Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i20 או מאזדה 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

צריכה עזרה דחוף..אז ככה מתלבטת בקנית רכב חדש בין i20 למאזדה 2 ,עשיתי נסיעת מבחן על שתיהן מה שהפריע לי ביונדאי זה שההגה מאד התקשה בנהיגה כאילו לא היה הגה כח הסוכן אמר שזה בגלל שההגה חשמלי.כמו כן מרגישים את הכביש והיא לא זריזה כמו המאזדה.למרות זו המאזדה שהיתה זריזה יותר יקרה יותר ב 7k.והם לא "מצפרים" במתנות מלבד אזעקה.כמו כן,ישנה הזדמנות לקנות מחברת ליסינג 0 ק"מ את היונדאי ב 12% הנחה ואת המזדה ב 5 % הנחה.מה דעתכם? האם זה משתלם כשרוצים למכור את הרכב או שיורידו לי הרבה במכירה?

תודה מראש! אנא עזרו ,צריכה תשובה מהירה

פורסם

אם את רוכשת את הרכב מחברת ליסינג ב"הנחה" כשאת מקבלת את הרכב את היד השנייה שלו. לכשתרצי למכור, בוודאי שתיהיה לזה השפעה על המחיר. ככל שתחזיקי את הרכב לזמן קצר יותר כך ההשפעה על שווי הרכב כמשומש תיהיה גבוהה יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אכן יש לזכור שההנחה תתגלגל, אם אתה תהני ממנה אז גם מי שירכוש ממך את הרכב יצפה לקבל אחוז דומה של הנחה.

אם את מעוניינת במכונית סופר מיני חדשה אני מציע לך לגשת ולבדוק גם את הסקודה פביה ואת הפורד פיאסטה, אולי הן יתאימו לך יותר.

פורסם

תודה על התגובות.ברור לי ששההנחה תתגלגל אך האם לא יורידו לי יותר במכירה? (למשל על מאזדה 2 מורידים רק 5% וזה יהיה רשום יד 1 ליסינג).ניסיתי היום את הפורד פיאסטה,אכן יפהפיה ,האם יש לה שוק? אמינה? עלות טיפולים? מה מבין שלושתן הכי מומלץ? תודה

פורסם

שלום,

ראיתי מאזדה 2 במגרש שנקנתה באוקטובר 2009 עם 1000 ק"מ ונדרשת עבורה 87,900 עבור דגם דינמיק.הסוחר טוען שהיתה בליסינג פרטי והוא לא עמד בתשלומים.לכאורה נראית עסקה טובה אך אני מעט חוששת מרמאויות.מה דעתך ? איך אפשר לדעת שאכן "הכל כשר"? תודה

פורסם

מומלץ בחום לבצע בדיקה לרכב במכון ולבדוק טוב טוב את היסטורית הטיפולים מול מוסך מורשה בו הרכב טופל, על אחת כמה וכמה כאשר מדובר ברכב מסוחר.

סביר להניח כי לא הכל כשורה ברכב שלו ירידת ערך כל כל גדולה בתקופה כל כך קצרה..

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

סוחר + כשר :lol::lol::lol:

עכשיו ברצינות,

את מחפשת הנחה או רכב טוב?

תשווי רכבים לפי מחיר בשקלים.

רכב טוב לא קונים מסוחר.

רכב ליסינג בעבר ימכר יותר לאט ובמחיר נמוך יותר.

פורסם
מומלץ בחום לבצע בדיקה לרכב במכון ולבדוק טוב טוב את היסטורית הטיפולים מול מוסך מורשה בו הרכב טופל, על אחת כמה וכמה כאשר מדובר ברכב מסוחר.

סביר להניח כי לא הכל כשורה ברכב שלו ירידת ערך כל כל גדולה בתקופה כל כך קצרה..

עדיין לא נעשו לו טיפולים,רק חודשיים על הכביש ו 1,000 ק"מ...

פורסם

אני לא הייתי פוסל על הסף רכב כזה.

קשה לי להאמין שב1000 קילומטרים גרמו לרכב לנזק רציני וקשה לי להאמין שבחודשיים הצליחו לעשות כמה עשרות אלפי קילומטרים ולזייף את הקילומטראז'. אולי מדובר ברכב שעבר תאונה כלשהיא, אבל זה משהו שכל פחח או מכון בדיקה יעלו עליו תוך 5 דקות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אני לא הייתי פוסל על הסף רכב כזה.

קשה לי להאמין שב1000 קילומטרים גרמו לרכב לנזק רציני וקשה לי להאמין שבחודשיים הצליחו לעשות כמה עשרות אלפי קילומטרים ולזייף את הקילומטראז'. אולי מדובר ברכב שעבר תאונה כלשהיא, אבל זה משהו שכל פחח או מכון בדיקה יעלו עליו תוך 5 דקות.

זה גם מה שאני חשבתי,מצד שני למה למכור מזדה2 בת חודשיים עם 1000 ק"מ כ"כ הרבה מתחת למחירון? הרי הוא יכול לקבל בלי בעיה מחירון אם לא יותר? גם התירוץ של "הרוכש לא עמד בתשלומי הליסינג" מוזר.רק חודשיים וכבר לא עמד בתשלומים? אולי אני חשדנית מידי אבל שמעתי סיפורי זוועה על סוחרים כמו רכבים גנובים וכו, דעתכם בבקשה? תודה

פורסם

שוב,

אם המוכר הוא חברת הליסינג עצמה אז עוד אפשר לבדוק טוב טוב את הסיפור, לחשוד ואז אם הכל בסדר לקנות.

אם מדובר בסוחר\מגרש פרטי, הייתי מתרחק ומהר.

פורסם
שוב,

אם המוכר הוא חברת הליסינג עצמה אז עוד אפשר לבדוק טוב טוב את הסיפור, לחשוד ואז אם הכל בסדר לקנות.

אם מדובר בסוחר\מגרש פרטי, הייתי מתרחק ומהר.

מדובר בסוחר הוא אומר שהחברה פשטה את הרגל לכן החזירה את הרכב,המחיר מפתה אבל אני לא בלב שקט.תודה

• אחראי פורום
פורסם

עצם העובדה שה-2 החדשה לגמרי כבר נמצאת אצל סוחר פרטי (לדברייך) וגם בעלת תג מחיר נמוך - אור אדום.

אם היא באמת במצב חדש וללא תאונות רציניות, למה שחברת הליסינג לא תעשה איתה עוד עסקת ליסינג או שתועבר להשכרות?

למכור במחיר נמוך יותר (ועוד דרך סוחר פרטי שידוע שמחזיקים נבלות) נותן הרגשה שיש מה להסתיר.

למשל, עובדת שלנו קיבלה גטס משומשת שהוחזרה לליסינג טרם זמנה (והיא חבוטה עם 60,000 ק"מ

ולא ניסו להיפטר ממנה, אז 2 חדשה?). והיה עוד מקרה דומה עם מאזדה 2.

לי נשמע מסריח.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
עצם העובדה שה-2 החדשה לגמרי כבר נמצאת אצל סוחר פרטי (לדברייך) וגם בעלת תג מחיר נמוך - אור אדום.

אם היא באמת במצב חדש וללא תאונות רציניות, למה שחברת הליסינג לא תעשה איתה עוד עסקת ליסינג או שתועבר להשכרות?

למכור במחיר נמוך יותר (ועוד דרך סוחר פרטי שידוע שמחזיקים נבלות) נותן הרגשה שיש מה להסתיר.

למשל, עובדת שלנו קיבלה גטס משומשת שהוחזרה לליסינג טרם זמנה (והיא חבוטה עם 60,000 ק"מ

ולא ניסו להיפטר ממנה, אז 2 חדשה?). והיה עוד מקרה דומה עם מאזדה 2.

לי נשמע מסריח.

איתי.

תודה על התגובות.אכן,גם לי נשמע מסריח ואני מוותרת .

כעת אני מתלבטת בין מאזדה 2 ,יונדאי i20 ופורד פיאסטה.חדשות.היונדאי מציעה את העיסקה הכי טובה מבחינת מחיר-אבזור וזולה מהמזדה ב 7k.מה דעתכם? יש למשהו מושג בקשר ליונדאי? אני מבינה שקשה עדיין לדעת איך יהיה השוק שלה.תודה

פורסם

הפיאסטה זה מזדה 2. אותם מכלולים, אותו יבואן בארץ, אותה רשת מוסכים.

הפיאסטה מגיעה יותר מאובזרת, יותר זולה, ונותנת יותר תמורה לשקל מאשר מזדה 2.

פורד זה רכב שמפגין אמינות מצוינת, אני לא הייתי חושש.

כשקניתי את ה C3 שהייתה לנו לפני 7 שנים מהניילון, אבא שלי עיקם את האף, כי זה לא מזדה יפנית.

רכבים קטנים שמורים מיד I פרטית נחטפים, כי השוק מוצף ברכבי ליסינג, וקשה למצוא רכב פרטי.

ה C3 נמכרה תוך שעה וחצי אחרי שפורסמה באתר יד II, (הקונה אפילו לא לקח לבדיקה)

במחיר מחירון משוקלל (מחירון + 2000).

אם אתם מתכוונים כמוני להחזיק ברכב לתקופה ארוכה, אז עוד 5 שנים הוא יהיה שווה בערך חצי מהערך שלו היום,

אבל בחישוב ארוך טווח, נהנתם יותר, קיבלתם יותר "אוטו" תמורת פחות כסף, וגם הפורד בסבירות גבוהה ייחטף.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...