Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שאני לא טייס ובסך הכל מסיע 2 זעטוטים קטנים אז ככל הנראה שאין צורך בזה, הרכב די חזק ומהיר גם ככה. תודה

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני במקומך מתקין.

חבל על כל רגע סטנדרטי.

תהנה,

עידן

אמר עידן הסטנדרטי...:lol:

לפותח השרשור שדרוג תוכנה לתוכנת מדף הוא מאד אמין הבלאי ממנו הוא זניח אם בכלל.

רכבי ואג המוגדשים צמאים לשדרוג הזה, יש לך רק מה להרוויח, לך על זה.

לגבי השינוי הוא משמעותי, זה יסע יותר חזק מהאודי הקודמת שלך.

***Skodillac***

פורסם

מישהו יכול להסביר לי מזה גירסאת ניסיון?

סיבוב מאחורי הביניין עם הגירסא החדשה או שזה לזמן מסויים?

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

למען ההגינות ,ראוי להוסיף ולציין,כי מספר חברות אשר מעניקות "גרסת ניסיון" בחינם למספר שעות, אינן מחזירות את הרכב למצבו הסטנדרטי בתום 6 השעות ,אלא משאירות את התוכנה המשופרת רדומה במחשב. וחוסמות את המחשב בפני טיונרים אחרים ,ללא ידיעת הלקוח , ומונעת בכך מהלקוח ,להתנסות בגרסאות נסיון, של חברות מתחרות.

המלצתנו לכם: בררו מה אתם מקבלים לפני התקנת "גרסת נסיון" של חברה זו או אחרת והאם הם חוסמים אתכם ומונעים מכם להתנסות במוצרים דומים של חברות מתחרות.

בברכה .

אי אנד איי אוטוספורט.

פורסם
אמר עידן הסטנדרטי...:lol:

האמת שאני ממש לא רוצה להיות סטנדרטי, קיבלתי רכב מהעבודה- אבאו פיכס ואני ממש לא יודע מה עתידי המוטורי.

אם יוחלט להשאיר את הסקודה היא תשופר בסמוך למעמד ההחלטה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אין לנו גרסאות נסיון ל 6 שעות,אבל יש לנו דבר טוב יותר :החזר כספי מובטח בתוך חודש ימים מיום הקניה!

אם אינך מרוצה,כספך יוחזר!

פורסם

מצטער שאני נדחף לשירשור הזה אבל האם יש צ'יפ כזה שיתאים גם לסובארו אימפרזה מנוע 2.0?

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

אני לא מכיר אף חברת תוכנה רצינית שמונעת בשום צורה התנסות בתוכנות אחרות.

חיפשתי בכל העולם ולא מצאתי אף מקרה שבו לקוח שהתנסה ב APR/REVO/GIAC/UNITRONIC ולא יכל להתנסות בתוכנה אחרת מתוך הארבעה האלו לפחות..

כל החברות המוזכרות לעיל מונעות דבר אחד בלבד - העתקה או כל פעולה אחרת שכוללת העתקה.

חברות תוכנה ירודות יותר נוהגות להעתיק את המחשב כחלק מתהליך הצריבה (הם לא צורבות את כל המחשב אלא רק מחליפות חלק מהתוכנה) ופה מקור הבעייה.

מי שיתקין גרסת ניסוי או גרסה מלאה של כל אחת מהחברות שהוזכרו לעיל, יוכל לעבור ולהתנסות בכל אחת מארבעת החברות האלו (לפחות) ללא כל בעיה.

הוא לא יוכל להתנסות בתוכנה ירודה ללא מחיקה מלאה של התוכנה המלאה/ניסוי (זה לוקח 10 דקות אצל כל הנציגים של כל

החברות בארץ).

כל החברות הגדולות מאפשרות החזר מלא של הכסף תוך 30 יום ורק הם מציעות בנוסף גם אופצית התנסות ל 6 שעות.

כל האמור מתייחס לכל החברות הגדולות והרציניות בתחום מבלי להתייחס ספציפית למותג כזה או אחר.

תוכנה ירודה לא מוגנת בפני העתקה (אין סיבה להגן, מי ירצה להעתיק?)

בפועל, ניתן לצרוב קובץ שאינו מוגן מספר פעמים בלתי מוגבל כלומר, מי שיש לו גישה לקובץ, קונה אותו פעם אחת ויכול לשכפל אותו כאוות נפשו למעט במקרה שבו על המחשב ישנה או היתה תוכנה של אחד מהגדולים APR/REVO/UNI (אז כאמור, יצטרך הלקוח לחזור למתקין ולהסיר לחלוטין את התוכנה ואת ההגנה).

לסיכום, אין מצב שלא ניתן להתקין אחת מהתוכנות הגדולות על כל מחשב. בין אם היתה עליו גרסת נסיון או גרסה מלאה וכל מי שאומר אחרת..

ולמי שיש עוד ספקות בעניין - עצה פשוטה אחת: כתבו מייל קצר לכל אחת מהחברות הגדולות וראו איזה תשובה תקבלו.

לשפר בלי להתפשר

פורסם

תודה על המידע^^^

שאלה: יש איזושהי אינדקציה האם קיים על הרכב איזשהו צ'יפ, או האם היה שימוש כלשהו במחשב (לצורכי שיפור והגדלת הזרקה).?

פורסם

בקשר לצ'יפ של הסופרב :

לא רק שכדי לך להתקין צי'פ אתה מוכרח הרכב יתנהג בצורה שונה לגמרי הזמינות והכח יורגשו מיד אני לא רוצה להשמע כמו מפרסם סמוי אבל אני עובד בסקודה המרכזי מעל שלוש שנים ובמשך השלוש שנים הללו יש לי נסיון מצוין עם הציפים של אי אנד אי (אפסולוט)

זה מתחיל מנהגי מונית ועובר לסופרבים ואוקטביות 1.8 ודגמי הrs לעולם לא היתה בעיה עם התוכנה או כל דבר אחר אין לך מה לדאוג המנועים מאוד אמינים הגירים(בסופרב) טובים ואתה רק תהנה אז בהצלחה בכל צי'פ שתבחר

פורסם

לצערי הרכב, אחד המתקינים המורשים, של אחת החברות, מטעה אתכם הצרכנים ומדבר על נושא ,שהוא ממש לא מבין בו ואפרט:

החברות אשר מעניקות "גרסת נסיון" ,אשר פגה אחרי 6 שעות,צורבת את המחשב כולו,חברות אחרות,צורבות רק את הסקטורים הרלוונטים.ולכן,אין כל קשר לתוכנה "ירודה" או נחותה,מדובר כאן בחוסר הבנה בסיסי ובנסיונות הכפשת המתחרים ,נטו.

לדוגמא,אני לא חושב,שגיא פרילינג,אשר נחשב לגורו מוערך מאוד בארץ ובעולם,כותב תוכנות צריבה" נחותות"!?

( בהן למרבה האירוניה ,משתמשת גם חברת יוניטרוניק....).

ולענינינו:

ב 10 שנות קיומנו,עשינו תוכנות רבות לרכבים כשלך וצברנו נסיון רב.

בין לקוחותינו תוכל למצוא מורי נהיגה,מורי דרך בעלי מוסכים ולקוחות פרטיים,אשר דיווחו לנו, על עליה מורגשת ביותר במומנט ובירידה בצריכת הסולר.

מותר לציין ,כי חלק מהלקוחות המדוברים,אשר החליפו רכב כל שנתיים או שלוש,חזרו אלינו עם הרכב החדש ,לשדרוג נוסף.

לסיכום,במידה ותהיה מעוניין ,הנך מוזמן להתנסות בעצמך ולהחליט,כי בסופו של דבר "אין חכם כבעל נסיון" .

והמבין יבין.

• תוכן חדש...