנון הזה?

X8oXkaQnlck דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אין מה להגיד, הערנבים יודעים לעשות כיוון פרונט.

איזה ישר האופנוע נוסע...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

חסרה לו נרגילה...

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ואני הייתי עד להשתוללות אפנוענים ליד הקריה בת"א, כאשר הם נעמדים בשורה ברמזור אדום, ואז אחד כיבה את המנוע של חברו, לוקח את המפתח וזורק אותו על הכביש.

מיותר לציין שהשטויות לא נגמרו בכך, אלה שאחרי שהבחור לקח את המפתחות והניע - השטויות המשיכו גם בנסיעה.

מטומטמים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...