Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכאן ניתן להסיק מה מצבם של רכבים שאין להם טופס בדיקה ...

אל תתעלם מספר הרכב המופיע בנוסף לטופס הבדיקה - אתה יכול ללמוד ממנו על תחלואי הרכב, תאונות וכד'.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אמיר תודה רבה על העצה, כבר יש לי כאב ראש מקריאת היסטוריית טיפולים, נראה שאין רכב משטרתי אחד במכרז שלא עבר קרוב ל300K ולפחות 5 תאונות פחחות ושבק מנוע/מנוע וגיר. אבל אם אפשר לקלף משם רכב בן 3-4 ב10-12K אני מאמין שהעסקה שווה, אבל אני אשמור אותה לתקופה יותר וורודה שיהיה לי כ30K בשביל להעמיד רכב כזה חזרה על 4.

פיטצ', תודה על הקישור אכן השכלתי ממנו רבות ואף הוספתי למועדפים:).

האם למישהו ישנם עוד אתרים בסגנון שאיתי הביא?

לאתר הזה התכוונת? http://www.naaman-bonded.co.il/

איתי.

פורסם
אם אפשר לקלף משם רכב בן 3-4 ב10-12K אני מאמין שהעסקה שווה

מציע לך לעיין שוב ולראות את תוצאות שני המכרזים האחרונים שבהם נמכרו רכבי משטרה.

האם לאחר שעיינת, אתה עדיין מאמין שתוכל להציע 10-12 אלף על רכב בן 3-4 שנים וגם לזכות ?

שים לב !

אם אתה רוצה להגדיל הצלחה ולתת הצעות למספר רכבים, אתה לפעמים עלול (או עשוי - תלוי איך מסתכלים על זה) למצוא עצמך זוכה במספר רכבים ואז או שתשלם עבור כולם או שתפסיד את כספי הערבות ששמת עבור כל רכב שויתרת עליו.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

טעות שלי התכוונתי לרכב בן 6-8 עם קילומטרז של משטרתית בת 3-4 ועם תקלות זהות.

וכן אני מודה לעניין הזה והוא בהחלט מציב סימני שאלה בקשר לאופן השימוש העתידי במכרז המשטרתי.

פורסם

זה לא רק במשטרתי, זה בכל מכרז של מינהל הרכב הממשלתי.

אצל כונסי נכסים שמוכרים כמות של מכוניות במכרז אחד, אתה יכול להגיש הצעה על רכב אחד ולהגיע להתמחרות. אם לא זכית ברכב שביקשת, אתה יכול תוך כדי התמחרות על רכב אחר, להציע הצעה ולבקש לנצל את הערבות מהרכב שלא זכית. בד"כ מקבלים בקשה כזאת.

.

• תוכן חדש...